päivähoroskooppi oinas
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 24.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Joitakin asetelman vaihdoksia saattaa olla tiedossa sekä tilanteita, joissa emmitään ja pähkäillään. Joka tapauksessa kolme planeettaa painottaa arjen hoitamista, raavasta työtä ja yksityiskohtaisuutta. Nyt olisi siis lähinnä tyydyttävä pieneen rooliin. Ehkä innostut kaunistamaan työympäristöäsi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Suurimman osan ajasta olet jonkinlaisen flow-energian vallassa ja tunnet saavasi asiat hoidetuksi helpolla tavalla. On myös mahdollista, että kohdallesi osuu miellyttäviä tehtäviä, jotka eivät juurikaan rasita sinua. Jos et vielä ole tutustunut luovaan energiaasi ja omiin erityispiirteisiisi, tee se nyt!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Painotus kotiasioihin on nyt voimakas, joko niin, että suurempaa vastuuta liittyy kotiin ja siellä olevien asioiden hoitamiseen tai sitten niin, että korjausta tai suursiivousta on käsillä. Näköpiirissä on myös epäselvyyttä suhteessa läheiseen ihmiseen, ja käsitykset voivat mennä ristiin. Muista, että moni kakku päältä kaunis!

Rapu (21.6.-22.7.)

Energiat voivat hieman lakkoilla lähiviikkojen sisällä, joten osaa levätä tarpeen vaatiessa ja säästää energiaa vaativiin tehtäviin. Tehtäviin, joihin tarvitaan kilpailuhenkeä ei todennäköisesti kannata ryhtyä, vaan olla pikemmin tarkkailuasemissa, kuten viime viikkoina. Ilmaisuvoimasi on parasta, myös rakkaudessa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Olet yhä uudistavalla mielellä, kuten olet ollut jo useiden viikkojen ajan. Sinut temmataan herkästi mukaan uusiin kuvioihin, ryhmiin tai verkostoihin. Enimmäkseen kuitenkin juuri nyt ja parin päivän sisällä sinut tavoittavat materiaaliset tarpeesi: tarvikkeet, vaatteet tai muut käytännön esineet ja välineet. Aiotko lähteä siis shoppailemaan?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuu, Merkurius ja Venus ovat merkissäsi, joten melkoista intensiteettiä on odotettavissa. Monet asiat loksahtelevat kohdilleen, ja saat tuntumaa siihen, miten pitäisi edetä ja mitä tehdä seuraavaksi. Venukseen yhdistyvät Neptunuksen mielikuvitukselliset värinät, ja se tuo unelmia mukaan!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Useampi planeetta sijoittuu lähipäivinä sektorillesi, johon liittyy tarve levätä tai vetäytyä sekä tarve uhrata itseään jonkun toisen tai suuremman edun puolesta. Näitä aiheita voi siis tulla eteesi enemmänkin muodossa tai toisessa. Kaukana tai syrjässä oleva paikka voi kutsua. Suhde on enimmäkseen taustalla.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Osallistumisesi joihinkin suurempiin ympyröihin on todennäköisesti kasvussa. Hyvinkin uusia kuvioita voi olla tuloillaan tai meneillään ja jokin osa voi liittyä edellisen kuun puolella esillä olleisiin suunnitelmiin. Tiimityökykysi voi olla testissä jollain tavalla. Suhde viihtyy ehkä niin, että ollaan enemmän erillään!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ilmassa on paljon odotuksia ja toiveita, ja ehkä ennätysmäärä tahtoa niiden eteenpäinviemiseksi. Useat planeetat ovat kuitenkin haasteellisesti merkkiisi ja tuovat eteesi myös tilanteita, joista et erityisemmin pidä. Ajattele niitä kasvun aineksina! Arkisessa suhteessa voi olla epäselvä tilanne.

Kauris (21.12.-19.1.)

Kohdallesi voi parin päivän aikana osua erinomaisen hauskoja, mukavia ja tavoitteitasi edistäviä tilanteita ja ihmisiä. Sinulla on mahdollisuus saada tukea asioille, joihin liittyy yhteiskunnan rattaita ja virastoja. Jakso voi työntää eteesi myös arvokkaan tilaisuuden tai arvostettuja yhteiskunnallisia perinteitä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Useiden planeettojen suhde merkkiisi viittaa siihen, että paljon pohdintaa liittyy siihen, miten kulutat rahaa tai miten investoit sitä eri kohteisiin. Sekin voi askarruttaa, kuinka taloudelliset asiat hoidetaan yhdessä kumppanin kanssa. Nyt kannattaa välttää uusia taloudellisia investointeja! Vaali salaperäisyyttä suhteessa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kuu, Merkurius ja Venus ovat merkkiäsi vastapäätä osoittamassa paljolti sitä, mitä muut haluavat ja osaavat, joten kannattaa ottaa neuvoista vaarin erityisesti muutaman päivän aikana. Hyvin tiivistä yhteistyötä voi olla luvassa ja langat on pidettävä visusti käsissä! Oletko ihastumassa tavoittamattomaan ihmiseen?

X