Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 1/2011

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Vuoden 2011 tammikuu tarjoaa parhaimmillaan loistavia uusia oivalluksia sekä valtioiden että yritysten tasolla. Jupiterin ja Uranuksen yhtymä tarjoaa roppakaupalla mahdollisuuksia myös yksityisellä sektorilla, jolloin henkilökohtainen uskallus johtaa jopa maailmanlaajuiseen julkisuuteen.

Avoimuus avaa ovet todellisen tiedon lähteille ja maailma alkaa järjestymään uudelleen. Salaiset sopimukset valtioiden välillä ja salaiset rahakuviot rokotteiden miljoonakaupoissa auttavat ihmisiä äänestämään jaloillaan. Rokotteet jäävät yhä suurempina erinä varastoihin, kun ihmiset ymmärtävät, että niitä käytetään vain ja ainoastaan rahastuksen välineinä.

Nämä jo esille tulleet kieroudet osoittautuvat jäävuoren huipuksi. Todennäköisesti paljastuksia tulee lisää CIA:n ja muiden rahan palveluksessa olevien laitosten toiminnasta. Suomen suojelupoliisilla on silläkin varmasti paljon mielenkiintoista materiaalia salaiseksi luokiteltuna. Tällainen valtava korruption paljastuminen nopeuttaa nykyisen talousjärjestelmän kaatumista ja saattaa olla, että jo tammikuussa rytisee jonkun verran osakemarkkinoilla ja maailmantaloudessa. Jopa pankkialan ammattilaiset ovat kysyneet astrologien neuvoja omaisuuden sijoittamiseksi. Varallisuuden turvaaminen arvopapereista luopumalla tulee olemaan piensijoittajien reaktio ehkä hyvinkin nopeasti.

Venuksen voimakkaat aspektit vaikuttavimpiin kosmisiin planeettoihin lisäävät tunne-elämän jännitettä tammikuun aikana. Ihastumiset ja rakastumiset tulevat olemaan tavallista voimakkaampia ja ne aiheuttavat myös tavallista aggressiivisempia reaktioita. Olipa suhde kuinka vakaalla pohjalla tahansa, niin nyt tulee haasteita riittämään kumppanuuden rauhanomaisessa edistämisessä. Joskus on tietysti hyvä ottaa kunnon taistelu suhteen raikastamiseksi, mutta tässä kuussa ei kannattaisi liikaa intoilla.

Oinas

Vuosi 2011 lähtee liikkeelle suorastaan ärsyttävän nihkeästi Oinaan näkökulmasta katsottuna. Tämä johtuu planeettasumasta neliömerkissäsi. Se pakottaa sinut purkamaan tarpeettomia velvoitteita päivittäisestä elämästäsi tiukemmalla otteella, kuin olet alkuunkaan valmis hyväksymään. Sisälläsi palaa jo toiminnan ja menestyksen tuli Jupiterin tehdessä tuloaan merkkiisi. Tammikuun pari ensimmäistä viikkoa kannattaa pyhittää elämäsi siivoamiselle, jotta sinulla on riittävästi tilaa niille uusille aloituksille, joita Jupiter pudottelee syliisi puolesta kuusta alkaen. Silloin on jo varmasti riittävästi vauhtia elämässä.

Härkä

Kolmioasemasta tuleva positiivinen energiapommitus jatkuu koko tammikuun, vaikka kaikkein kovimmat avauspanokset laukaistiin jo joulukuun puolella. Älä päästä vauhtiasi hiipumaan, vaikka kaikki ei enää menisikään yhtä loistokkaasti putkeen kuin viime vuoden puolella. Tammikuussa sinulla on kaikki edellytykset vakiinnuttaa elämäsi menestystekijät kiinteäksi osaksi elämääsi, mutta se vaatii tietysti vahvaa luottamusta omaan visioosi ja innostukseesi. Jatkomenestys riippuu täysin tämän kuun päätöstesi massiivisuudesta ja ehdottomuudesta. Ylimääräiseen varmisteluun ei ole rahaa eikä aikaa.

