Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 11.3.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Salaperäisyydet, elämän mysteerit tai menneisyydestä kumpuavat seikat näyttäisivät kiinnostavan sinua näinä aikoina jopa poikkeuksellisen paljon, ja tänä viikonloppuna tämäntyyppisillä kiinnostuksenkohteilla on sijaa. Sinulla voi olla paljon haluja kaikkeen ihanaan ja kauniiseen, mutta monesti se maksaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Tämä viikonloppu voi merkitä kohtaamisia syvällisten tai karismaattisten henkilöiden kanssa Joku paljon itsestäsi poikkeava ihminen saattaa myös tulla eteesi. Suuremmat yhteisöt tai laajemmat verkostot tulevat olemaan merkittävämpiä, ja monet tapaamiset sijoittuvat erikoisempiin yhteyksiin, myös tänään.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Päämääräsi ovat esillä koko ajan varsin erikoisessa valossa, koska kalojen merkki ja Neptunus-planeetta liittyvät niihin. Sen myötä saatat haluta vesielementin ääreen, kauas pois, ehkä magiikan ja taiteen pariin, mutta suuri toiveesi ei ole välttämättä realistinen. Pidä tämä mielessä vielä ensi viikon ajan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Planeettojen värähtelyt pyrkivät tuomaan esiin korkealentoisia ajatuksia, ja voit törmätä niihin myös muualla. Aiheet saattavat hipoa laajoja yhteiskunnallisia aiheita, kulttuuria ja taidetta tai myötätuntoon ja auttamiseen liittyviä tuntoja. Saat viime aikoja paremman yhteyden johonkin ihmiseen, jos vain haluat!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuulut näinä aikoina sellaisiin merkkeihin, joihin vaikuttaa salaperäisiä planeettavärähtelyjä. Tämä voi tarkoittaa sukeltamista piinan alle, salattuihin motiiveihin tai voimakasta kiinnostusta psykologiaan tai henkisiin aiheisiin. Monet tarkastelevat taloutta uudesta tulokulmasta, johon olisi hyvä kuulua varovaisuus!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ilmapiiri on kalojen merkin ja Neptunus-planeetan ansiosta täynnä tunteita, ja se on taivaan tilanne ja liittyy jollain tavalla kaikkiin merkkeihin. Myös kuu on tunteellisessa vesielementin merkissä, skorpionissa. Sinun kohdallasi voi olla kyse poikkeuksellisesta elämänvaiheesta, jolloin jalat ovat usein pois maan pinnalta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tähän päivään näyttäisi liittyvän hyvin arkisia aiheita ja pyrkimyksiä pitää asiat päällisin puolin kunnossa ja ruodussa. Pienet asiat ovat tärkeämpiä kuin suuret ja auttamisenhalu herää herkästi. Kuuntele myös itseäsi ja kehoasi, mitä se todellisuudessa kestää. Rakkaus yhdistyy parhaiten reissuun!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Saatat tuntea olevasi kuin kala vedessä jossain ympäristössä ja osaat luovia erilaisten ihmisten ja asioiden kanssa. Vapaa-ajalla on näköpiirissä lähinnä vapauttavia kokemuksia tai luovuuden ja tunteen virtaa, ehkä konsertissa, teatterissa tai näyttelyssä. Oma luovuutesi on viikon verran poikkeuksellisella tasolla!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Poikkeuksellinen, osittain pitkäaikainen planeettarykelmä kotiasioihin osoittavalla alueella pitää kiinnostusta lähipiirissä, perheessä tai lähialueilla. Kaikessa on mukana paljon haaveita ja toiveita ja mahdollisesti sotkuja tai epäselvyyttä. Venus ja Jupiter pitävät hauskaa vapaa-aikaa ja huumoria yllä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Osallistuminen tai yhteisöllinen toiminta voi olla tämän viikonlopun teema. Myös keskustelu kuuluu kuvaan. Jos sen sijaan jäät omiin oloihisi, voi se tuntua tavallista hankalammalta. Sosiaalinen media saattaa kuitenkin korvata jonkin verran yksinäisyyden tunteita. Jos haluat kotiisi ihmisiä, kutsu heitä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Nyt voi olla tärkeämpää pysyä paikoillaan ja nauttia kuin rynnätä suinpäin kaikenlaisiin kokemuksiin ja eri paikkoihin. Tunnustele itseäsi ja kehosi tarpeita ja kokeile erilaisia makuja ja harjoita muita aistielämyksiä. Eksoottinen ruoka voi tehdä erityisen säväyksen, samoin hyvä seura kaiken kaikkiaan.

Kalat (19.2.-19.3.)

Kaikenlaiset herkkyyden tai myötätunnon tuntemukset voimistuvat päivä päivältä, sillä Neptunus, joka on myös sinun planeettasi, kiihdyttää vaikutustaan taivaalla. Tulevan viikon aikana tuntemukset ovat voimakkaimpia, joten korkein inspiraatio on sinun! Jos olet luomassa uutta yhteyttä kauemmas, varo huijareita!

X