päivähoroskooppi kauris
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 14.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on leijonassa parin päivän ajan, minkä pitäisi sopia sinulle hyvin ja tehdä olosi mukavaksi. Se tukee aloitteellisuuttasi ja sitä, että saat helpommin kokea olevasi oma itsesi kaikissa tilanteissa. Talousasiat ja mahdollisesti kaikenlainen varautuminen kiinnostavat yhä. Suhdeasia saattaa olla vielä mutkallinen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Merkkiisi voimakkaasti kohdistuvat tunneplaneetat pitävät menoa värikkäänä tai tunnetiloiltaan vaihtelevana. Suhteiden ja perheen vaatimusten välillä saattaa olla ristiriitaa: intressit vetävät eri suuntiin ja aikataulujen kanssa täytyy tasapainoilla. Ymmärrys merkittävästä suhteesta kasvaa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla jatkuu todennäköisesti poikkeuksellisen tehtävän hoitaminen, johon on täytynyt paneutua jo parin viikon ajan. Työtehtävissä voi olla sellaisia yksityiskohtia, joihin et ole aiemmin juuri törmännyt. Toimintaasi voi alkaa yhdistyä enemmän mielikuvituksekkaita aspekteja tai poissaolevuutta, mikä jatkuu ainakin viikon.

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla voi olla tilaisuus kokea erinomaista varmuutta erityisesti esilläolon suhteen. Hallitset vaikeatkin aiheet helpommin kuin tavallisesti. Sama koskee luovaa toimintaa. Ehkä löydät oman luovan ja leikkisän kanavasi juuri nyt! Vapaa-ajalla voi säväyttää jokin syvällinen, ajattelemisen aihetta antava aihe.

Leijona (23.7.-22.8.)

Olet ehkä pohtinut jo pari viikkoa resursseihin tai esimerkiksi organisaation talouteen liittyviä seikkoja, jotka ovat olleet esillä mahdollisesti jo alkuvuonna. Näihin aiheisiin nivoutuu kaikkinensa paljon odotuksia ja toiveita, mutta ovatko kaikki mahdollisuudet realistisia? Kuu merkissäsi antaa uskoa itseesi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Parin päivän ajan ilmassa voi olla enemmän piilossa olevien asioiden hoitamista tai jonkinlaista etäältä tarkkailua. Piilevää vallanhaluakin voi ilmetä puolin ja toisin, mutta sitä saattaa olla vaikea huomata. Sinulla näyttäisi olevan nyt erinomaista älyllistä kapasiteettia käsittää hyvin vaikea asia!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Koska aineellinen sektorisi on ollut korostunut jo parisen viikkoa, olet ehkä saanut paremman käsityksen materiaaleihin, tuoksuihin tai ruuanlaittoon liittyvistä seikoista. Kehosi ilmaisut ovat ehkä kiinnostaneet enemmän. Jos et fyysisesti matkusta, saatat innostua unelmoimaan matkasta ainakin viikon verran!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jokin suuri pyrkimyksesi nousee taas tapetille, ja nyt on aika ryhdistäytyä sen eteenpäin viemisessä.  Tahtosi näkyy myös muille, etkä välttele ristiriitojen kohtaamista. Aurinko, Merkurius ja Venus ovat vielä merkissäsi pari päivää, joten rautakoura silkkihansikkaassa toimii hyvin. Tunteissa on merkityksellinen etappi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Aloitat viikon todennäköisesti innokkaasti, omannäköisellä tavallasi, jolloin liikkuva ja matkustava luonteesi pääsee esiin. Ehkä pääset vähän seikkailemaan työn yhteydessä tai sitten löydät vapaa-ajalla lenkkipolulle, jumppaan tai salille. Täyteen vauhtiin pääsyä jossain hankkeessa täytyy vielä odottaa pari päivää.

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet ehkä syventämässä yhteenkuuluvuuttasi johonkin yhteisöön, ystäväpiiriin tai sitten kiinnostuksesi kansainvälisyyttä tai tulevaisuuden mahdollisuuksia kohtaan on kasvussa. Toisin sanoen kiinnostuksesi ulottuu laajalle perhepiirin ulkopuolelle. Jokin suhde näyttäisi kehittyvän läheisemmäksi!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Planeetat sijoittuvat vielä parin päivän ajan merkkiisi voimakkaasti, jolloin ristiriitoja voi olla odotettavissa. Toisaalta asiat kulkevat tiettyyn suuntaan määrätietoisesti, vaikka saatatkin seurata asioita hieman sivusta. Tahdonvoimainen henkilö saattaa yrittää vaikuttaa sinuun muutenkin, hyvällä tai huonolla tavalla!

Kalat (19.2.-19.3.)

Elämänhalu on asia, joka vallitsee voimakkaampana näinä aikoina, sillä laajentumiseen ja optimismiin liittyvä Jupiter on merkissäsi vielä pari kuukautta. Usein planeetta lupaa näkyvyyttä ja värikkyyttä ja sitä kautta tyylin runsautta. Vaikka juhlahumu vetää puoleensa, yritä hoitaa myös rutiiniasiat!

X