Horoskoopit

Kuukausihoroskooppi 11/2011

Teksti: Anna.fi

kuukausihoroskooppiMarraskuu paljastaa monenlaisia illuusioita ja väärinkäytöksiä niin yritysmaailmassa, työelämässä kuin yksityisen ihmisen henkilökohtaisessa maailmassa Marsin tehdessä oppositiota Neptunukselle.

Saamme jokainen varoittavia tuntemuksia omalla erityisellä tavallamme ja niihin on syytä kiinnittää aivan erityistä huomiota, jotta välttäisit tämän haasteellisen aikajakson karikot. Saapa nähdä, mikä isompi kansainvälinen yritys tai taho jää tällä kertaa kiinni hämäristä puuhistaan.

Lokakuu oli monille meistä menestyksellistä aloitusten aikaa ja nyt marraskuussa Mars tulee kultaiseen kolmioon Jupiterin ja Pluton kanssa. Tämä on aivan mahtava kuvio käynnistettyjen hankkeiden eteenpäin viemiselle, mutta edellyttää toki aitoa innostusta ja omasta tekemisestä nauttimista. Olisikohan se Nokia, joka korjaa pottia rahamaailmassa, vai ehkä sittenkin joku muu kokonaan uusi innovaatioyritys.

Näistä positiivisista mahdollisuuksista huolimatta muutospaineet säilyvät ennallaan ja rassaavat kaikkia niitä, joiden elämään ei löydy edes jonkinlaista uutta säveltä. Ahdistava olotila on aina merkki siitä, että jotain pitäisi muuttaa omassa elämässä tai omassa käyttäytymisessä. Jos nyt marraskuussa oivaltaa tämän totuuden ja tosissaan lähtee hakemaan muutosta, tuo se tullessaan yllättäviä menestysaskeleita

Ajoittain hyvinkin raskaana tuntuva jännite on tässä kuussa purettavissa vahvaan ja menestykselliseen etenemiseen juuri sinulle tärkeällä alueella. Täytyy vain muistaa, että ainoastaan hyvältä tuntuva tekeminen tuo nyt menestystä tullessaan. Liian suuret tulevaisuuteen linkitetyt odotukset muuttavat tekemisen raskaaksi ja tunkkaiseksi. Pidä siis positiivisella tavalla vauhtia yllä, niin saat nauttia ensin tekemisestä ja sitten vielä tuloksista.

Oinas

Oinaan marraskuu on parhaimmillaan sähäkkää toimintaa ja loistavia ihmissuhteita Venuksen ja Merkuriuksen tehdessä kolmiota merkissäsi vaikuttavaan Uranukseen. Sinun ei kannata tuijottaa mahdollisiin tuloksiin tai saavutuksiin, vaikka älykkyytesi on koko ajan huippukunnossa. Keskity toteuttamaan päivittäisiä oivalluksiasi työhön ja uraan liittyvissä asioissa juuri siinä määrin kun ne ottavat helposti tulta alleen. Lisäksi sinun tulee osata pitää hauskaa niin tutuissa paikoissa kuin ihan uusissa ”menomestoissa”. Viehätysvoimasi on vastustamatonta ja voit käyttää sitä tuhlailevasti kaikilla elämäsi alueilla.

Härkä

Elät ainakin astrologisesti tämän syksyn menestyksekkäintä jaksoa marraskuun puolivälistä eteenpäin Marsin ja Pluton muodostaessa kultaista kolmiota merkissäsi vaikuttavalle Jupiterille. Sinulle suorastaan tyrkytetään uusia, menestykseen johtavia mahdollisuuksia, joihin jokaiseen kannattaa suhtautua avoimin mielin. Jokainen sinua innostava aloitus on nyt paikallaan, sillä kannat harteillasi eläinradan onnekkaimman merkin himoittua viittaa. Menestyksesi on sitä vakuuttavampaa, mitä enemmän päätät nauttia päivittäisestä elämästäsi. Iloisimmat Härät korjaavat suurimmat potit.

Kaksoset

Venuksen oppositio merkkiisi herättää tässä kuussa voimakkaita kiintymyksen tunteita, joihin sekoittuu myös aimo annos eksoottista ja hallitsematonta erotiikkaa. Et pysty aina itsekään sanomaan, mitä oikeastaan haluat elämältä tai toiselta ihmiseltä. Jokainen uusi asia tai uusi tuttavuus näyttäytyy siksi tavallista kiehtovammassa valossa ja olet altis monille houkutuksille. Mahdolliset pettymyksen tunteet olemassa olevaan kumppaniin saavat helposti suhteettomia mittasuhteita. Muista että ihminen kokee todellisia pettymyksiä vain omaa elämätöntä elämäänsä tai omia odotuksiaan kohtaan. Älä syytä kumppaniasi pahasta olosta.

Rapu

Ravun elämää on painostanut ja tulee jatkossakin painostamaan Pluton ja Uranuksen neliö monin eri tavoin, mutta nyt marraskuussa on toinen ääni kellossa. Kultaisen kolmion Jupiter ja Mars tekevät sekstiiliä merkkiisi ja siksi tämä on sinun suuri mahdollisuutesi toteuttaa luovaa herkkyyttäsi erittäin menestyksekkäällä tavalla. Etenkin työelämässä ja uramaailmassa kannattaa nyt ottaa vastaan uusia haasteita tunnemaailmaasi luottaen. Uskalla toimia riittävän itsekkäästi ja ennen kaikkea itsenäisesti suuriakin päätöksiä tehdessäsi. Ensimmäinen ratkaiseva tekijä on tunne ja lähes yhtä tärkeää on nyt nopeus.

Leijona

Leijonan vauhti on ollut pitelemätöntä jo parin kuukauden ajan ja meno vaan kiihtyy marraskuun puoliväliin saakka, mistä eteenpäin on pakko hyväksyä asteittainen rauhoittuminen etenkin tuolla työelämän sektorilla. Venus, Merkurius ja Uranus ottavat marraskuun puolivälin jälkeen ohjat käsiinsä ja siirtävät sinut tehokkuuden sektorilta nautintojen maailmaan. Energisyytesi suuntautuu marraskuun edetessä enemmän ja enemmän arvomaailman puolelle. Löydät uusia ja ihastuttavia mielenkiinnon kohteita, ihastut helposti uusiin ihmisiin ja asioihin. Nyt koittaa makean elämän aika, jolle vain harva Leijona sanoo ei.

Neitsyt

Outo ja ajoittain jopa pelottava epävarmuuden kihelmöinti tuntuu vatsanpohjassa marraskuun ensimmäisestä päivästä lukien Marsin tehdessä tuloaan merkkiisi ja muodostaessa kultaista kolmiota Jupiterin ja Pluton kanssa. Tämä energia on niin mukaansa tempaavaa ja innostavaa, että joudut luopumaan ainakin hetkeksi Neitsyelle tyypillisestä kriittisyydestä ja halusta tietää kaikki yksityiskohdat ennen päätösten tekemistä. Tällä kertaa sinulla ei ole aikaa yksityiskohtiin takertumiselle ja pääset nauttimaan menestyksestä vain jättämällä harkintakierrokset kokonaan väliin.

Vaaka

Auringon poistuttua merkistäsi, huomaat myös energiatasosi putoavan marraskuun edetessä. Nyt onkin aika tarkkailla omia tuntemuksiasi ja etenkin sellaisia elämäsi alueita, jotka syystä tai toisesta herättävät sinussa haluttomuutta ja voimattomuutta. Marraskuun aikana on hyvä hetki vilkaista vähän takaisin päin elämässäsi ja havaita, mitkä velvoitteet tai rasitteet olisit valmis jättämään kokonaan pois elämästäsi. Olet voimakkaiden ja pakollisten muutosten kentässä, jolloin luopuminen joistakin eniten jarruttavista tekijöistä on välttämätöntä. Tiedostaessasi mitä ne ovat, sujuu loppu ihan itsestään.

