Horoskoopit

Kuukausihoroskooppi 8/2015

Teksti: Anna.fi

Heinäkuussa alkanut kasvun aika jatkuu vielä elokuussa täydellä pöhinällä Marsin tehdessä kolmiota Saturnukselle ja Auringon tehdessä kolmiota Uranukselle. Tämä on siis loistavaa aikaa oman elämän laajentamiseksi uusille alueille ja samalla vanhojen ja toimimattomien elementtien poistamiseen. Molempia täytyy tapahtua, jotta elokuun tarjoamat mahdollisuudet tulisivat parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön.

Kuukausihoroskooppi 8/2015

Maailmantaloudessa on täsmälleen sama tilanne ja onkin mielenkiintoista seurata Kreikan, Espanjan ja sitä kautta koko EU:n tekemiä ratkaisuja. Vanhat talousrakenteet ovat käymässä kestämättömiksi, eikä todellista talouskehitystä voi enää mitata setelien tai valtionlainojen määrällä. Koko pankkiala on vakavassa kriisissä ja ennen pitkää koko Eurooppaa uhkaa sama tilanne, mikä nyt on Kreikassa ja Espanjassa näkyvillä.

Tuohon talouskriisiin emme pysty yksilötasolla vaikuttamaan muuta kuin elämällä mahdollisimman luottavaisin mielin ja suosimalla mahdollisuuksien mukaan kotimaisia tuotteita ja kotimaisia palveluita. Suomen astrologinen kartta lupailee meille helpompaa tulevaisuutta kuin suurimmalle osalle muuta Eurooppaa. Uskalla siis elää koko ajan taloutesi sallimissa rajoissa. Säästäminen ei ole päivän sana, mutta järjen käyttö hankinnoissa sitäkin enemmän.

Oinas

Oinaan elokuu on täynnä toimintaa ja uusia mahtavia oivalluksia, joita tosiaan kannattaa pistää käytäntöön ihan urakkavauhdilla. Auringon kolmio merkissäsi vaikuttavalle Uranukselle mahdollistaa sellaisen kekseliäisyyden ja luovuuden vimman, ettei sinun kannata lyödä lukkoon liian tiukkaa aikataulua etukäteen. Tulet tarvitsemaan valtavasti tilaa ja aikaa ihan omiin juttuihisi tämän kuun aikana.

Rakkaus:

Venus perääntyy kolmiomerkissäsi elokuun alusta lähtien ja antaa hienon mahdollisuuden kehittää ihmissuhteita ja rakkauselämää omaa sydäntäsi kuuntelemalla. Pystyt halutessasi myös korjaamaan kaikkia sinua häiritseviä yksityiskohtia sekä rakkauselämässä että ihmissuhteissa yleensä. Ota siis napakasti kiinni jokaisesta mieleesi hiipivästä tyytymättömyyden tunteesta ja tee korjausliike.

Härkä

Merkuriuksen ja Pluton kolmio antaa sinulle huikean etulyöntiaseman kaikissa mahdollisissa neuvottelutilanteissa elokuun ajaksi. Etenkin puolenkuun aikaan olet terävimmilläsi ja pystyt yhdistelemään asioita niin sujuvasti ja kaikki osatekijät huomioon ottaen, että ehdotuksesi menevät läpi ilman vastaväitteitä tai epäilyksiä. Laita siis ideasi ja suunnitelmasi täytäntöön itseluottamusta puhkuen.

Rakkaus:

Venus piipahtaa kolmiomerkissäsi, mutta perääntyy sitten vikkelästi takaisin neliöasemaan heti elokuun alkupäivinä. Mikäli rakkauselämässä tai ihmissuhteissa on selvitettäviä asioita, niin ota ne mahdollisimman rehelliseen käsittelyyn ja varmista itsellesi, että kaikki on kohdallaan. Jupiterin saapuminen kolmioasemaan kuun puolivälissä kohottaa itsetuntoasi ja vahvistaa vetovoimaasi.

Kaksoset

Elokuussa Kaksosen merkki jää herkullisesti Uranuksen, Auringon ja Venuksen tekemän kolmion keskipisteeseen, jolloin pääset esittelemään valovoimaisinta itseäsi kaikkialla missä liikut. Kekseliäisyytesi ja sosiaalisuutesi ansiosta lukeudut elokuun suosituimpien ihmisten joukkoon ja saat melko varmasti houkuttelevia kutsuja joko työkuvioihin tai liiketoimintaan liittyen. Mukaan vaan!

Rakkaus:

Rakkauselämässä on luvassa vähintään yhtä vauhdikas tai luultavasti vieläkin vauhdikkaampi jakso, sillä positiivisesti radikaali asenteesi herättää ansaittua kiinnostusta täysin siviilisäädystäsi riippumatta ja joskus siitä johtuen. Varaudu olemaan saaliin roolissa, sillä kysyntää luulisi riittävän. Ellei aina romanttisessa mielessä, niin ainakin ystävyyden, kaveruuden tai harrastusten parissa.

