Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 21.10.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Vaikka vauhdikasta, ilmavaa, älyllistä tai keskustelevaa aikaa onkin näinä päivinä, voi juuri nyt olla parasta antaa hetkiä siisteyden tai tavaroiden kunnon vaalimiseen. Tänään ja huomenna sellaiset teemat, sekä lisäksi terveydentilan vaaliminen, ovat todennäköisesti esillä. Yhteensopivuus on polttopisteessä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Viime viikkoina pienimuotoisuus ja käytännön työt ovat olleet valttia. Sitä on myös keskittyminen jopa pienenpieniin yksityiskohtiin, joilla voi kuitenkin olla suuri merkitys. Auringon ja Venuksen tarkka yhtymä taivaalla näinä päivinä lisää kauneuden arvostamista kaikkien merkkien kohdalla. Näetkö työssäsi ihastuksen osoituksia?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Näinä päivinä sinulla on loistavat mahdollisuudet hoitaa paperiasioita niin, että näet kokonaisuuden ja mahdolliset sudenkuopat. Voit myös helpommin nähdä, miltä asia näyttää pitkällä tähtäimellä. Kotioloissa tulee enemmän esiin sellaista, mihin täytyisi tarttua, ja tunnetilatkin voivat olla sellaisia! Jos olet yksin, pidä silmät auki!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla saattaa olla näinä aikoina poikkeuksellisen paljon tekemistä nostalgian kanssa, jopa niin, että tapaat enemmän ihmisiä menneisyydestä tai keskustelet läheisten kanssa kauan sitten tapahtuneista asioista. Vetoa kotipesään on monella tavoin, mutta ymmärrystä tarvitaan paljon puolin ja toisin!

Leijona (23.7.-22.8.)

Mielesi on liidellyt melkoisissa sfääreissä viime aikoina, eikä tähän ole tulossa vielä muutosta. Olet saattanut myös olla erityisen tasapuolinen, tahdikas ja diplomaattinen, mikä on lisännyt karismaasi. Kykenet muutenkin näkemään ja analysoimaan paremmin ihmismieltä tai ihmisten välistä kanssakäymistä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Mammonan houkutukset ovat näkyneet monen neitsyen elämässä, ja olet saattanut myös vastustella kovasti esiin tulleita tarpeita hankkia näyttäviä tavaroita tai vaatteita. Näinä päivinä Venuksen voimasta jokin houkutus voi käydä ylivoimaiseksi! Myös ihana hieronta voi saada sinut tyytyväiseksi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Pientä kaivautumista sisäänpäin voi olla kuun asemasta johtuen tiedossa parin päivän aikana. Näet jotain sivusta tai harmaana eminenssinä, etkä välttämättä haluakaan olla esillä. Vaikka planeetat merkissäsi vievätkin sinua kohti ihanuuksia, voit kokea myös välttämättömäksi ottaa pienen lepohetken silloin tällöin.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulle voi tarjoutua tilaisuus tutustua aihepiiriin, joka on kaukana maallisesta ja konkreettisesta. Tämä voisi myös tehdä sinulle hyvää, kunhan et hurahda mihinkään selkeään huuhaahan tai huijaukseen. Jokin taianomainen tai psykologinen aihe tai epäitsekäs auttaminen olisi parasta ja voi jopa ihastuttaa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ärtymystä voi nousta helpommin pintaan syystä tai toisesta – tai ilman mitään näkyvää syytä. Ehkä kannattaa ottaa huomioon, että joku voi provosoida myös sinua. Työn vaatimuksiin näyttäisi liittyvän enemmän huolellisuutta ja tarkkuutta tai sitten nämä seikat näkyvät arjessasi.

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla voi olla nyt agendalla jotain sellaista, jossa yhdistyvät työ, tehtävät, velvollisuudet, matka tai yhteys toiseen paikkakuntaan. Muutenkin työn saralla on yhä aika takoa silloin kun rauta on kuumaa, sillä Marsin asema on jo toista kuukautta viitannut siihen suuntaan. Arvostus ja päämäärät liittyvät yhteen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Saattaa olla, että jokin viimeaikainen raha-asia näyttäytyy sinulle uudessa valossa, tai sitten aiheen ympärillä on vain pohdintaa tai maksamaton lasku hoidettavana. Planeetat vetävät sinua yhä laajemman katsantokannan pariin muihin maisemiin tai ulkomaille. Voiko siihen yhdistyä myös rakkautta tai taidetta?

Kalat (19.2.-19.3.)

Saatat kohdata kritiikkiä yllättävältä taholta, varsinkin, jos itse käyttäydyt huonosti. Jonkun viiltävä arvostelu ei ole tietenkään mieluisaa kuultavaa. Monia salaisuuksiakin voi paljastua tällaisina aikoina, mutta halu salata jotain saattaa olla kuitenkin voimakas. Ihastus ja sen salaaminen on yksi mahdollisuus!

X