Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 20.4.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Näet yhä enemmän ympärilläsi luonnon ihmeitä, kasvua, puutarhatuotteita tai elämän mukavuutta parantavia seikkoja ja haluat nauttia niistä. Onkohan käsityksesi materiaalisesta turvallisuudesta muuttunut, sillä uusi järjestys on mielessäsi. Tälle päivälle sopisi reissu naapurikaupunkiin – kahvituksen kera.

Härkä (20.4.-20.5.)

Alat tuntea olosi yhä enemmän omaksi itseksesi, ja merkkisi yhteys maahan, materiaan tai rahaan voi tulla esiin monella tavalla. Pihalla, puutarhassa, mökillä tai asumisessa on meneillään muutoksen tuulet, jotka raikastavat ilmettä. Taianomainen tilaisuus tai tapaaminen saa sydämesi sykkimään!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Energiasi ovat nyt vähän ristiriitaisia, sillä jokin vetää sinua vetäytymään pois keskeisistä kuvioista ja toisaalta tuntuu, että aktiivisuutta ja pöhinää riittää. Piilossa pidetty seikka tai pitkään kateissa ollut tavara voi tulla yhtäkkiä eteesi. Urallasi tai työympyröissä voi näinä päivinä tapahtua kummia!

Rapu (21.6.-22.7.)

Viime aikoina et ole pystynyt pitämään kovin tiukasti lähipiiristäsi ja totutuista tavoista kiinni niin kuin sinulla on tapana, sillä maailma on auennut sinulle uudella tavalla! Ulkomailla tai toisella paikkakunnalla on valtavan kiinnostava kohde, jonne sielusi halajaa. Koe, näe ja liiku, äläkä jää neljän seinän sisään!

Leijona (23.7.-22.8.)

Onko sinun aikasi saada tunnustusta vai haluatko sitä yhä enemmän? Ainakin planeetat saavat sinut keskittymään asemaasi, ja ainahan se on sinulle tärkeää! Näinä aikoina mikään suoraviivainen eteneminen ei kuitenkaan onnistu, ja sinun täytyy ehkä ottaa huomioon musta hevonen.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tunnet olosi voimakkaaksi ja tahdonvoimasi on suunnilleen korkeimmillaan, joten sinulla on valttikortit käsissäsi melkein minkä tahansa suuren haaveen toteuttamiseen! Kunhan pidät mielessä, ettet tallo muiden varpaille. Tämänhetkinen lennokkuutesi ylittää monesti järkevän mielesi rajat rakkaudessa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Aurinko ja Merkurius härän merkissä voivat vaikuttaa myös sinuun niin, että maanläheiset vaistosi heräävät ja näet luonnon ja erityisesti merkkisi symboliikkaan liittyvät kukat. Talousasioihin tulee selkeyttä ja hoidat hyvin myös muiden tai työpaikkasi taloudelliset pulmat. Hyvä kunto on perustana viehätysvoimalle!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olet yhä enemmän välittömässä tai vastavuoroisessa suhteessa muihin, ja se saattaa näkyä kalenterissa neuvottelujen ja tapaamisten määrässä. Älä sohi liian nopeasti raha-asiassa, sillä voit unohtaa tärkeän pikkuseikan. Luova harrastus voi tulla elämääsi näinä aikoina jos koskaan, ja sen myötä muutakin!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jarrua ja pysähtymistä tulee eteesi enemmän, ja se voi merkitä parempaa keskittymistä työtehtäviin, remontointiin tai terveysasioihin. Elät lähiviikkoina pienemmällä liekillä, ja mielesi on kiinnittynyt menneisyyteen, lapsuuteen tai ihanaan paikkaan, jossa haluat viettää enemmän aikaa. Näe romantiikka kulman takana!

Kauris (21.12.-19.1.)

Saat itseesi lisää rentoutta, sillä vaativimmat ponnistukset ja muut stressinaiheet näyttävät olevan menneen talven lumia. Avaat silmiäsi entistä enemmän kauneudelle, joten nyt olisi vihdoin aika kokeilla haluamaasi kehonhoitoa, meikkiä, kampausta tai uusia vaatekaappisi sisältöä. Keskustelu avaa tunnetta!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Luovit lähiviikkoina syvissä vesissä, ainakin siinä mielessä, että olosuhteet pitävät kiinnostuksesi kotiin tai asumiseen liittyvissä pulmissa. Hermosi ovat herkässä Merkuriuksen ja auringon aseman myötä, ja kiireelliset tilanteet saavat sinut reagoimaan entistä enemmän. Muista zen tai rentoutumisäppi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Muutama päivä sitten valittu linjasi jatkuu ja saat vielä hitusen lisää päättäväisyyttä ja selkeyttä, joilla porskuttaa kohti tavoitettasi! Onko työympyröissäsi nyt jotain erikoista, kuten maljannosto, visuaalinen tilaisuus tai jotain henkeä nostattavaa? Muista hyötyä merkissäsi olevista planeetoista, myös rakkaudessa!

X