Horoskoopit

Kiinalaiset horoskooppimerkit: Koira

Teksti:
Anna.fi

Eläinkunnan inhimillisimpänä olentona Koira on uhrautuvainen ja oikeudenmukainen. Koiran lojaali luonne tekee hänestä loistavan kumppanin ja ystävän.

Koira
Kiinalainen nimi Gou, symboloi uskollisuutta
Planeetta Merkurius
Elementti Maa
Kuukausi Lokakuu
Onnenkivi Timantti
Onnenkukat Ruusu, Oncidium– ja Cymbidium-sukujen orkideat
Onnenvärit Vihreä, punainen, violetti
Onnennumerot 3, 4, 9
Perusvoima Jang
Länsimainen vertailukohde Vaaka
Tuntihallitsija 19.00–21.00

Lue lisää: Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija

Koira tavoittelee elämässään tasapainoa ja näkee paljon vaivaa haluamansa eteen. Hän arvostaa rehellisyyttä eikä haikaile vallan perään. Koiralla on usein paljon läheisiä ystäviä, joiden puolesta hän on valmis tekemään mitä vain. Koira vartioi reviiriään tiukasti ja on taipuvainen pompottamaan muita. Koira saattaa vaikuttaa ulospäin rauhalliselta, vaikka hänen mielensä onkin vilkas. Koira on kotonaan sosiaalisissa tilanteissa ja saattaa siksi vaikuttaa uteliaalta. Koiralla on kuitenkin aina hyvät tarkoitusperät eikä hän juoruile. Koira haluaa toisille vain hyvää.

Koira on yltiörealistinen eikä elättele turhia toiveita. Työelämässä Koira haluaa saattaa päätökseen kaiken, minkä aloittaa, eikä jätä projekteja kesken. Vahvan moraalinsa ansiosta Koira on rehellinen ja luotettava kaikissa tilanteissa ja siksi hänelle sopivat vaativatkin ammatit. Koira sopii paremmin alaiseksi kuin johtajaksi: hänen lahjansa pääsevät oikeuksiinsa erityisesti ryhmätyöskentelyssä. Koira ei perusta materiaalisista rikkauksista vaan tulee toimeen hyvin vähällä. Koirassa piilee sankari, joka panostaa mielellään asioihin, joihin hän todella uskoo.

Terveys Koiran terveys on suoraan suhteessa hänen onnellisuuteensa. Koirasta huomaa heti, jos hän on pahantuulinen tai masentunut. Koira selviää sairauksista nopeasti, jos hänen mielensä pysyy virkeänä.
Hyviä ominaisuuksia Epäitsekkyys, luotettavuus, tasapuolisuus
Huonoja ominaisuuksia Pessimistisyys, jäykkyys, kriittisyys
Sopivia ammatteja Aktivisti, opettaja, poliisi, psykiatri, lääkäri, poliitikko

Rakkaus

Hyvät ihmissuhteet ovat Koiralle kaikki kaikessa. Koiran luomat ystävyydet ovat elinikäisiä ja hän antaa erityisesti rakkaussuhteelle suuren painoarvon. Hyvän parisuhteen löytäminen menee Koiran elämässä henkilökohtaisen menestyksen edelle ja siksi hänelle on tyypillistä mennä naimisiin jo nuorella iällä. Koira on lojaali kumppani, joka valikoi seuransa tarkkaan. Korkeiden vaatimustensa takia Koiran ei aina ole helppo löytää itselleen elämänkumppania. Rakastunut Koira haluaa saada varmuuden vastapuolen kiinnostuksesta ennen kuin laittaa itsensä likoon.

Koira on hyvin herkkä ja ottaa sydänsurut raskaasti. Koira on kuitenkin valmis kohtaamaan vaikeatkin vastoinkäymiset eikä hylkää kumppaniaan missään tilanteessa. Elämänkumppanina Koira on huomioonottavainen ja haluaa todella tietää, mitä hänen rakkaalleen kuuluu. Koira on valmis tekemään mitä tahansa perheensä vuoksi ja on siksi erittäin hyvä vanhempi. Onnellisessa parisuhteessa hän onkin innokas perustamaan perheen jo varhain. Koira tarvitsee stimuloivan kumppanin, joka arvostaa hänen jalat maassa -asennettaan.

Yhteensopivuus

Parhaat kumppanit Koiralle ovat Hevonen, Jänis, Käärme ja Sika. Toisen Koiran kanssa suhde on kokeilemisen arvoinen. Tiikerin kanssa Koiran elämä on seikkailua, ja yhdessä he kuvittelevat valloittavansa koko maailman. Apinan kanssa suhde on mahdollinen. Rotan kanssa suhde voi olla ajoittain tylsä mutta tasainen.

Härän kanssa suhde ei ole suositeltava, sillä näillä merkeillä ei ole paljoakaan yhteistä. Suurimmat konfliktit syntyvät voimakkaan Lohikäärmeen kanssa. Vuohen pinnallisuus ja itsekkyys saavat Koirassa aikaan turhautumisen tunteita.

Kuuluisia Koiria

Winston Churchill, Benjamin Franklin, Bill Clinton, Voltaire, Marcel Proust, Jane Goodall, Socrates, Lucy Maud Montgomery, Prince William, Michael Jackson, Madonna, Mariah Carey, Jennifer Lopez, Anna Paquin, Ellen DeGeneres, Jessica Biel, Kelly Clarkson, Kirsten Dunst, LeAnn Rimes, Susan Sarandon, Uma Thurman, Dakota Fanning

Lue myös:

Kiinalainen horoskooppi 2015: Koira
Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija

X