Horoskoopit

Kiinalaiset horoskooppimerkit: Käärme

Teksti:
Anna.fi

Viettelevä Käärme huomataan heti, kun hän astuu huoneeseen. Käärmettä pidetään lumoavana persoonana, jolla on kyky ajatella moniulotteisesti.

Käärme
Kiinalainen nimi She, viisauden symboli
Planeetta Mars
Elementti Tuli
Kuukausi Toukokuu
Onnenkivi Opaali
Onnenkukat Orkidea, kaktus
Onnenvärit Punainen, vaaleankeltainen, musta
Onnennumerot 2, 8, 9
Perusvoima Jin
Länsimainen vertailukohde Härkä
Tuntihallitsija 9.00–11.00

Lue lisää: Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija

Kiinalaisen uskomuksen mukaan Käärmeen kodissa ei koskaan nähdä nälkää. Käärmeellä onkin loistava ajoitus, erityisesti kaupanteossa, ja hän osaa lukea tilanteita omaksi edukseen. Käärmeellä onkin usein onnea taloudellisissa asioissa.

Käärme herättää ihmisissä mielenkiintoa, sillä hän osaa olla innostava ja salaperäinen samaan aikaan. Käärme on rauhallinen, viisas ja ymmärtäväinen olento, joka tuntee sympatiaa ystäviään kohtaan. Käärme on auttavainen ja saattaa jopa liioitella avunannossaan niin, että avun kohteesta tulee hänelle pakkomielle. Hän pitää kuitenkin mielellään raha-asiat erossa ystävyydestä eikä helposti lainaa rahaa ystävilleen.

Käärme on eläinkunnan merkeistä psyykkisesti vahvin, eikä häntä siksi kannata vihastuttaa. Käärme ei omaa vahvoja puheenlahjoja, vaan hän pitää ajatuksensa mieluummin ominaan. Käärme haluaa aina näyttää parhaan puolensa. Siksi hän pitää tarkkaa huolta ulkonäöstään. Käärmeellä on luontainen kyky muuttaa romu kullaksi, ja tämä pätee niin ulkonäköön kuin elämäntilanteisiin. Elegantti Käärme näkee paljon vaivaa kotitöiden eteen, sillä hän tarvitsee kodin rauhaa pitääkseen kaikki langat käsissään.

Terveys Käärme ei nauti hektisestä menosta vaan stressaantuu helposti, joten hänen tulee pitää erityistä huolta riittävästä unensaannista.
Hyviä ominaisuuksia Pitkäkatseisuus, huomaavaisuus, avuliaisuus
Huonoja ominaisuuksia Omistushaluisuus, liioittelu, juonittelu
Sopivia ammatteja Taidemaalari, hengellinen johtaja, sosiaalityöntekijä, psykologi, filosofi

Rakkaus

Käärmeen voimakas seksuaalisuus tekee hänestä puoleensavetävän olennon. Käärme on hyvin viettelevä ja saa kenet tahansa pauloihinsa niin halutessaan. Käärme on kuitenkin hyvin valikoiva. Hänelle kelpaa vain paras. Kun Käärme löytää etsimänsä, hän tekee kaikkensa saadakseen sen itselleen. Käärmeen omistushaluisuus voi näkyä mustasukkaisuutena, sillä hän pelkää menettävänsä löytämänsä aarteen. Käärme vaatii kumppaniltaan paljon ja vie omat tunteensa äärirajoille.

Käärmeen seksuaalisuus on ylitsepursuavaa ja supernaisellinen Käärmenainen voi olla varsinainen syöjätär. Käärme tuntee helposti vetoa usempaan ihmiseen samanaikaisesti ja uskottomuus onkin tämän merkin suurimpia kompastuskiviä. Jos Käärme pystyy vastustamaan tätä kiusausta, voi hänestä tulla rauhaisa ja erinomainen kumppani ja vanhempi. Käärme hankkii mielellään monta lasta. Tällä keinoin hän pyrkii vakiinnuttamaan suhteen niin, että puolison on vaikeampi lähteä siitä. Käärme tarvitsee kumppanin, joka ymmärtää hänen vikkelää luonnettaan ja erikoisia päähänpistojaan. Käärme näkee paljon vaivaa tällaisen kumppanin löytämiseksi.

Yhteensopivuus

Parhaat kumppanit Käärmeelle ovat Jänis ja Lohikäärme. Käärme kadehtii toista Käärmettä ja siksi suhde ei ole kovin toimiva. Apinan kanssa Jäniksellä on paljon yhteistä, mutta molempien laskelmoivat luonteet voivat synnyttää luottamuspulan näiden merkkien välille. Myös Kukon kanssa voi syntyä vakaa ja dynaaminen suhde. Rotan ja Härän kanssa Käärmeellä voi syntyä vakaa ja opettavainen suhde.

Käärme ärsyyntyy Hevosesta ja näiden merkkien välillä on paljon riitatilanteita. Koira ja Käärme tuntevat vetoa toisiinsa mutta myös ärsyttävät toisiaan. Heikoin suhde syntyy Käärmeen ja Sian välille, sillä ovela Käärme ottaa suhteessa täyden vallan.

Kuuluisia Käärmeitä

Elizabeth I, Abraham Lincoln, Mahatma Gandhi, Martin Luther King, Jacqueline Onassis, Charles Darwin, Picasso, Audrey Hepburn, Anne Frank, Shakira, Demi Moore, Elizabeth Hurley, Liv Tyler, Kim Basinger, Martha Stewart, Sarah Jessica Parker, Daniel Radcliffe, Hayden Panettiere, Sarah Michelle Gellar

Lue myös:

Kiinalainen horoskooppi 2015: Käärme
Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija

X