Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 10.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on vielä viimeisillään merkkiäsi vastapäätä ja korostaa kahdenkeskisyyttä, vuorovaihdon merkitystä ja eroavaisuuksia ihmisten välillä. Olet ehkä otettu diplomaattisen tai hyvin verkostoidun ihmisen läsnäolosta ja haluat tehdä häneen vaikutuksen. Voit kohottaa romantiikan tunnelmia nautinnolla!

Härkä (20.4.-20.5.)

Pitkään jatkunut ahkeroiminen paperi-, asiakirja- tai sopimusasian parissa voi alkaa kyllästyttää, vaikka oletkin niitä, jotka yleensä puurtavat loppuun saakka. Ota huomioon nyt, että sinulla on mahdollisuus huomata kaikki puutteet sovituissa asioissa ja estää myöhemmät vahingot. Venus tuo kauneutta!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Oletko ollut jo pidempään tilassa, jossa koet ettet voi sanoa kaikkea ääneen ja sinun täytyy ehkä syystäkin peitellä jotain? Toivottavasti et ole yrittänyt kääriä itsellesi ansaitsemattomia voittoja, sillä siinä tapauksessa voit olla pian pulassa. Nyt on pikemminkin aika huomioida muita ja niitä, jotka eivät pärjää.

Rapu (21.6.-22.7.)

Kotiin liittyvät vaatimukset ovat todennäköisesti olleet esillä viime päivinä, ja ne ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia erimielisyyksien takia. Vääntö jonkin seikan parissa voi tiivistyä tähän päivään, mutta sitten ilman pitäisi olla puhdistunut. Toimintatarmosi ei ole kadonnut mihinkään, joten mene ja vahvista lihaksiasi!

Leijona (23.7.-22.8.)

Merkurius-planeetta on puskenut sinua jo viikkotolkulla näyttämään osaamistasi, työskentelemään tehokkaammin tai muuttamaan ilmaisuasi, ja hermoihin tämä on välillä ottanut. Tahti hellittää koko ajan – hitaasti, mutta varmasti. Jotkut läheiset joko työpaikalla tai muualla tuovat ihania viihdyttäviä hetkiä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Strategioiden pohtiminen asemasi parantamiseksi tai taloudellisen tilanteesi edistämiseksi voi viedä vielä aikaa. Arvostuksesi kohoaminen voi pian yllättää. Sellainen toiminta, joka ei näy yleisölle on voinut kiehtoa paljonkin viime aikoina ja kiehtoo yhä. Näet paremmin toisten todelliset vaikuttimet, ja siitä on hyötyä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuu merkissäsi on tuonut sinulle välineitä laskea viime aikojen plussat ja miinukset, ja tasapainottelevalle luonteellesi tämä sopii. Marsin ja Jupiterin puskeva voima saa sinut tekemään välillä asioita, joita et normaalisti tekisi, ja voit ihmetellä itseäsi jälkikäteen! Olet altis voimakkaisiin tunteisiin!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olet nähnyt monenlaista kuviota liittyen yhteistyösuhteisiin ja ihmisten väliseen kanssakäymiseen ja juuri nyt näet tämän kaiken poikkeuksellisen terävästi! Saatat jopa oivaltaa jotain olennaista koko elämänkulkusi kannalta, miten muut sinut näkevät. Ihmetteletkö jonkun nautinnonhalua, vai omaasi?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kannattaa keskittyä pienimuotoiseen ahertamiseen, sillä huomaat paremmin omat puutteesi ja pystyt korjaamaan niitä! Kyse voi olla terveyden edistämisestä, kuten puuttuvan vitamiinin hankkimisesta tai vaatteen tai kodinkoneen korjaamisesta. Eläimetkin saattavat kaivata apuasi.

Kauris (21.12.-19.1.)

Työpaikallasi on todennäköisesti esitetty viime päivinä paljon toiveita tai sitten siellä on puitu tunteita tai menetyksiä. Psykologinen kaivelu saattaa huipentua tähän päivään, sillä energiat ovat hyvin kaivelevat ja syvälle menevät monien kohdalla, myös sinun. Venuksen avulla saat ihania kokemuksia vapaa-ajalla!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Muualla olevat maisemat viehättävät, joten saatat pyrkiä kotikontujesi ulkopuolelle niin pian kuin mahdollista. Matkailu yhdistettynä korkeakulttuuriin voisi olla paras yhtälö, mutta ilmapiiri muuttuu iltaa kohti vaativammaksi. Ymmärrät nyt ja lähipäivinä paljon selvemmin perheasiaan liittyvän problematiikan!

Kalat (19.2.-19.3.)

Syvälle psyykeen sukeltaminen voi tuntua tarkoituksenmukaiselta ja jopa tärkeältä juuri nyt, ja syvällinen keskustelu avaa monia solmuja. Hoidat tavallista paremmin paperiasian, sillä näet asiassa mahdollisesti piilevät sudenkuopat. Rahan tuhlaaminen on todennäköistä, mutta kukkaronnyöreistä voi myös pitää kiinni!

X