Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 7/2013

Teksti:
Anna.fi

Tunteisiin pohjautuvat ratkaisut toimivat nyt maailmassa tapahtuvien muutosten toteuttajina.

Kuukausihoroskooppi

Tämän vuoden heinäkuu on yksi astrologisen historiani upeimpia lomakuukausia Neptunuksen, Saturnuksen ja Jupiterin tehdessä keskenään kultaista kolmiota vesimerkeissä. Menestyvissä yrityksissä satsataan innovatiivisiin ja intuitiivisiin kehittäjiin, jotka mahdollistavat näkymättömien virtausten seuraamisen ja sitä kautta asiakkaiden uudistuvien tarpeiden seuraamisen.

Muutospaine ei tästä suinkaan hellitä yksityisen ihmisen elämässä, sillä jokainen meistä tunnistaa nämä upeat mahdollisuudet syvällä sisimmässään ja ahdistuu valtavasti ellei uskalla heittäytyä uudistusten virtaan riittävän suurella riskillä. Pitäytyminen vanhoissa kuvioissa tuntuu paljon turvallisemmalta, mutta ei tule antamaan odottamaasi sisäistä varmuutta ja rauhaa.

Yksi muutosta toteuttavista voimista on kapinallinen liikehdintä, joka saattaa hyvinkin leimahtaa arvaamattoman suureksi ongelmaksi nykyiselle valtajärjestelmälle. Samalla se kuitenkin tekee tilaa kokonaan uusille toimijoille ja uudenlaiselle markkinasysteemille, jonka alaisuuteen siirtyminen on koko ajan mahdollista ihan jokaiselle meistä. Tulee vain uskaltaa sanoutua irti liian ahdistaviksi käyneistä olosuhteista. Loma-aika kannattaa käyttää oman tilanteen tarkkailuun ja uusien vaihtoehtojen kartoittamiseen.

Oinas

Merkurius perääntyy heinäkuussa neliössä merkissäsi vaikuttavaan Uranukseen ja aiheuttaa arvaamattomia ongelmia kaikenlaisissa lomasuunnitelmissa. Pahimmillaan juuri mikään ei mene suunnitelmien mukaan, mutta sen tarkoituksena ei ole tehdä elämääsi hankalaksi, vaan vapauttaa sinut liian suunnittelun oravanpyörästä. Oinaan kesäloma sujuu parhaiten ilman tarkkoja suunnitelmia ja niihin liittyviä odotuksia. Rakenna siis mahdollisimman väljä lomasuunnitelma ja valmistaudu keksimään menovinkit siellä, missä kulloinkin satut olemaan. Silloin tästä tulee upea lomakuukausi.
 Härkä Saturnuksen oppositio ja Pluton kolmio merkkiisi vapauttaa sinut kaikesta kuviteltavissa olevasta suunnittelusta ja rakentamisesta heinäkuun ajaksi ja siksi kannattaa heittäytyä mahdollisimman vapaamuotoiseen lomatunnelmaan ja antaa asioiden edetä ihan omalla painollaan. Menestys tulee nyt arvaamattomista lähteistä, etkä voi edesauttaa onnistumistasi millään muulla tavalla kuin nauttimalla elämästäsi sen kaikilla osa-alueilla. Osallistu juhliin ja tapahtumiin tai heittäydy harrastuksiisi ilman minkäänlaisia paineita. Myös matkustelu on myötätuulessa, sillä se saa parhaiten unohtamaan turhan yrittämisen.

Kaksoset

Merkkisi tyhjenee planeetoista aivan kokonaan heinäkuun ensimmäisellä puoliskolla ja niinpä voit todeta tehneesi kaiken mahdollisen jo kesäkuun puolella. Mikäpä sopisikaan paremmin lomatunnelmiin kuin reipas käsien pystyyn nostaminen antautumisen merkiksi. Jos jotain jäi aloittamatta, niin mitäpä sitä murehtimaan. Nyt viet elämääsi parhaiten eteenpäin loikkimalla tapahtumasta toiseen ilman sen kummempaa suunnitelmaa. Mene sinne minne nenä näyttää ja kutsu kuuluu. Nauti kesän vaihtelevista keleistä, jotka antavat paljon mielenkiintoisia kohteita luontaisen uteliaisuutesi toteuttamiseen.