Kaksoset

Rakkauden planeetta Venus viettää tammikuun oppositiomerkissäsi ja siksi olet niin tohkeissasi kaikissa ihmissuhteisiin ja rakkauselämään liittyvissä asioissa. Tiedät tavallista paremmin, mistä et nauti nykyisessä elämässäsi ja silloin kannattaa puuttua havaitsemiisi epäkohtiin välittömästi. Jos olet rakentanut elämääsi luulojen ja kuvitelmien varaan, niin nyt totuus kolkuttelee ovellesi enemmän tai vähemmän epämiellyttävällä tavalla. Tyytymättömyytesi houkuttelee etsimään syytä kumppanistasi, mutta todellisuudessa olet itse rakentanut nykyisen tilanteesi ja itse sinä voit sen myös korjata, jos siltä tuntuu.

Rapu

Rapuna olet varmaan jo malttamattomana odotellut, että milloin saadaan hommat taas luistamaan entiseen malliin. Valitettavasti tämä kuukausi ei vielä anna aihetta sen suurempaan juhlimiseen, sillä opposition planeettaviritys pakottaa sinut tekemään ankaria valintoja tarpeellisten ja ei tarpeellisten toimintojen välillä. Energiasi ovat kosmisessa tarkkailussa ja saat voimasi riittämään vain välttämättömien asioitten hoitamiseen. Älä suotta vaadi itseltäsi yhtään sen enempää. Väsymys ja lopulta sairastuminen opastavat sinua päästämään irti turhasta touhuamisesta. Luota niiden viestiin sokeasti. Tapaturmariski vaanii työnarkomaania.

Leijona

Venus ja Jupiter asettuvat tammikuussa kolmioasemaan merkkiisi nähden ja siitä kannattaa olla ihan aidosti kiitollinen. Pari ensimmäistä viikkoa eivät kuitenkaan ole ihan sitä mitä haluaisit, sillä sosiaaliset menestyskuviot avautuvat täydellä teholla käyttöösi vasta puolenkuun jälkeen. Venus toki saa silmäsi säihkymään ja kumppaniehdokkaat parveilemaan ympärilläsi jo alkukuusta, mutta uran ja ammatin sektori käynnistyy tosissaan vasta 15 päivästä lukien. Siitä eteenpäin et tarvitse opastusta vapaa-aikasi käyttämiseen. Sitä ei nimittäin ole luvassa sen paremmin viikolla kuin viikonloppuna.

Neitsyt

Merkillesi epätyypillinen kuohunta tunnesektorilla jatkuu lähes yhtä voimakkaana tammikuun puolelle saakka, sillä kaipaat sisimmässäsi uudenlaista vapautta ja riippumattomuutta elämääsi. Sinulle on tärkeää saada kohdata uudenlaisia ihmisiä ja asioita, jotka nyt vetävät sinua super-tehokkaan magneetin lailla puoleensa. Sinulle tyypillinen tarkkailu ja varmistaminen ei jostain syystä onnistu millään keinolla ja joudut lopulta luottamaan puhtaasti vaistoihisi ratkaisuja tehdessäsi. Työrintamalla puhaltavat toistaiseksi menestyksen tuulet ja sinne on hyvä suunnata kaikki tunnemyllerryksestä liikenevä energia.

Vaaka

Olet ehkä jo oivaltanut, että elämäsi on tällä hetkellä varsin vaativaa ja koettelee kärsivällisyyttäsi monin tavoin. Vuosi 2011 olisi mukava aloittaa hiukan kevyemmissä merkeissä, mutta uuttera planeettarykelmä neliömerkissäsi pitää huolen siitä, että vauhtisi pysyy edelleen verkkaisena. Sillä on oma tarkoituksensa, joka sinun tulee ymmärtää positiivisella tavalla. Ainoa vauhtiasi hidastava tekijä olet sinä itse ja nyt elämä näyttää, mitkä osa-alueet ovat turhaa painolastia henkiselle kehityksellesi. Tämä on sinulle ihanaa luopumisen aikaa, joka vapauttaa kahlitut energiasi paljon parempaan ja tuottavampaan käyttöön.

