päivähoroskooppi leijona
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 2.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kaikki sellainen korostuu näinä päivinä, mikä auttaa sinua pääsemään ulos kuorestasi vaikkapa uuden tiedon pariin tai tutkimaan maailmaa uudesta näkökulmasta. Henkiset ulottuvuudet tiedon etsinnässä voivat tulla mukaan kuvaan, eli saatat hakea selityksiä mystiikasta. Ulkoinen olemuksesi säväyttää yhä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Konkreettinen takominen asioiden eteen on tällä hetkellä ja tulevinakin viikkoina hyväksi. Älä siis odota mitään ihmeellisiä ulostuloja tai glamouria, sillä vielä ei ole sen aika. Aika voisi sen sijaan sopia myös terveiden elämäntapojen tutkimiseen ja kevyen ravinnon vaikutukseen. Perhesuhteita kannattaa hioa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Oletkohan jo huomannut, miten paljon energiaa olet saanut tai alkanut saamaan? Oletko myös valmis starttaamaan hankkeessa, joka oli odottanut tai jota et millään meinannut saada aikaiseksi? Nyt ei ole enää odottamisen aika! Ehkä saat ylimääräistä apua yhteisöltä myös. Saattaa olla, että uusi yhteisö odottaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kotiisi, lähiympäristöön tai perinteisiin liittyvät puuhat näyttävät olevan huomion kohteena, mutta ne saavat helposti laajuutta tai uutta perspektiiviä. Työelämä voi olla erityisen stimuloivaa ja olet pakotettu ajattelemaan kehitystäsi. Marsin aseman myötä ajattelusi ja motivaatiosi pysyvät osin piilossa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Näyttäisit kaipaavan näinä päivinä paljon elävyyttä, mielenmaiseman vaihtoa ja sosiaalisuutta. Kannattaisi miettiä myös keinoja saada lisää älyllisiä eväitä esimerkiksi opiskelun kautta. Työmatkojakin on monille luvassa näinä aikoina. Viime viikkojen uusi pehmeys on tuonut lisää positiivista huomiota!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Eteneminen on monesti mielessäsi ja saatat olla valmis tekemään sen eteen ennätyksellisesti töitä! Ehkä laskeskelet myös taloudellista tilannettasi ja katsastat pankkitilisi saldon, mutta on yhtä hyvin mahdollista, että keksit paljon ostettavaa. Järkevänä ihmisenä saldosi ei varmaankaan mene pahasti miinukselle!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ajattelun planeetta Merkurius on merkissäsi poikkeuksellisen pitkään ja se voi merkitä aikaa uusille suunnitelmille, jotka vaativat paljon aivotyötä ja uuden oppimista. Näinä päivinä erityisesti innostus on suurta ja suuntautuu ehkä kauaksikin. Matkakuumettakin saattaa olla. Tarvitset ympärillesi ystäviä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinun voi olla aika paneutua vähän syvällisempiin aiheisiin, jotka valaisevat tietäsi tulevaisuudessa tai jotka auttavat sinua pääsemään omista estoistasi tai muista haittaavista tekijöistä. Saattaa olla, että havaitset muualla kohteita, joiden eteen voit toimia, vaikkapa hyväntekeväisyyden kautta. Talousasiassa löydät suuntaa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sisältäsi voi ilmaantua tavallista enemmän pakottavia tarpeita näinä aikoina, ja monet niistä liittyvät fyysisyyteen, energiankäyttöön ja tarpeeseen näyttää osaamisesi. Muut voivat kuitenkin olla tässä tärkeässä roolissa, joten yksin eteenpäin meneminen ei ole todennäköistä. Onko joku rakas kaukana?

Kauris (21.12.-19.1.)

Kodin ja työn välillä voi olla paljon yhteen soviteltavia asioita tai sitten kokonaisuus muuntautuu muuksi jollain tavalla. Ehkä nykyiset lähi- ja etätyöteemat tai lapsenhoidolliset seikat koskettavat sinua tai lähipiiriäsi erityisesti. Joka tapauksessa kotiolojen parantaminen on vielä pitkään kiinnostuksenkohteena!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Viime päivien hyvä vire jatkuu ja sinulla on mahdollisuus laajentaa myös elinpiiriäsi tai kiinnostuksia, ja niihin voi tulla mukaan enemmän kansainvälisyyttä. Opilliset seikat ovat esillä mahdollisuutena, johon kannattaisi tarttua, joten kirja tai lehti voi viedä eteenpäin. Suhde ehkä takkuaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ristiriitaiset energiat voivat olla hyväksi kehittymisellesi työssä, harrastuksessa, yksityiselämässä tai sisäisesti. Et nimittäin helposti pääsee livohkaan tilanteesta, vaan sinun täytyy ottaa vastuu siitä. Voit löytää raha-asiaan ratkaisun, joka vaatii yllättävän laajaa näkemystä, mutta varo liioittelua!

X