Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 8/2013

Teksti:
Anna.fi

Elokuussa erotellaan jyvät akanoista ja vain iloinen tekeminen kestää kosmisen paineen. Jupiter tulee tarkkaan T-ristiin Pluton ja Uranuksen kanssa, jolloin kosminen rytmi ja järjestys karsii kaikkia sellaisia talouteen liittyviä asioita, jotka perustuvat epärealistisiin toiveisiin ja odotuksiin.

Kuukausihoroskooppi

Jos heinäkuu oli täynnä positiivista ja toimivaa energiaa, niin elokuu pitää sisällään vakavan tulosvaroituksen maailman talouden tilasta. Jupiter tulee tarkkaan T-ristiin Pluton ja Uranuksen kanssa, jolloin kosminen rytmi ja järjestys karsii kaikkia talouteen liittyviä asioita, jotka perustuvat epärealistisiin toiveisiin ja odotuksiin. Yksi tällainen utopistinen odotuselementti on arvopapereiden maailma, joka saattaa tässä kuussa kompastella pahemman kerran.

Julkisen talouden lisäksi muutoksen kourissa tulee olemaan jokaisen yksityisen ihmisen elämä niiltä osin, miltä elämä perustuu sosiaalisen elämän alueelle asetettuihin toiveisiin sen sijaan, että nautittaisiin itse tekemisestä ja omasta elämästä. Todellinen menestys on sitä, että rakastaa sitä, mitä tekee ja tekee mitä rakastaa. Tämä on kova haaste kenelle tahansa, mutta elokuussa erotellaan jyvät akanoista ja vain iloinen tekeminen kestää kosmisen paineen.

Jos sitten pystyy muuttamaan opittuja malleja mielekkäämpään suuntaan, antavat tämän kuukauden muut transiitit hienosti tukea kaikille suunnittelemillesi uudistuksille elämässäsi. Jupiterin kolmio Chironille tehostaa sosiaalisia paranemisprosesseja, jolloin aikaansa seuraavilla ja inhimillisesti toimivilla yrityksillä kulkee todella lujaa.

Oinas

Merkissäsi vaikuttava Uranus ottaa vastaan ehdottomat ja säälimättömät energiat T-ristiä tekeviltä Plutolta ja Jupiterilta. Näiden energioiden alaisuudessa ei kannata kiukutella yhtään mistään, vaikka monet harmilliset vastoinkäymiset saattavat siihen houkutella. Nyt on oltava valmis toimimaan toisin nöyrällä asenteella ja nopeassa tahdissa heti, kun ongelmia ilmenee. Tiedät oikeat ratkaisut parhaiten ihan omin päin, ja siksi tekemisiä ei pitäisi selitellä kenellekään. Jos löydät itsestäsi vahvuuden ja luottamuksen omiin näkemyksiisi, selviät tästä ajasta kunnialla.

Härkä

Jupiterin, Chironin ja Kuunsolmujen merkkiisi tekemä leijakuvio antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden käyttää tämä yhteiskunnallisesti haasteellinen aika omien henkisten päämääriesi toteuttamiseen. Pluton kolmio vielä vahvistaa jokaista hyvällä fiiliksellä tekemääsi ratkaisua ja voit todeta asioiden etenevän paljon odottamaasi nopeammin. Härkämäinen tapasi varmistaa lopputulos ennen päätöksen tekoa on tuomittu epäonnistumaan täydellisesti, jolloin mikään ei kuitenkaan mene niin kuin suunnittelet. Tee siis ennakkoluulottomia ratkaisuja ja nauti siitä.