Skorpioni

Skorpionina et tule koskaan tyytymään mihinkään tavanomaiseen elämässäsi. Viime kuu oli sinun etsikkoaikaasi ottaa vastaan uusia ilmiöitä, ihanuuksia ja ihmisiä elämääsi. Jos käytit aikasi viisaasti, saat nautiskella keräämistäsi kokemuksista kaikessa rauhassa marraskuun ajan, sillä Jupiterin oppositio ei päästä sinua tuumaakaan tulevaisuuden puolelle. Ellei elämässäsi ole oikeaa sykettä, tunnet sen nyt kasvavana tyytymättömyytenä elämääsi kuulumattomia asioita kohtaan. Asenne ratkaisee. Jos osaat käsitellä tätä aikaa mahdollisuutena, pystyt irrottautumaan monista elämääsi häiritsevistä tekijöistä lopullisesti.

Jousimies

Vaikka Marsin positiivinen lataus alkaa olla hiipumaan päin, ei elämäsi osoita lainkaan rauhoittumisen merkkejä. Merkuriuksen ja Venuksen saapuessa merkkiisi alkaa sinulla juhlan ja nautinnon aika toinen toistaan ihastuttavampien asioiden ja ihmisten seurassa. Varo takertumista turhiin päivittäisiin velvoitteisiin tai rutiineihin, sillä tämä on sinulle todellista teholatausta tulevan vuoden ajalle. Jokainen sydäntäsi ilahduttava valinta ja ratkaisu palvelee sinua tulevan vuoden kuluessa mitä erilaisimmin tavoin. Ihastumiset ja rakastumiset kuuluvat olennaisena osana kasvaneen vetovoimasi lieveilmiöihin.

Kauris

Vallan ja päätöksen symbolina tunnettu Pluto ottaa merkissäsi vastaan Jupiterin ja Marsin rakentamaa kultaista kolmiota. Tämä kuvio on ainutlaatuisen energinen ja upeita mahdollisuuksia tarjoava lahja marraskuun pimeneviin iltoihin. Sinulla on käytössäsi suurinta mahdollista kosmisen onnistumisen energiaa koko marraskuun ajan, mutta tehokkaimmat kaksi viikkoa ovat marraskuun puolivälistä eteenpäin. Nyt voit luottaa itseesi sataprosenttisesti ja lähteä toteuttamaan mitä tahansa päässäsi pyörinyttä ideaa täydellä teholla. Myös vastavoimat ovat raskaasti aseistettuja, mutta se kuuluu asiaan. Älä anna kenenkään pysäyttää sinua.

Vesimies

Ideoinnin aika on nyt ehdottomassa päätöspisteessä ja sinun on ryhdyttävä toteuttamaan hankkeitasi käytännön tasolla. Elät tehokasta jalostumisen aikaa, jolloin et enää tunne samaa polttavaa innostusta kuin aikaisemmin. Tietoinen päämäärä on välttämätön tekijä, joka toimii ainoana moottorina tämän kuukauden aikana. Tässä vaiheessa ei ole tarkoitus luoda mitään lopullista versiota, vaan rakennella erilaisia prototyyppejä ja testata monia vaihtoehtoja epäonnistumisia pelkäämättä. Osa jutuistasi toimii ja osa ei. Päivitä tilannetta jatkuvasti ja tee tarvittavia parannuksia kärsivällisesti muiden päänpudistuksista välittämättä.

Kalat

Sotaisa Mars saapuu marraskuussa ottamaan paikan elämäsi sotatantereen etujoukoissa. Oppositiota tehdessään se synnyttää sinussa taisteluhalun jokaisessa sinua ahdistavassa tai tarpeettomasti rajoittavassa tilanteessa. Moni tulee tässä kuussa hämmästymään ehdotonta asennettasi ja osoittaa sinua syyttävällä sormella. Tällä kertaa se vain nostaa taistelutahtoasi ja olet kaikin keinoin valmis taistelemaan tarvitsemastasi tilasta hengittää vapaasti. Sinua on turha lähestyä sen paremmin anovalla kuin sääliä pyytävällä asenteella. Sinulla riittää hommaa oman elämäsi säätämisessä aina joulukuun lopulle saakka.

Astro.fi

X