päivähoroskooppi kalat
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 4.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Avoimuutta ja elämänhalua korostava Jupiter-planeetta on ollut merkissäsi jo parisen kuukautta ja tämä onnen planeetaksikin nimetty taivaankappale tuo sinulle mahdollisuuksia vielä usean kuukauden ajan. Tätä ei ole syytä unohtaa pohjavireenä! Nyt voit saada kiinni ajattelun sfääreistä ja luovuudesta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla on ajat, jolloin voit saada aikaan paljon materiaalisissa asioissa ja kehittää uusia tapoja haalia materiaa itsellesi tai kehittää käsityö- ja kokkaustaitojasi. Sorminäppäryytesi voi saada uusia ulottuvuuksia monin tavoin. On myös toinen puoli, joka saa tulta näinä aikoina, ja siinä on kyse henkisyydestä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuu on yhteydessä mielikuvituksekkaaseen ja hajamielisyyteenkin liitettyyn Neptunukseen, ja tämä parivaljakko vaikuttaa sinuun nyt voimakkaasti. Pidä paperisi ja mappisi kasassa, niin mitään ei pääse unohtumaan. Lepohetki tekisi sinulle hyvää, mutta voit kokea suhteissa jotain epäselvää tai petollista.

Rapu (21.6.-22.7.)

Tämä voi olla hyvin opettavaista aikaa, joka johtaa siihen, että katselet mielelläsi asioita normaalien ympyröittesi ulkopuolelta. Näkemyksesi voi laajentua myös opillisessa mielessä ja saatat löytää intohimon kohteen harrastuksesta. Konkreettinen kauneuden luominen voi tuoda sisältöä elämääsi!

Leijona (23.7.-22.8.)

Ilmassa on viime päivien tapaan enemmän elävyyttä, vaihtelua tai tutustumista uusiin aihealueisiin. Planeetat viittaavat uteliaisuuden lisääntymiseen kaikin puolin, joten voit löytää lähiympäristöstäsi uuden ravintolan tai taidenäyttelyn. Venus on vielä merkissäsi ja hioo tyyliäsi, joten mieti, mitä vielä puuttuu!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Oletko ihmetellyt tässä jo viikon verran, mistä uutta virtaa oikein tulee? Oletko saanut enemmän aikaiseksi ja tehnyt fyysistä voimaa vaativat tehtävät kevyellä otteella? Kykenet samaan vielä jonkin aikaa, mutta tänään kotiin tai pihapiiriin liittyvät seikat hämmentävät. Sekaannusta voi ilmetä muuallakin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Upea planetaarinen harmonia rytmittää elämääsi parhaimmillaan, mikäli saat sen kaikista kulmista kiinni! Ehkä nyt jos koskaan pääset tutustumaan ihmisiin, joita et olisi koskaan uskonut tapaavasi. Edessäsi voi olla opettajia, viisaita, ulkomaalaisia tai muita, joiden vierellä näet omien tietojesi rajallisuuden.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Planeetat sijaitsevat pidempään sellaisissa paikoissa, jotka merkitsevät sinulle monimutkaisiin suunnitelmiin tarttumista. Olennaista on myös lähiviikkoina tietää, mitkä kohdat kerrot kenellekin, jottet itse joudu juorujen kohteeksi. Ilmassa on nimittäin salaisuuksia ja paljastuksia. Hierarkioitakin mietitään!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tulta on pesässä, mutta saatat ajoittaa vauhtisi niin, ettet hallitse sitä täysin. Kuu on merkissäsi ja yhteydessä hajaannuttavaan Neptunukseen, joten pidä huolta, ettet hävitä tavaraa tai unohda tärkeää seikkaa! Ajatusmaailmaa olisi hyvä laajentaa nyt ja lähiviikkoina, niin pysyt parhaiten mukana kehityksessä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kaikenlainen touhuaminen on ajan hengessä niin työssä kuin vapaa-ajalla, joten viikonloppuisinkin sinulla on tuli hännässä saada aikaan asioita. Korjaamista voi tulla agendalle monessa mielessä ja se voi liittyä myös terveytesi korjaamiseen ja paremman terveydentilan takaamiseen. Suhteessa voi itää mustasukkaisuutta!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla on todennäköisesti menestystä meneillään sen suhteen, miten saat tukea korkeassa asemassa olevilta henkilöiltä työhön, vapaa-aikaan tai harrastuksiin liittyvissä asioissa. Voit löytää uuden harrastuksen, josta saat enemmän kuin uskoitkaan. Tunteissa vallitsee tasapaino antamisen ja ottamisen välillä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tällä hetkellä saatat uppoutua mielikuvitusmaailmoihin monenlaisten odotusten kera, ja kuvassa voi olla mukana haaveita ja toteutumattomia toiveita. Rakentavin asenne olisi tehdä jotain luovaa, vaikka musiikin tai kuvataiteen parissa. Voisit myös kiinnittää huomiota repsottaviin yksityiskohtiin kodissasi!

X