Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 5.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Älä ihmettele, jos arkeesi tulee jotain sekavaa tai pahimmillaan kaoottista, sillä Neptunus-planeettaan liittyvä epäselvyys voi tunkea näihin asioihin. Ehkä saat asioita järjestykseen käyttämällä intuitiotasi. Kiinnostuksen kohteissa näyttäisi tulevan käänne poispäin seikkailuista stabiilimpaan suuntaan.

Härkä (20.4.-20.5.)

Mars siirtyy merkkiisi pariksi kuukaudeksi tuomaan lisää draivia ja aloitekykyä, ja ehkä olet sitä jo kaivannutkin! Alat reagoimaan nopeammin tai voimakkaammin, ja sinuunkin voi iskeä kärsimättömyys, jos et saa asiaasi eteenpäin tarpeeksi nopeasti. Suhteessa on tärkeää pitää asioita yllä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kodin piirissä näyttäisi olevan asioita, jotka menevät herkästi sekaisin, tai sitten tavara on hetken kadoksissa. On muutenkin mahdollista, että perheen aikataulut valuvat sormien läpi eikä kaikkea ehditä tehdä. Ehkä alat kokea kipeästi tarvetta tehdä hankintoja, jotka eivät ole kiinnostaneet pitkään aikaan.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ehkä koet, että sanat tulevat suuhusi kuin itsestään, ja puhetta voi muutenkin tulla virtanaan puolin ja toisin. Oma osuutensa puheen ja myös kirjoittamisen tuottamisella on Merkurius-planeetalla, joka siirtyy omaan merkkiisi pariksi viikoksi. Jokin suhde pysyy taustalla, joko etäisyyden vuoksi tai muuten.

Leijona (23.7.-22.8.)

Mars siirtyy härän merkkiin ja sinun kohdallasi se merkitsee sitä, että se tulee haasteelliseen paikkaan, saaden sinut haluamaan voimakkaammin ja kenties sanomaan voimakkaammin, mitä haluat. Saat tehtyä enemmän asioita jatkossa ja haluat pysyä mahdollisimman korkealla arvoasteikossa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla on nyt mahdollisuus nähdä asiat vähemmän arkisina, ehkä mielikuvituksellisten tai värillisten linssien läpi. Jotain sellaista maagista tai visuaalista voi olla ilmassa, mikä pitää jalkasi pois maan päältä. Jokin taloudellinen aihe tai huoli poistuu todennäköisesti päiväjärjestyksestä ja olosi on turvallisempi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt on mahdollista, että kulissien takana tapahtuu jotain selittämätöntä, ja kyseessä voi olla kiertävä juoru tai huhu, joka ei välttämättä kosketa sinua. Jokin viime aikojen tekemisen tai aikaansaamisen vimma alkaa rauhoittua ja keskityt sen sijaan enemmän taloutesi turvaamiseen yhdessä tai yksin.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jokin perustavanlaatuinen muutos elämäsi tunnelmissa näyttäisi olevan alkamassa, ja olet päivä päivältä avoimempi ja enemmän tekemisissä ihmisten kanssa. Olisiko jokin kahdenkeskinen aktiivinen harrastuskin aluillaan? Uusi kipinä näyttäisi olevan syttymässä ulkomaita tai toista paikkakuntaa kohtaan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olisiko vanha paperi- tai sopimusasia tulossa jälleen tapetille, vai oletko muutoin sumplimassa uusia järjestelyjä omistustesi tai vakuutusten suhteen? Planeetat voivat tuoda eteesi tilanteita, jotka ovat luottamuksellisia, joten tietoa ei pidä ripotella joka paikkaan. Rakkaus ja riita sekoittuvat joskus toisiinsa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Energiatasosi muuttuu tasaisemmaksi ja asiat näyttävät etenevän luonnollisesti, omalla painollaan. Toiset seikat saavat puolestaan uutta tahtia, lähinnä kyseessä ovat paperiasiat, joissa voi olla monenlaista sopimista lähiviikkoina. Onko suuri visio matkailusta tai toisesta kaupungista esillä?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Juuri nyt ei ehkä kannata tehdä tärkeitä päätöksiä taloudesta, sillä sumuverho voi sijoittua tärkeiden yksityiskohtien eteen. Ilmapiiri muuttuu myös sellaiseksi, että sinun täytyy syventyä enemmän joihinkin yksityiskohtiin, etkä lentele enää yhtä vapaana. Kotonakin voi olla yllättävän paljon siivousta!

Kalat (19.2.-19.3.)

Älä yritä saada epäselvää seikkaa selville juuri nyt, sillä sille ei ole kovin hyviä mahdollisuuksia. Neptunus-planeetta sekoittaa hieman pakkaa myös niin, että joudut pohtimaan, mitkä oikeasti ovat tunteesi jossain asiassa tai jotain henkilöä kohtaan. Venuksen asemakaan ei helpota asiaa, joten kärsivällisyyttä!

X