Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 12/2012

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Joulukuu käynnistyy epävakaissa tunnelmissa marraskuun kriittisten kuvioiden aiheuttamissa jälkijäristyksissä, mutta elämä tasaantuu sopivasti Joulun lähestyessä ainakin niillä alueilla, jotka ovat säästyneet Valtioiden välisiltä sotatoimilta. Joulun tunnelma saattaa kuitenkin olla tavallista tiukemmassa, sillä yksityisen ihmisen taloustilanne on nyt raadollisempi kuin vuosiin aikaisemmin.

Pikavipit alkavat olla lopullisesti piikissä ja jostain on pakko alkaa palauttamaan tasapainoa. Toivottavasti se tasapainottuminen alkaa tosiaan tästä Joulusta meidän kaikkien osalta, jolloin myös yleinen taloustilanne lähtee taantuman kautta korjaantumaan oikeisiin uomiin.

Auringon neliö Uranukselle ja yhtymä Plutolle koettelee hermoja Joulun ja Uudenvuoden välisenä aikana, eikä siirtyminen vuoteen 2013 vaikuta ollenkaan harmoniselta tapahtumalta. Raskaat aspektit painavat päälle jo Joulun pyhinä ja siksi kannattaa välttää turhaa väittelyä viimeiseen asti. Hermot saattavat olla tiukalla muillakin kuin Joulupukilla, joka seilaa puolityhjän rekensä kanssa piipulta toiselle.

Napsautetaan siis hymy huulille ja otetaan mahdollisimman rennosti osaa perinteisiin jouluaskareisiin kaiken epävarmuuden keskellä. Eipä tämä murehtimalla sen paremmaksi muutu, joten lauletaan joululauluja ja luotetaan Itämaan astrologien tavoin taivaan armollisiin merkkeihin.

Oinas

Merkurius tekee joulukuussa upeaa kolmiota merkissäsi vaikuttavalle Uranukselle ja siksi oletkin loistavassa vedossa ajatustesi ja kommunikaatiosi kanssa koko kuukauden. Aivan Merkuriuksen kannassa tulee samaan kuvioon myös Venus, joka lupailee mielenkiintoisia seikkailuja rakkauselämän intohimoisissa syövereissä. Pikkujouluihinko nämä ihastuttavat kohtaamiset sitten ajoittuvat vaiko vasta välipäivien karkeloihin, jää sinun päätettäväksesi. Olipa rahasta pulaa tai ei, niin sinä kyllä onnistut kaikissa omissa järjestelyissäsi laittamaan asiat lähes kaikkia osallisia tyydyttävälle tasolle.

Härkä

Marraskuun koettelemukset ovat nyt taakse jäänyttä elämää ja joulukuu avautuu huomattavasti leppoisammissa merkeissä, vaikka Saturnus toki edelleen muistuttaa levon tarpeesta omalla omituisen ikävällä tavallaan. Muista siis edelleen ottaa riittävästi aikaa itsellesi ja päivittäisistä askareista palautumiselle. Auringon saapuminen kolmiomerkkiisi ja sen myötä yhtymään Plutolle, antaa sinulle melkoiset valttikortit jo pyhien ajaksi, mutta erityisesti välipäivien aikana tehtäviin tärkeisiin päätöksiin. Ole valmis käyttämään päätösvaltaasi ja henkistä kapasiteettiasi täydellä teholla etenkin loppukuusta.

Kaksoset

Auringon, Merkuriuksen ja Venuksen oppositiot merkissäsi perääntyvälle Jupiterille nostavat esiin tulevaisuutesi kannalta hyvin merkittäviä epäkohtia, jotka sinulla on mahdollisuus korjata joulukuun aikana. Epäkohdat ilmenevät välillä hyvinkin voimakkaina tyytymättömyyden puuskina ympärilläsi oleviin ihmisiin ja asioihin, mikä ei näin Joulun alla ole paras joulumielen kohottaja. Jotta Joulustasi tulisi mahdollisimman valoisa tapahtuma, kannattaa ottaa lusikka käteen ja lähteä korjaamaan tilannetta omien valintojesi kautta ketään tai mitään ulkoista tahoa syyttämättä. Siitän syntyy hyvä ja vahva olo.

Rapu

Joulukuun alkupuoli menee marraskuussa käynnistyneellä spurtilla loistavasti eteenpäin ja siksi Joulun valmisteluun ei kannata uhrata aikaa ennen pyhien saapumista. Mahdolliset lahjahankinnat ehtii tehdä loistavasti muun juoksemisen tai parhaimmillaan luovan työskentelyn lomassa ilman pienintäkään stressiä. Itse pyhä seutu aatonaatosta eteenpäin on niin täynnä radikaalisti elämääsi uudistavaa energiaa, ettei paikoillaan pysyminen ole lainkaan helppo tikki. Välipäiviin sisältyykin suuri mahdollisuus rakennella ensi vuoden kalenteria tärkeimpiä päämääriäsi tukevaan kuosiin vapaa-aikaa unohtamatta.

Leijona

Joulukuu käynnistyy Leijonaenergialle aivan liian tyhjänpäiväisissä tunnelmissa ja siksi alkukuun hurvitteluun on syytä panostaa vähän tavallista enemmän. Pikkujoulut ja muut kulttuuripläjäykset siivittävät mukavampaan tunnelmaan siihen asti kun pyhät alkavat painaa päälle. Joulua edeltävä viikko on jo positiivisella tavalla toimelias Merkuriuksen ja Venuksen tehdessä kolmiota Uranukselle tulimerkeissä. Kekseliäisyytesi riittää työhön, vapaa-aikaan ja Joulun järjestelyihin liittyviin hankkeisiin aivan loistavasti ja sinusta voidaankin tässä samalla leipoa eläinradan tehokkain joulutunnelman toteuttaja.