Rapu

Jupiterin saavuttua nyt merkkiisi, olet keskellä upeinta lomakautta aivan menestyksen aarreaitan kynnyksellä ja parhaat ratkaisut syntyvät tilanteissa, joissa tunnet nauttivasi elämästä kaikkein eniten. Varo siis ottamasta tätä menestysjaksoa liian vakavasti, sillä pienintäkään väkisin tekemistä ei mahdu onnistumisten tapahtumalokiin. Saatat hyvinkin tuntea painetta tehokkaampaan otteeseen sinulle tärkeissä asioissa, mutta siihen ei nyt todellakaan ole tarvetta. Uskalla heittäytyä nauttimaan onnekkaista sattumista Hannu Hanhen lailla ja nautiskele kateellisten ”ystävien” kommenteista.

Leijona

Venus on purjehtinut merkkiisi heinäkuun ajaksi ja niinpä pääset nautiskelemaan kasvaneesta vetovoimastasi täysin siemauksin rannoilla ja terasseilla. Kohtaamisia ja ihastumisia on tarjolla vaikka millä mitalla etenkin sinkkuleijonille ja tietysti kaikille nykyiseen kumppaniinsa kyllästyneille myös. Vetovoiman laki toimii nyt täydellä teholla sinun hyväksesi ja tulet kartuttamaan tulevan vuoden rakkauskiintiötä jokaisella iloon ja nautintoon tähtäävällä ratkaisulla, jonka suostut heinäkuussa tekemään. Matkustelu, lomailu ja kesän erilaisista pippaloista nauttiminen ovat tärkeintä tekemistä tulevaisuutesi kannalta.

Neitsyt

Merkkiisi rakentuu upea leijakuvio Saturnuksen ja Jupiterin sekstiileistä yhdistettynä Neptunuksen oppositioon. Loistokkuus ja menestyminen kuuluvat sinulle vain tietyillä ehdoilla, joista tärkein on ehdottomasti herkän intuitiosi kuunteleminen kaikissa eteesi tulevissa ratkaisuissa. Innostut herkästi uusista asioista ja saat asiat luistamaan lähes satumaisella tavalla, mutta lopputulos jää positiiviseksi vain pitämällä jalat tiukasti maan pinnalla. Aavistuksesi varoittavat sinua liiasta optimismista ja hyväuskoisuudesta heti kun aihetta ilmenee. Pysähdy silloin ja tarkista missä mennään, niin pystyt helposti välttämään turhat karikot.

Vaaka

Heinäkuu saattaa koetella kärsivällisyyttäsi, jos erehdyt kuvittelemaan asioiden sujuvan suunnitelmiesi mukaisesti. Neliöasemassa perääntyvä Merkurius ottaa kimmokkeita Plutolta ja Uranukselta tiiviiseen tahtiin ja asioilla on taipumus edetä paljon silmää nopeammin ja aivan odottamattomiin suuntiin. Ainoa viisas teko on heittäytyä täysin suunnittelemattomaan lomatunnelmaan ja keskittyä löytämään aarteita sieltä, missä ei voisi kuvitella niitä olevan. Parhaimmillaan rakennat tästä itsellesi jännittävän ja ikimuistoisen heinäkuun humoristisella ja kaikkiin yllätyksiin positiivisesti varautuneella asenteella.