Kaksoset

Saat olla edelleen kohtalaisen rauhassa hurjien muutospaineiden keskellä, mikä mahdollistaa tilanteen seuraamisen aitiopaikalta. Luontaisen sopeutumiskykysi ansiosta pystyt käyttämään ongelmatilanteet tehokkaasti hyväksesi tavalla, joka helpottaa myös muiden osallisten selviämistä vähemmillä vaurioilla. Merkkisi hallitsija Merkurius tekee kolmiota Uranukselle pikkukolmiossa merkkiisi nähden, ja siksi oivalluskykysi ja kekseliäisyytesi ovat korkeassa kurssissa. Varo uppoutumasta liikaa muiden ongelmiin, sillä heidän näkökulmastaan toimiminen vain pahentaa tilannetta entisestään.

Rapu

Jupiter vaikuttaa edelleen merkissäsi ja nyt elokuun aikana haasteet kovenevat ratkaisevasti. Rakennat edelleen huikeaa menestysjaksoa 12 vuodeksi eteenpäin elämässäsi, mutta nyt reitti heittäytyy armottoman kapeaksi ja mutkia sisältäväksi extreme-haasteeksi. Tätä ei pidä kokea negatiivisena ilmiönä, sillä Jupiterin ansiosta jokainen selvitetty käänne kuljettaa sinua kohti voittoisaa lopputulosta. Menestyksen hintana vaaditaan herkeämätöntä valppautta kaikessa päivittäisessä tekemisessä. Valitse päivittäiset aktiviteetit tiukalla seulalla ja päästä läpi vain mielekkäät puuhat joka ainoana elokuun päivänä.

Leijona

Aurinko, Merkurius, Vesta ja Ceres tekevät stelliumia merkissäsi elokuun aikana ja vauhdittavat jokaista sydämessäsi rakkaudella sykkivää suunnitelmaa upealla tavalla eteenpäin. Tällaisena aikana on erityisesti muistettava valon jakamisen kosminen lainalaisuus. Valo ja energia kulkevat nyt sinun kauttasi koko ihmiskunnalle. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että sinun tulee ottaa vastaan elämän tarjoamat lahjat ja nautinnot voidaksesi jakaa niitä eteenpäin. Loistat nyt kirkkaan auringon lailla luovaa energiaa ympärillesi ja siksi kaikki ovat valmiita tukemaan sinua ja edistämään sinulle tärkeiden hankkeiden toteuttamista.

Neitsyt

Venus vaikuttaa merkissäsi elokuun puoliväliin saakka ja erityisesti kuun alkupäivinä romantiikka ja rakkauselämä ovat korkeassa kurssissa. Älä epäröi heittäytyä kokemaan rakkauden korkeampia energioita tilanteestasi riippuen vakituisen kumppanisi tai kokonaan uuden tuttavuuden kanssa, sillä jokainen iloa ja nautintoa tuottava kokemus rakentaa pohjaa tulevalle rakkauselämällesi vuodeksi eteenpäin. Jokainen upea kokemus kertautuu moninkertaiseksi tulevan vuoden aikana ja siksi on tärkeää olla liikkeellä ennakkoluulottomalla ja vain tähän hetkeen sitoutuneella energialla ilman mitään turhia varmisteluja.

Vaaka

Elokuun haasteet koettelevat ehkä kaikkein kovimmalla kädellä juuri sinua T-ristin kohdistaessa kriittisimmän pisteensä merkkiisi koko elokuun ajaksi. Koko ihmiskunta elää nyt voimakkainta mahdollista uudistumisen aikaa ja sinun vaatimaton tehtäväsi on sopeuttaa oma elämäsi uusiin puitteisiin ensimmäisten joukossa. Sinulla ei ole valinnanvaraa omien tunteidesi seuraamisessa. Ellei joku asia tunnu sinusta hyvältä, on se pystyttävä jättämään pois elämästäsi niin pian kuin mahdollista. Ahdistavat tuntemukset toimivat pyyteettöminä oppainasi ja auttavat siirtymään pois sinulle vahingollisilta alueilta.