Neitsyt

Onnistuneen ja mielekkään joulukuun luominen on tällä kertaa täysin omissa käsissäsi ja vaatii oman linjasi ja omien päätöstesi ehdotonta kunnioittamista kovien muutospaineiden alla. Jupiterin neliö ja sille tulevat Merkuriuksen ja Venuksen oppositioaspektit haastavat sinut selvittelemään joitakin syvää tyytymättömyyttä herättäviä seikkoja elämässäsi. Jos ryhdyt toimeen heti kuun alusta, ehdit oikein hyvin saada asiat oikealle mallille ennen Jouluaattoa ja pystyt heittäytymään rauhalliseen olotilaan sopivasti ennen joulurauhan julistamista. Pukille ja tontuille on turha kiukutella, ellet saa asioita ajoissa kuntoon.

Vaaka

Marraskuun lopun ehdottomuus saattaa vaivata vielä hetken matkaa Joulukuun puolelle ja olisi ihan hyvä vetää alkukuusta mahdollisimman tiukkaa linjaa omien suunnitelmiesi kannalta. Joustovaraa ei juurikaan ole ja siksi kehnoihin olosuhteisiin sopeutuminen ei tule kysymykseen ilman vakavia yhteenottoja asianomaisten tahojen kanssa. Joulutunnelmasi on kiinni alkukuun puolella tekemistäsi ratkaisuista. Jos ne ovat ihan oikeasti sinun näköisiäsi, niin saat hommat etenemään aivan mahtavalla fiiliksellä ja joulusta tulee upea kokemus sinulle ja kaikille läheisillesi. Pidä siis pintasi ja tee omia päätöksiä.

Skorpioni

Marraskuun tunnemyrskyt alkavat pikkuhiljaa laantua ja pääset nautiskelemaan Joulun lähestymisestä suorastaan lennokkaissa tunnelmissa Saturnuksen tehdessä koko kuukauden ajan kolmiota onnenpisteelle ja sekstiiliä Plutolle. Tällainen aikajakso antaa sinulle pettämättömät avaimet moniin vaiheessa olleisiin asioihin ja ehdottomasti myös kokonaan uusien projektien käynnistämiseen elämässäsi. Tässä kuussa asiat sujuvat helpolla ja leppoisalla energialla päämääriesi kannalta juuri oikeaan suuntaan, joten myös Joulustasi on tulossa yksi historian hienoimpia kokemuksia sinulle ja läheisillesi.

Jousimies

Joulukuu on sinulle hiukan karmallinen kokemus, sillä sen sujuvuus on niin riippuvainen viime kuussa tekemistäsi tärkeistä käynnistyksistä. Jos todella sait laitettua suunnitelmiasi konkreettisesti liikkeelle, antavat Aurinko, Merkurius ja Venus näille asioille uskomattomasti positiivista myötätuulta koko joulukuun ajan. Tämän vauhdikkaan lisäenergian avulla myös jouluvalmistelut sujuvat kitkattomasti ja pystyt rakentamaan toimivaa tunnelmaa myös läheisillesi, joilla saattaa olla hiukan heikompi vaihe menossa. Uusia ratkaisuja kannattaa tehdä rohkeasti vielä välipäivien aikana, jotta ensi vuosi pääsee sekin kunnolla vauhtiin.

Kauris

Mars on saapunut merkkiisi jo hiukan marraskuun puolella ja siksi sinulta häviää nyt joulukuussa portaaton säätö kaasupolkimen osalta. Joko sinulla on täysi vauhti päällä tai seisot itse luomassasi liisterissä kiukun puna poskilla heloittaen. Nyt ei ole varaa jarrutella vauhdin kiihtyessä, sillä innostuksellasi on niin valtava kosminen lataus ja ohjaus, ettei siihen kannata mennä pienillä ihmisaivoilla sekaantumaan. Lataa siis elämääsi vauhtia ja tunnelmaa täydeltä laidalta Joulun erityisolosuhteet huomioon ottaen ja pääset nauttimaan ystäviesi ja läheistesi jakamattomasta huomiosta hurjien ideoittesi ensi-illoissa.

Vesimies

Vesimiehen merkkiin osuu joulukuussa vain kahden astrologisen tekijän merkittävä vaikutus. Jupiterin ja Vestan kolmiot antavat sinulle luvan tai oikeastaan velvoittavat sinut rakentamaan tulevaisuuttasi puhtaan ja vilpittömän innostuksen varassa. Mikäpäs sen mukavampaa näin Joulun kynnyksellä, kunhan vain muistat Vesimiehen perusenergiasi olevan hiukan liian yllätyksellistä ja jopa pelottavan radikaalia monille ystävillesi ja läheisillesi. Leppoisan joulutunnelman kannalta lienee parempi, että rakentelet omaa missiotasi matalalla profiililla ja ehdottomasti keneltäkään lupaa kyselemättä.

Kalat

Neptunus, Chiron ja Onnenpiste vaikuttavat voimakkaimmin merkkisi alkuasteissa koko joulukuun ajan ja ottavat edelleen vastaan Saturnuksen tekemää kolmiota. Vaikka energia ei ole aivan yhtä hulppeaa kuin marraskuussa, niin täytyy toki onnitella sinua ja muita Kaloja toiseksi parhaista planeettakuvioista tämänkertaisen Joulun kynnyksellä. Voit hyvällä syyllä keskittyä nauttimaan elämäsi uusiutuvista elementeistä ilman minkäänlaista tekemisen pakkoa. Mitä hauskempaa sinulla nyt tulee Joulupukin ja tonttujen kanssa olemaan, sitä parempaa tulevaisuutta rakennat vuodelle 2013.

Astro.fi

X