Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 4.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on siirtynyt ilmaisullisen leijonan merkkiin, mikä sopii sinulle tunteiden nostattamiseksi ja innon palauttamiseksi. Voit saada tästä viikonlopusta paljon, etkä vähiten viihteen kokemisessa ja uusien seikkailujen parissa. Toiset planeetat pitävät sinut myös kiinni materiaalisissa seikoissa ja omistuksissa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Merkurius-planeetta ei enää samalla tavalla viivästytä paperiasioita, kuten se on viime viikkoina tehnyt, ja se lupaa hyvää hankkeillesi. Kärsivällisyys on kuitenkin vielä tarpeen, eikä mikään liiku nopeammin kuin kuuluu. Venus merkissäsi pitää itseluottamuksesi kunnossa ja panostat ulkoiseen olemukseesi.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaukainen paikka on saattanut alkaa kiehtoa sinua, ja siksi matkustuskohteeksi voi valikoitua paikka Suomen toisessa päässä tai jopa maapallon toisella puolella. Oli paikka mikä hyvänsä, tärkeintä on, että siellä pääsee ottamaan irti arjesta ja rentoutumaan. Eikö suhteesi oikein näy tällä hetkellä?

Rapu (21.6.-22.7.)

Kaikenlainen tahtominen ja sen ilmaisut ovat ajankohtaisia, eikä siis ole odotettavissa täyttä harmoniaa ja sopua viikonlopunkaan tekemisissä. Aktiivilomailu kanavoi parhaiten liian energian, jota eri osapuolilla on käytettävissään. Kulutat rahaa yllättäen heräteostokseen, jos et ole tarkkana.

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuu merkissäsi antaa sinulle mukavan energisen olotilan, ja kaipaat myös jonkinlaista kipinää ja vaihtelua. Ehkä enemmän liikettä, tulemisia ja menemisiä on muutenkin tiedossa, eikä sinun tarvitse kokea tylsyyttä. Venuksen asema saa sinut tuntemaan ylpeyttä läheisestä tai suhteesta, ja asettamaan tavoitteen korkealle.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ehkä vetäydyt nyt enemmän kuoreesi tai ihanan, rauhallisen luksuksen pariin unelmapaikassa tai risteilyllä. Täydellistä rauhaa ei kuitenkaan ole, sillä Uranus-planeetalla on sormensa pelissä.  Tällä hetkellä osto- ja myyntitoiminta voi olla ajankohtaista, ja kesäreissu kirpputorilla voisi olla kannattavaa ja ihastuttavaa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeettatykitys vastapäätä sijaitsevassa oinaan merkissä ei ole hävinnyt mihinkään vaan tuo eteesi vauhdikkaita, energisiä tai aloitteellisia ihmisiä, tai sitten olet mukana maskuliinisissa toiminnoissa tavallista enemmän. Venus puolestaan nivoutuu sektoriin, jossa pohditaan omistamista.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt on ilmapiirissä jotain yllätyksellistä tai käänteentekevää, tai jotain sellaista, että asettautuminen paikoilleen ei ole koko ajan mahdollista. Sinä itse tai joku muu osoittautuu vaativaksi, ja siksi ainakin kesäjuhlissa on hyvä laittaa parhaat päälle. Tunne ja intohimo eivät aina kohtaa, ja tilanteet muuttuvat.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olotilasi helpottuu ehkä siksi, että raha-asiaa ei tarvitse enää miettiä tai se on poissa päiväjärjestyksestä jonkin aikaa. Olet taas utelias maailmaa kohtaan ja vierailuja on tiedossa puolin ja toisin. Ehkä käyt paikassa, jossa et ole aikaisemmin käynyt tai sitten paikka on muuttanut muotoaan.

Kauris (21.12.-19.1.)

Edustaminen ja esilläolo näyttäisivät olevan ajankohtaisia teemoja näinä aikoina, ja niihin voi liittyä juhlatilaisuuksia, arvokkaita kulttuuritilaisuuksia tai muuta, joka vaatii panostamista myös tyyliin. Venuksen upea asema merkkiisi nähden tuo helppoja ja sujuvia kontakteja, ja orastava rakkaus voi kehittyä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tämän päivän kohtaamisten tasolla voi olla merkittäviä tunnelmia. Ehkä kohtaat hyvin persoonallisen tai näyttävän ihmisen tai tapaamisissa on poikkeuksellista juhlatunnelmaa tai blingblingiä. Varaudu myös käänteisiin suunnitelmissa! Venus muuntaa romantiikan maallisiksi suunnitelmiksi tai puutarhanhoidoksi.

Kalat (19.2.-19.3.)

Kuuntelet nyt enemmän itseäsi ja omia ajatuksiasi tai yksinkertaisesti viihdyt vain enemmän omissa oloissasi. On mahdollista, että väsymys purkautuu juuri nyt ja on levättävä. Planeetat eivät niinkään heiluttele peruskiviä, vaan tuovat perusmukavaa aikaa konkreettisen ahertamisen parissa.

X