Horoskoopit

Kiinalaiset horoskooppimerkit: Tiikeri

Teksti:
Anna.fi

Tiikerin merkki symboloi voimaa ja hallitsijuutta. Tiikeri on vastustamaton persoona, joka houkuttelee ympärilleen seuraajia ja ihailijoita.

Tiikeri
Kiinalainen nimi Hu, symboloi rohkeutta
Planeetta Jupiter
Elementti Puu
Kuukausi Maaliskuu
Onnenkivi Safiiri
Onnenkukat Senecio hybridus
Onnenvärit Sininen, harmaa, valkoinen, oranssi
Onnennumerot 1, 3, 4
Perusvoima Jang
Länsimainen vertailukohde Vesimies
Tuntihallitsija 3.00–5.00

Lue lisää: Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija

Tiikeri on loistava johtohahmo, joka pitää huolta toisista ja lähestyy asioita oikeudenmukaisesti. Tiikerin valovoimainen ja aktiivinen luonne takaa, että hän tulee aina huomatuksi. Tiikeri tavoittelee kunniaa eikä suostu taipumaan muiden auktoriteettien alaisuuteen. Merkin edustajat kaipaavat elämäänsä jatkuvaa muutosta ja seikkailua.

Tiikerille on ominaista äärimmäinen rehellisyys. Hän kertoo mielellään mielipiteensä suoraan ja odottaa tätä myös muilta. Voimakas luonne saattaa pakottaa Tiikerin yksinoloon, eikä hän kaipaa muiden apua ongelmien ratkaisuun. Kritiikki saattaa masentaa Tiikerin, mutta lopulta hän taas nousee jaloilleen ja suuntaa kohti uusia haasteita. Tiikeri ei havittele rahaa tai valtaa, mutta on hyvin strateginen suunnitellessaan tulevaisuutta. Tiikeri on kilpailunhaluinen ja vaatii paljon sekä itseltään että ympäristöltään. Onni suosii Tiikeriä ja täten hänellä on hyvät mahdollisuudet päästä tavoitteisiinsa. Tiikeri haluaa rikkoa perinteisiä rooleja ja kulkee mieluiten omaa tietään. Tiikerin elämä on täynnä taisteluita, joiden opit hän kääntää voitokseen.

Terveys: Tiikeri suhtautuu hyvin intohimoisesti kaikkeen, mihin ryhtyy, ja hän saattaa uuvuttaa itsensä täysin. Tiikerin tulee oppia antamaan itselleen aikaa rentoutua tai hän altistuu loppuunpalamiselle.
Hyviä ominaisuuksia: Rohkeus, aktiivisuus, ystävällisyys
Huonoja ominaisuuksia: Itsekkyys, äkkipikaisuus, levottomuus
Sopivia ammatteja: Professori, lentäjä, kirjoittaja, tutkija, poliisi, poliitikko, näyttelijä, muusikko

Rakkaus

Kunnianhimoisella Tiikerillä on korkeat odotukset kumppaniaan kohtaan, mikä voi tuottaa ongelmia parisuhteissa. Tiikeri ilmaisee tunteensa voimakkaasti ja etsii suurta rakkautta. Tiikerin itsenäisyys ja vallanhimo synnyttävät hänessä tarpeen hallita ja johtaa myös ihmissuhteita. Kiinalaisen uskon mukaan Tiikerin läsnäolo perheessä tuo onnea ja suojaa kotia kolmelta suurelta vaaralta: varkailta, tulelta ja pahoilta hengiltä.

Tiikerillä on voimakas seksuaalinen vietti ja vetovoima, joka tekee hänestä tulisen rakastajan. Tiikeri kokeilee monesti useita eri kumppaneita ennen kuin asettuu aloilleen. Tiikeri rakastaa yllätyksiä ja hänellä on aina pilke silmäkulmassa. Tiikeri tekee kaikkensa, jotta vanhassakin suhteessa säilyy ripaus jännitystä ja romantiikkaa. Hän tarvitsee kumppanin, joka on valmis seikkailuun, mutta joka myös sietää Tiikerin alati vaihtuvia tunnetiloja.

Yhteensopivuus

Hyviä kumppaneita Tiikerille ovat toiset Tiikerit, Hevonen ja Lohikäärme. Myös Koiran ja Sian kanssa Tiikeri kokee syvää yhteenkuuluvuutta. Sian ja Tiikerin suhde on täynnä naurua ja ystävyyttä.

Rotan ja Tiikerin suhde toimii paremmin ystävyytenä kuin rakkaudessa. Jänis puolestaan voi olla liian rajoittunut ja heikko kumppani Tiikerille. Käärme ja Tiikeri kulkevat aivan eri uria. Näillä melkeillä ei juuri ole yhteistä. Apinan ja Tiikerin välille syntyy helposti kilpailutilanne ja sovun löytäminen voi olla vaikeaa. Kukon ja Tiikerin on hyvin vaikea ymmärtää toisiaan ja suhde kaatuu usein heikkoon kommunikaatioon. Kaikkein vaarallisin kumppani Tiikerille on Härkä, sillä tämä on Tiikeriä voimakkaampi, ja suhde päätyy helposti Tiikerin häviöön.

Kuuluisia Tiikereitä

Ludwig van Beethoven, Marco Polo, Karl Marx, Dwight Eisenhower, Marilyn Monroe, Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, Jim Carrey, Emmy Rossum, Jodie Foster, Alyson Hannigan, Ryan Phillippe, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Joaquin Phoenix, Rosie O’Donnell, Whoopi Goldberg, Robert Pattinson, Penn Badgley, Penelope Cruz, Mischa Barton, Emily Bronte, Emily Dickinson, Beatrix Potter

Lue myös:

Kiinalainen horoskooppi 2015: Tiikeri
Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija

X