Skorpioni

Saturnus vaikuttaa edelleen merkissäsi erittäin positiivisessa asemassa ja siksi tämä hurjalta vaikuttava muutosten kuukausi saattaa koitua sinulle odotettua suuremmaksi onnenpotkuksi. Osuihan viime kuussa toteutunut Daavidin Tähti merkissäsi vaikuttaviin Saturnukseen ja Kuunsolmuun, joten eväitä todelliselle menestystarinalle on vaikka millä mitalla. Luota nyt kaikkiin omiin projekteihisi sataprosenttisesti ja ole valmis etenemään niiden kanssa alitajuntasi ehdottomassa ohjauksessa. Mikään ei liiku nyt raketin nopeudella, mutta pelkkä kasvusuunta on merkki suuresta ja pitkään vaikuttavasta onnistumisesta.

Jousimies

Yhdessä energisimmistä asemistaan pitkään aikaan vaikuttava Uranus rakentaa merkistäsi kärjen kultaiselle kolmiolle Auringon, Vestan ja Merkuriuksen kanssa, eikä elämästäsi nyt pitäisi puuttua mielenkiintoisia seikkailuja millään sen osa-alueella. Oivaltava energiasi on parhaassa mahdollisessa vireessä ja pystyt ihmeellisellä tavalla havaitsemaan oikeat ratkaisut haasteellisiin tilanteisiin. Käytä tätä arvostettua kykyä hyväksesi työelämässä, harrastuksissa ja kotielämän järjestelyissä. Muiden kohtaamat hankaluudet availevat sinulle uusia ovia sitä vikkelämmin, mitä rohkeammin uskallat tuoda ideoitasi julkisuuteen.

Kauris

Viime kuun massiivinen luova vaihe kääntyy nopeassa tahdissa erittäin haasteelliseksi muutosten toteuttamisen pyörremyrskyksi, jota sinä ja muut merkkisi edustajat ohjailevat haluamaansa suuntaan. Kannattaa siis pysähtyä hetkeksi miettimään, mitä sinä ihan viime kädessä todella haluat elämässäsi tapahtuvan. Puhu uudesta elämästäsi aina vain positiivisessa valossa ja näe koko ajan, minne olet tavoitteesi asettanut. Sanat ja ajatukset määräävät elämäsi suunnan armottoman tehokkaasti. Jo näet itsesi onnistuneena, niin varmasti myös onnistut. Puhu siis itsestäsi onnistujana ja nauti, kun suunnitelmasi toteutuvat.

Vesimies

Auringon, Vestan ja Merkuriuksen oppositio ja Saturnuksen neliö merkissäsi vaikuttavaan Juno-asteroidiin haastavat sinut tutkimaan sisäistä arvomaailmaasi ja ennen kaikkea parisuhdettasi terveen kriittisellä tavalla koko elokuun ajan. Kaikki kumppanuuteen ja sitoutuneeseen rakkauteen liittyvät velvoitteet muuttuvat nyt raskastakin raskaammiksi vain siksi, että ne todellisuudessa etäännyttävät sinua sinulle rakkaista ihmisistä. Elokuun aikana sinun tulee oppia toimimaan päivittäisessä elämässä enemmän ja enemmän omalla rytmilläsi ja omaa arvomaailmaasi kuunnellen, jotta rakkaus pääsisi jälleen kirkastumaan.

Kalat

Neptunus ja Chiron olivat osa viime kuun lopulta vielä hetken aikaa elokuulle vaikuttavaa Daavidin Tähteä ja sinun kohdallasi tämä mahdollisuuksien energia säilyy Saturnuksen kolmion ansiosta erittäin tehokkaana elokuun loppuun saakka. Nyt kannattaa siis ottaa härkää sarvista yhdessä jos toisessa sinulle arvokkaassa suunnitelmassa ja pistää hihat heilumaan herkän intuitiosi vahvassa opastuksessa. Pelkällä intuitiolla ei kuitenkaan pitkälle pötkitä, vaan kaikki on toteutettava konkreettisen tekemisen tasolla vaikka sitten paperille kirjoittamalla, mutta mieluummin jollain vielä kouriintuntuvammalla tavalla.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X