Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 25.5.

25.5.2018 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Jupiterin ja Neptunuksen kolmio hellii ihmiskuntaa seuraavan kerran vasta monen vuoden kuluttua ja siksi on hurjan arvokasta päästä toteuttamaan mitä ihmeellisempiä suunnitelmiasi täydellä höyryllä koko loppukuun ajan. Omaakin karttaa kannattaa tutkailla ja katsoa, mitä Jupiter siellä duunailee.

Oinas

Silloin tällöin kohtalo heittää eteesi jotain niin suurta, ettei uskosi tahdo riittää sen vastaan ottamiseen. Tämä on sellainen aika. Jos katsot tarkasti kohti omaa tulevaisuuttasi, et voi olla näkemättä itseäsi kokonaan uudessa ja nykyistä paljon paremmassa asemassa. Onko sinulla rohkeutta hypätä tyhjän päälle!

Härkä

Jupiterin oppositio ja Neptunuksen sekstiili tekevät tästä ajasta dynaamisen ja saavat sinut puhkumaan intoa jonkun juuri löytämäsi mahdollisuuden vuoksi, samalla kun joku etenemistäsi rajoittava seikka herättää armotonta tyytymättömyyttä ja vastentahtoisuutta. Valinta on kokonaan sinun. Tee se viisaasti!

Kaksoset

Kohtalon pyörä nostaa sinut hetkeksi menestyksen huumaan jonkun ajamasi asian tiimoilta. Tulet huomaamattasi nostamaan omat odotuksesi sitä suuremmiksi, mitä paremmin sinulla menee. Pudotus maan pinnalle on inhimillisyyteen liittyvä pakollinen kokemus tällaisena aikana. Hyväksy se.

Rapu

Jos katselet hiukan ympärillesi, et voi olla huomaamatta missä tilanteissa ja millaisten asioiden yhteydessä sekä sinulla että muilla ihmisillä on hyvä olla. Nämä hetket kannattaa tallentaa elämän karttasi opasteiksi, sillä ne kuljettavat jokaisen vilpittömällä sydämellä mukana olevan suureen menestykseen.

Leijona

Hetkelliset epäonnistumisen tunteet vaivaavat tällaisena aikana tavallista enemmän, mutta niistä ei saisi missään nimessä lannistua. Mahdollisuudet odottavat myös sinua, mikäli uskallat vaihtaa suuntaa aikaisemmasta valinnasta poikkeavaksi. Kun näet jonkun asian toimivan, kannattaa siihen iskeä kiinni.

Neitsyt

Jalkasi saattavat ajoittain irrota maasta innostuksesi noustessa korkeisiin lukemiin, mutta nyt ei kannata jarrutella epäonnistumisen pelossa. Vain tunnelma ratkaisee menestyksesi suuruuden. Jos olo ja toiminta jollakin alueella tuntuu nyt hyvältä, niin siihen kannattaa satsata kaikki liikenevä energia.

Vaaka

Epäilyksesi ovat pinnassa ja niihin kannattaa suhtautua todella vakavasti. Silti et saisi kokonaan kätkeytyä suojapanssarisi taakse, sillä joku täysin muista poikkeava vaihtoehto sisältää juuri sinulle tarkoitetun mahdollisuuden menestyä paljon nykyistä paremmin. Pidä siis silmäsi ja korvasi auki.

Skorpioni

Elät erittäin suurten mahdollisuuksien aikaa, joka juuri tällä hetkellä avautuu sinulle alitajuisten ja intuitiivisten tuntemusten kautta. Tietyt asiat vetävät sinua magneetin lailla puoleensa ja niihin on nyt uskallettava heittäytyä kaikella innolla, mitä sinusta suinkin löytyy. Järkeilemällä menetät mahdollisuutesi.

Jousimies

Neptunuksen neliö merkkiisi saa sinut vaistoamaan, milloin olet ohittamassa tämän sosiaalisia mahdollisuuksia sisältävän ajan tarjoamat herkkupalat, koska silloin tunnet olosi ja elämäsi yllättävän tyhjäksi ja merkityksettömäksi. Jos näin käy, niin pysähdy ja mieti, mikä sinulle on tärkeää ja mikä ei.

Kauris

Jupiter ja Neptunus tarjoavat yhdessä jotakin tavallista suurempaa edistysaskelta jossakin sinua aidosti kiinnostavassa projektissa. Vaistosi ovat positiivisesti virittyneet ja tiedät sisimmässäsi aivan varmasti, mihin kannattaa panostaa juuri tällä hetkellä. Älä erehdy kyselemään muiden mielipiteitä.

Vesimies

Jupiterin neliö kätkee sisäänsä arvokkaan timantin, jonka löytäminen tulee sinulle mahdolliseksi vain sillä tavalla, että kiinnität tietoisesti huomiota tällä hetkellä tuntemaasi tyytymättömyyteen mitä tahansa asiaa kohtaan. Jos uskallat jättää tuon hiertävän jutun pois päiväjärjestyksestäsi, löydät timantin.

Kalat

Jupiterin ja Neptunuksen kolmio antavat sinulle ainutlaatuisen kyvyn tunnistaa menestyvät yritykset ja tapahtumat ympärilläsi. Mikään ei voi estää sinua onnistumasta, jos rohkenet toimia omalla luvalla ja omalla vastuulla eteesi nousevissa tärkeissä valinnoissa.

Lue myös: