Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 16.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Saat vihdoin enemmän potkua tekemisillesi kodin ulkopuolella tai matkan päässä, ja voit uhkua monella tavalla merkkisi tulienergiaa. Muista kuitenkin, että ylioptimismi ei aina kannata eikä turhien riskien ottaminen! Voit keksiä uutta käyttöä huumorille, sutkautuksille tai löytää oman tyylisi somessa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Täsmentäviä kysymyksiä riittää, ja vastauksia ja vastuuta täytyy miettiä suhteessa asiaan kuin asiaan. Useimmiten olet hyvin vastuuntuntoinen muutenkin, joten sinulle ei pitäisi tuottaa ongelmia ylimääräisten taakkojen kantaminen. Tunneplaneetat, kuu ja Venus viittaavat siihen, että salaperäisyys kiinnostaa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jos sinulla on erityinen tunne sinä ja muut -asetelmasta, ei auta muu kuin luovia tunnetasolla muiden joukossa ja yrittää löytää oikeat sanat. Päivä on todennäköisesti aktiviteettia täynnä, ja osallistumista voi tulla isommalla joukolla. Jotta rakkaus toimii, siinä täytyy olla ystävyyttä ja samanhenkisyyttä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Arjen askareet vetävät sinua puoleensa, halusit tai et, ja saatat huomata, kuinka paljon olikaan jäänyt tekemättä. Hurjat suunnitelmat nostavat pitkästä aikaa päätään näinä aikoina, mutta oletko varma, että näyttäydyt hyvässä valossa? Yhä edelleen, valmistautuminen kaikessa hiljaisuudessa on tärkeintä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Olotilasi muuttuu rennommaksi ja luottavaisemmaksi, ja se voi näkyä muun muassa esiintymisessäsi. Karismasi tehoaa nyt. Jokin pitää sinut yhä varovaisena viime viikkojen tapaan, ja arvioit strategiasi eri puolet hyvin tarkkaan. Seikkailunhalu pysyy koko ajan taustalla ja on kutkuttavaa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Näyttäisit olevan arjen toimissa niin kiinni, että tunnet kulkevasi aika ajoin virrassa mukana niin, ettei itselläsi ole enää kunnon otetta siihen. Työn ja kodin vaatimukset menevät helposti ristiin, ja hermot ovat välillä kireällä, mutta hoidat asiat kuitenkin pääasiassa hyvin. Kaipaisiko romantiikka potkua?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jos talous on askarruttanut viime aikoina, alkaa tilanne pikku hiljaa helpottua, päivä päivältä enemmän, ja voit keskittyä paremmin muihin seikkoihin. Ylevät tavoitteet vievät huomiotasi ja onnistut vakuuttamaan muut. Suhde-elämässä on yhä enemmän säpinää, kipinää ja uusia tuttavuuksia.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Monilla skorpioneilla elämän peruslaatat ovat olleet liikkeessä tai paineita on ollut enemmänkin, mutta tilanne alkaa olla koko ajan helpompi. Ehkä haluat vapautua työhösi liittyvistä painavista puolista, ja työn vaihdoksen kautta se voisi onnistua. Arjen keventäminen myös lempeillä väreillä ja koristelulla on hyväksi.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuu merkissäsi keventää tuntemuksiasi ja saat kokea merkkisi ominaisuuksia täydellä teholla vauhdikkuudessa, julistamisessa tai seikkailussa. Ilmassa on paljonkin puhumista ja viestittelyä, ja siihen voi liittyä myös vastakkaisia näkemyksiä! Innostuksesi voi herätä näyttävään toimintaan tai esiintymiseen.

Kauris (21.12.-19.1.)

Pidempään vallinnut ilmapiiri on saanut sinut näkemään paremmin sen, mihin olet menossa ja miten pääset sinne, vaikka et yleensäkään mikään haahuilija ole. Varsinkin materiaaliset tavoitteet ja asioiden pysyvyys ovat suotuisten tähtien alla. Juuri nyt tarvitset aikaa itsellesi, etäällä hälystä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jokin ryhmätapaaminen voi olla varsin innostava tai laajalle levittäytyvä, ja mielipiteitä ja aatteita virtaa suuntaan jos toiseen. Sehän sinulle sopii, menet helposti mukaan kehittelemään ideoita ja tuot oman ainutlaatuisuutesi mukaan. Rahan ansaitseminen on ollut viikkoja tapetilla, ja yhä kiinnität siihen huomiota.

Kalat (19.2.-19.3.)

Onkohan joku yrittänyt puuttua sanomisiisi viime aikoina tai jopa pyrkinyt tukkimaan suusi, ehkä liialliseen puhumiseen tai vääriin ajoituksiin liittyen? Joudut miettimään muitakin seikkoja perinpohjaisesti, kuten perheeseen liittyvää kommunikaatiota. Rakkauselämässä täytyy olla maallista nautintoa!

X