Skorpioni

Joulukuun romanttinen ja nautiskeluun painottunut aikajakso on auttamatta mennyttä aikaa ja nyt on pakko palata normaaliin rytmiin. Mitä hauskempaa onnistuit viime kuussa pitämään, sitä helpommin pääsee tämä tammikuu alkamaan. Jos onnistuit kehittelemään aiheettomia odotuksia toista ihmistä kohtaan, niin nyt se ongelma poistuu kertaheitolla kirvelevän pettymyksen välityksellä. Jos taas olet onnistunut pitäytymään nykyhetkessä, niin tammikuun kahdelle ensimmäiselle viikolle ajoittuvat mahdollisuudet on paljon helpompi ottaa käyttöön. Menestystä on luvassa vain niille, jotka uskaltavat tarttua hetkeen.

Jousimies

Kaikenlaisia ihanuuksia ja romantiikka kukkuramitoin on tarjolla Jousimiesten elämään Venuksen vaikuttaessa merkissä koko tammikuun ajan. Venuksen aika on siinä mielessä tärkeä huomioida, että astrologisesti tämä kuukausi ratkaisee koko loppuvuoden menestyksesi rakkauselämässä. Kaikki ne sinulle arvokkaat asiat, ihmiset ja tapahtumat, jotka tämän kuukauden aikana päästät elämääsi, tulevat sulostuttamaan elämääsi vuodeksi eteenpäin. Siis mitä nautinnollisempaa elämää onnistut elämään tammikuussa, sitä upeampi ja onnellisempi vuosi sinulla on edessäsi. Vetovoimasi on tietysti hurjimmillaan tällaisena aikana.

Kauris

Vaikka joulukuun tehoista tippuu melkoinen määrä, niin silti olet vielä tammikuussa yksi vahvimmin tankattuja merkkejä. Sinulla on suorastaan velvollisuus suunnata mahtavat energiasi sellaisiin kohteisiin, joista olet tällä hetkellä eniten kiinnostunut. Toisaalta Saturnuksen neliö toimii tehokkaana stopparina kaikelle sellaiselle tekemiselle, joka tavalla tai toisella haittaa henkistä etenemistäsi elämässä. Turhista velvoitteista ja vastuista tulee tammikuun aikana niin raskaita, etteivät voimasi riitä edes kivaan tekemiseen, ennen kuin rohkenet jättää nuo raskaat elementit pois elämästäsi.

Vesimies

Muutenkin eläväisenä ja vilkkaana merkkinä saatat tuntea olosi tammikuun alkupuolella täysin lamaantuneeksi, kun mitään ei tunnu tapahtuvan. Kannattaa kuitenkin laittaa tapahtumaan, mutta ennemmin raivauspuolella. Alkukuusta sinun tulisi vapauttaa elämästäsi tilaa tulossa oleville mahdollisuuksille. Puolessa kuussa Mars saapuu merkkiisi ja huomaat olevasi hetkessä täynnä tehokasta energiaa, joka ei anna sinulle mahdollisuuksia varmistaa kulkureittejäsi. Siksi hankalat ja raskailta tuntuvat elementit on parempi hoitaa pois elämästäsi jo alkukuun aikana.

Kalat

Vaikka tammikuu selkeästi käynnistää uuden vuoden uusine haasteineen, joutuvat Kalat odottamaan oikeaa tunnelmaa ehkä aina helmikuulle saakka. Chiron on siirtymässä merkkiisi vasta helmikuun puolella ja  siihen saakka kannattaa keskittyä niiden projektien edistämiseen, jotka laitoit käyntiin viime vuoden lopulla.  Henkinen herkkyytesi ja sisäiset vaistosi ovat heräämässä aivan uudenlaiseen vireeseen ja siksi on viisainta jo nyt edetä mahdollisimman rauhallisesti ja kuunnella tarkasti sydämesi ääntä päivittäisissä valinnoissa. Jooga tai muunlainen hiljentyminen ovat hyviä keinoja tehdä tilaa tulossa olevalle sisäiselle viisaudelle.

Astro.fi

X