päivähoroskooppi oinas
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 11.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Olet jo ehkä huomannutkin, että puheella tai muulla nopealla viestinnällä on ollut suurempi merkitys viime päivinä, ja nyt voi olla vuorossa vielä kiireellistä hoidettavaa, joka vaatii nopeaa kulkua jollain välineellä, kuten autolla, junalla tai kävellen. Raha-asioissa voi olla vielä tiukkoja kysymyksiä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Halua nauttia rahan tai materian hyödyistä ja iloista voi näkyä erityisesti tämän päivän aikana, tai sitten asia on esillä ympärilläsi, ehkä työympäristössä. Aterian nauttimiseen voi tulla mukaan kiirettä tai ehkä iloista meininkiä. Jokin seikka sopimusasiassa voi tuntua tahmealta tai tukea pysyvää käännettä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kannattaa varoa liiallista hosumista. Jotkin asiat voivat nimittäin olla jonkin verran levällään tai sekaisin. Tai sitten saatat joutua hoitamaan muiden paperisotkuja, sillä vellova ja taiteellinenkin Neptunus-planeetta on kuvioissa mukana. Suhteet ja arkinen työ vaativat vielä hiomista!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ehkä tunnet, että sinun on ollut kannattavaa vetäytyä pariksi päiväksi ja antaa muille tilaa olla enemmän esillä tai keskeisissä paikoissa. Sinun on yhtä hyvin mahdollista saada tolkkua asiasta, joka on ollut pimennossa, ja saatat tarttua siihen melko suoraan. Skorpioni-planeetat hellivät sinua yhä ja viihde kutsuu!

Leijona (23.7.-22.8.)

On aivan mahdollista, että isoja kysymyksiä on näinä aikoina esillä jopa asumiseen tai asumismuotoon liittyvissä aiheissa. Muita kodin aiheita laajasti ajateltuna voi olla myös esillä, ja jossain niistä on pysähdyttävä hetkeksi tai tehtävä päätös. Jokin tulevaisuuteen liittyvä aihe on mielenkiintoinen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ehkä otat rakentavia askeleita asioissa, jotka pohjautuvat enemmänkin tietoon, tiedon välitykseen, kirjoittamiseen tai kirjallisuuteen. Tämä olisi erinomaista aikaa järjestäytyä opiskelussa tai nähdä, mikä on oikeasti sinulle hyödyllistä. Keskusteluissa tehdään enemmän johtopäätöksiä, myös suhteessa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeetat näyttävät saavan sinut hiukan maan pinnan yläpuolelle, joko matkakuumeen tai pienen reissun muodossa. Kannattaa ehdottomasti harkita vähintään tuulettumista ulkoilmassa reippaalla lenkillä! Sinuun vaikuttaa yhä planeettakolmikko, joka saa sinut huomaamaan maallisen nautinnon, joten pidä mielessäsi vaikka hieronta!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Saturnus-planeetta patistaa pysyvyyteen ja vakauteen ja Uranus puolestaan irrottautumiseen ja vapauteen. Koska nämä molemmat vaikuttavat näinä päivinä samaan aikaan, voi ristiriitaa esiintyä vapauden ja vastuun välillä, eikä tämä koske vain sinua! Pidä huolta taloudesta, sillä haahuiluakin on ilmassa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Monenlaista menoa pitäisi olla luvassa muiden kanssa. Kaikenlaisessa yhteisessä tekemisessä ja yhteistyössä on mukana Jupiterin ja Neptunuksen vaikutusta, ja tämä planeettakaksikko voi yllyttää rajattomiin hurjiin suunnitelmiin, mutta toisaalta myös kuplivuuteen ja värikkyyteen. Älä heti usko uutta ihmistä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla on voinut olla enemmänkin fiksattavaa jo parin kuukauden ajan, mikä on voinut tarkoittaa tavaroiden korjaamista tai huomion kiinnittämistä siisteyteen uudella tavalla. Näiden aiheiden suhteen voi juuri nyt olla vaihe, joka kirittää sinua näissä seikoissa. Osallistuminen yhteisötoimintaan on yhä koholla!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jotain voi olla vielä jäljellä tietystä jähmeydestä ja pysähtymisen tunteesta, joka voi olla sidoksissa kotiisi tai perheasioihin. Tällä saralla saattaa olla toiveiden, vastuun ja vapautumisen sekamelskaa, joka selviää vähitellen. Viimeistään viikon päästä olet enemmän selvillä vesillä. Jonkun kohtelias ele voi hämmästyttää!

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulle voi tarjoutua jokin ihanteellinen matkakohde kauempana, kenties palmurannalla tai idyllisessä paikassa, mutta myös pikkuloma vaikkapa kylpylässä voi viehättää. Kaikki ei ole välttämättä rauhallista, vaan kiire tulee mukaan kuvaan. Olisiko työt saatava alta äkkiä pois ennen viikonloppua?

X