Rapu

Heinäkuun vauhtijakson jälkeen elokuu käynnistyy ehkä suorastaan pelottavan rauhallisena, mutta hiljaisissa vesissä ne suurimmat kalat kutevat. Merkkiisi osuu Pluton aktivoiman Merkuriuksen sekstiili ja siksi kaikenlainen kommunikaatio pelaa aivan loistavasti myös hiljaisella äänellä ilmaistuna. Voit kehitellä heinäkuun aikana rakentamiasi suunnitelmia kaikessa rauhassa eteenpäin.

Rakkaus:

Etenkin sitoutuneille Ravuille elokuu on suhteen kehittämisen ja yhteisten suunnitelmien aikaa, jolloin kaikenlaiset tulevaisuuden visiot käynnistyvät vaivattomasti ja tehokkaasti. Sinkkuravut ovat heinäkuun paisteen jälkeen enemmän tai vähemmän eksyksissä ja uusien kontaktien luominen vaatii pudottautumista tavallisten ihmisten joukkoon. Sen kun hallitset, niin ystäviä kyllä riittää.

Leijona

Jossain vaiheessa se sentään hiukan rauhoittuu Leijonankin elämä, mutta ei ratkaisevasti vielä tämän elokuun aikana. Suurin menetys on Jupiterin siirtyminen Neitsyen merkkiin kuun puolivälissä. Siihen mennessä kannattaa pistää tuulemaan ja tehdä kaikki mahdolliset uraan tai ammattiin liittyvät avaukset. Loppukuulle riittää kyllä energiaa, mutta ei yhtä menestyksellisissä tunnelmissa.

Rakkaus:

Venuksen pakittaessa merkkiisi heti elokuun alussa, saat loistavan tilaisuuden tarkastella rakkauselämäsi tilannetta rakentavan kriittisesti. Näet nyt selvästi, millä alueella elämäsi kulkee sinulle mielekästä latua ja samalla näet ketkä ovat ladun varrella sinulle hurraamassa. Ellei murusesi ole tässä porukassa, niin voi voi! Hänen paikkansa sinun rinnallasi saattaa olla vakavasti uhattuna.

Neitsyt

Voi tätä onnen viikkoa ja onnen vuotta, jonka Jupiter käynnistää saapuessaan merkkiisi nyt elokuun puolivälissä. Tänä vuonna olet käynnistämässä elämässäsi jotakin kokonaan uutta 12 vuoden menestystarinaa työelämässä, harrastuksissa tai liiketoiminnassa. Avoin asenne jokaista sinua kiinnostavaa ideaa kohtaan on nyt kultaakin arvokkaampaa. Ole valmis painamaan käynnistysnappia.

Rakkaus:

Venus piipahti tuomassa tunnelmaa ja rakkauden ilotulitusta elämääsi viime kuussa palatakseen sitten takaisin Leijonan merkkiin heti elokuun alussa. Joudut siis hetken vielä odottelemaan sisäisen kauneutesi puhkeamista parhaimpaan loistoonsa. Odottelu ei koskaan ole kovin kivaa, mutta tulossa oleva säkenöinti on todella odottamisen arvoista. Hiukan viileää siis vielä tässä kuussa.

Vaaka

Elokuu on sinulle yksi tämän vuoden parhaista kuukausista sulkeaksesi sinulle haitallisia tai muuten elämääsi häiritseviä tekijöitä pois vaikutuspiiristäsi. Sinussa elää nyt taipumaton kapinallinen, joka ei auktoriteetteja kumartele. Tunnelma ei ihan helposti istu diplomaattiseen toimintatapaasi, mutta siihen on hyvä totutella elokuun aikana. Ellei joku asia käy sinulle, niin sitten se ei käy ja sillä hyvä.

Rakkaus:

Venus perääntyy sekstiilimerkissäsi ja luo monia mahdollisuuksia korjata aikaisempien kuukausien tunne-elämään liittyneitä häiriöitä. Sinulla on tässä kuussa paljon tavallista enemmän ymmärrystä ja anteeksiantoa kumppanisi tai ystäviesi elämää kohtaan. Sinulla on selvittelijän rooli niin omassa kuin ystäviesi tai tuttujesi parisuhdeongelmissa. Tätä tärkeää tehtävää et pysty pakenemaan millään konstilla.

Skorpioni

Saturnus siirtyy etenevään liikkeeseen merkissäsi nyt elokuun aikana ja olotila vapautuu lisää päivä päivältä, mutta vielä ei ole aika lähteä sen kummempaan nousukiitoon. Elokuussa kannattaa vielä malttaa mielensä ja levätä riittävästi mieluummin kuin rasittaa itseään turhilla tai vastenmielisillä velvoitteilla. Nyt on paras hetki vapautua erilaisista taakoista ja saada energiatasapaino kohdalleen.