Skorpioni

Saturnus rakentaa merkistäsi kultaista kolmiota Neptunukselle ja Jupiterille sellaisella voimalla, ettei tahdo lomailufiilis päästä kunnolla esiin. Tekemistä tuntuu varmasti olevan aivan liian paljon, sillä mahdollisuus toisensa jälkeen putkahtaa esiin mitä ihmeellisimmissä paikoissa. Sinulla on kaikki eväät kertakaikkisen loistavaan menestykseen heinäkuun aikana aloittamissasi projekteissa, mutta ilman selkeää keskittymistä ja fokusta saatat kadottaa itsesi näennäisten aarteiden keskelle. Valitse selkeä kohde vahvalle ja pysäyttämättömälle energiallesi, niin saatat pystyä pitämään hiukan lomaakin kaiken touhusi keskellä.

Jousimies

Venus ja Uranus vaikuttavat kolmiossa merkkiisi tämänkertaisen lomajakson aikana ja mikäpä sopisikaan Jousimiehelle paremmin kuin niiden tarjoama mahdollisuus upeisiin ja nautinnollisiin seikkailuihin intohimoisessa rakkauden maailmassa. Etenkin vapaille Jousimiehille tämä tietää hurjaakin hurjempaa kysyntää ihmissuhteiden maailmassa, mutta aivan yhtä paljon on kysymys valtavasta vetovoimasta kaikissa itselle rakkaissa asioissa. Kannattaa siis ottaa kaikki mahdollinen irti kesän ja mahdollisen loman hauskuuksista. Ilo ja hauskuus kertaantuvat syksyn mittaan monella eri tavalla elämääsi rikastuttaviksi elementeiksi. 

Kauris

Merkissäsi vaikuttava Pluto rakentaa upeaa leijakuviota Jupiterin Saturnuksen ja Neptunuksen kultaiselle kolmiolle, eikä sinulla pitäisi olla mitään valittamista elämän tarjoamien mahdollisuuksien määrässä tai laadussa. Täytyy vain ottaa huomioon, että näin painava menestyskuvio vaatii rohkeita ja ennakkoluulottomia ratkaisuja, sillä kysymys on pitkistä ja peruuttamattomista askeleista sinulle tärkeissä päämäärissä. Vanhoihin ja turvallisiin kuvioihin jämähtäminen on sekin ihan ok, mutta turha sitten valittaa elämän yksitoikkoisuutta tai mielekkyyden puuttumista. Tartu mahdollisuuksiin ja huomaat onnistuvasi uskomattoman hyvin.

Vesimies

Planeetat ovat ihmeellisellä tavalla kaikonneet vaikuttamasta merkkiisi juuri millään tavalla ja niinpä saat tyytyä laskettelemaan kesäkuun vauhdeilla niin pitkälle kuin vauhtia riittää. Toisaalta tällainen paitsioasema antaa upean mahdollisuuden heittäytyä nauttimaan lomasta ja suomalaisen kesän jatkuvasta auringonpaisteesta ilman mitään turhia tekemisen paineita. Venuksen oppositio tuo toki tullessaan kihelmöiviä kohtaamisia ja palavia ihastumisia etenkin epätyydyttävässä suhteessa eläville Vesimiehille, sillä kynnys hakea aitoa rakkautta viereiseltä laitumelta on matalaakin matalampi.

Kalat

Merkissäsi vaikuttava Neptunus tekee mahtavaa kultaista kolmiota Jupiterin ja Saturnuksen kanssa, jolloin pääset nauttimaan ainutlaatuisesta herkkyydestäsi erittäin menestyksellisissä merkeissä. Sosiaaliset tekijät ja vaikuttajat ovat tukenasi kaikissa sinulle arvokkaissa hankkeissa ilman sen kummempia hakemuksia tai kaavakkeita. Nyt on vain heittäydyttävä mahdollisuuksien virtaan puhtaan intuition varassa ja annettava vauhdin kiihtyä hukkumista pelkäämättä. Riskejä on uskallettava ottaa ilman mitään selityksiä läheisille tai kaukaisille ystäville perheenjäsenistä nyt puhumattakaan.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X