Rakkaus:

Mars ja perääntyvä Venus neliömerkissäsi asettavat melkoiset haasteet ihmissuhteiden ja parisuhteen alueelle elokuun hämyisinä iltoina. Kun vielä energiat ovat hiukan matalalla, saattaa arvostelu hyvin helposti kohdistua omaan kumppaniin tai muihin läheisiin ihmisiin. Jos huomaat tällaista käyttäytymistä itsessäsi, niin vedä hätäjarru päälle, sillä ihan väärää puuta olet haukkumassa.

Jousimies

Mars, Venus, Aurinko ja Jupiter ovat tässä kuussa kolmiossa merkkiisi, mutta Jupiter vain kuun puoliväliin saakka. Vauhtia kuitenkin riittää koko elokuulle varmasti aivan tarpeeksi ja sinun kannattaa viedä elämääsi eteenpäin ennakkoluulottomalla asenteella. Energiasta sen ei pitäisi jäädä kiinni ja kaikella mitä nyt saat liikenteeseen on vielä Jupiterin laajentava energia takanaan.

Rakkaus:

Venus perääntyy kolmiomerkissäsi elokuun ajan ja se tarkoittaa ennen kaikkea olemassa olevien ihmissuhteiden ja rakkaussuhteiden kehittymisjaksoa, ei niinkään uusia tulisia ihastumisia. Sen sijaan vanhaa suolaa on liikkeellä sitäkin runsaammin ja joku taakse jäänyt kumppanuus saattaa roihahtaa aivan uuteen liekkiin. Jos suhteessa on jotain selvitettävää, niin nyt on otollinen aika päästä sopuisaan ratkaisuun.

Kauris

Merkuriuksen kolmio merkissäsi vaikuttavalle Plutolle tekee elokuusta parhaan mahdollisen kuukauden laatia suunnitelmia, tehdä sopimuksia, kirjoittaa kirjaa tai novellia, jakaa omia ideoitasi tai ylipäätään keskustella ihmisten kanssa ihan mistä tahansa. Sinulla on nyt ajatus ja sana hallussasi, eikä kenelläkään ole mahdollisuutta kumota sinun näkemyksiäsi. Sinun on silti itse luotettava niihin ensin.

Rakkaus:

Elokuu on hienoa aikaa myös ihmissuhteiden ja rakkauselämän kannalta, sillä kykysi asettua toisen asemaan, ajatella hänen lähtökohdistaan käsin ja puhua tavalla, jota on helppo kuunnella synnyttää toimivan ja lämpimän energiavaihdon välillenne. Tällaisena aikana viriää uusia yhteisiä ideoita ja elämä kannattelee kumppanuuden vuorovaikutusta asioiden selvittämiseen ja rakkauden syventämiseen.

Vesimies

Jos heinäkuussa oli hiukan rauhallista, niin nyt elokuussa tahti muuttuu helposti liiankin hektiseksi Marsin, Auringon ja Venuksen painostaessa tehokkaaseen energian käyttöön. Tällaisen jakson aikana tulee helposti riittämättömyyden tunne, kun tekemistä on paljon eikä mikään tahdo mennä eteenpäin odottamallasi tavalla. Nyt on pakko keskittyä olennaiseen. Mikään muu ei toimi.

Rakkaus:

Venus perääntyy oppositiomerkissäsi ja saa sydämen tykyttämään epätahtiin pienemmistäkin häiriöistä keskinäisessä suhteessa kumppanin tai ystävien kanssa. Menneisyyden haamut könyävät näkyville päivittäisen elämän keskellä ja hermostuminen on varma merkki siitä, että et riittävästi kunnioita omia valintojasi tai omaa arvomaailmaasi juuri tällä hetkellä. On siis valinnan paikka.

Kalat

Jupiter ja Merkurius saapuvat oppositiomerkkiisi nyt elokuun aikana ja auttavat sinua testaamaan, mikä elämässäsi toimii ja mikä ei. Tyytymättömyys iskee lekalla päähän sitä kovemmin mitä kauempana olet oman todellisen innostuksesi alueelta. Tällaisena aikana teet menestyksesi kannalta tärkeimmät ratkaisut. Mieti siis tarkoin miten voit muuttaa tilanteen paremmaksi ja sitten tee se.

Rakkaus:

Ihmissuhteissa ja rakkauselämässä pätee nyt samankaltainen sääntö. Näet ikään kuin suurennuslasin läpi kaikki sinun etenemistäsi ja onnistumistasi häiritsevät tekijät kumppanisi ja läheistesi käyttäytymisessä. Totta kai se harmittaa ja ajoittain ihan hitosti. Hyvä juttu, jos harmittaa. Silloin tiedät, että on aika muuttaa jotain omassa elämässäsi ja omassa suhtautumisessasi. Kiltteys ei ole rakkautta.

 

Raju oinas, romanttinen vaaka – Suuteluhoroskooppi kertoo, miten mies suutelee

Näin viettelet miehen ruoalla horoskooppimerkin mukaan

X