Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 5.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Näinä päivinä on ehkä ollut hieman tasaisempaa menoa, vaikka dynaaminen Mars-planeetta sijaitseekin voimakkaasti vaikuttavassa asemassa merkkiisi. Nyt on kyse aiheista, joihin liittyy materiaa, tavaroiden ostamista tai jotain hyvin kehollista. Kehon kuntoa voisi mitata tai myös helliä sitä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Jotain flow-energiaa on nähtävästi ollut tarjolla ja erityisesti parin päivän ajan. Ehkä olet tuntenut olosi poikkeuksellisen hyväksi tai hyväksytyksi tai saanut kiitosta jostain näkyvästä tekemisestä tai näyttävistä tuotoksista. Ehkä luovuutta vaativa ahertaminen on kaiken a ja o. Suhdeasiat ovat yhä lähialueen juttu.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Salamyhkäisyydet ovat saattaneet olla ihan peruskauraa jo viikkojen ajan, ja näinä päivinä jokin salassa pidettävä asia voi olla esillä varsin hyvin. On myös mahdollista, että olet jäänyt syrjemmälle jossain kuviossa joko tahallasi tai tahattomasti. Kodin asioissa on ehkä enemmän järjestettävää kuin uskoit!

Rapu (21.6.-22.7.)

Yhteisölliset kuviot ovat olleet pidempään erikoisia useimmilla ravuilla, ja olet varmaankin jo tottunut siihen. Juuri nyt singahtelee myös erikoisia ajatuksia ja ideoita siitä, mitä verkostoissa tapahtuu, joten hyödy siitä. Olisiko pohdinnassa se, miten etänä voisi työskennellä paremmin? Tunne ja nautinto yhdistyvät!

Leijona (23.7.-22.8.)

Pääpaino on tietenkin pitkään kestäneellä Venuksen silmukkaliikkeellä merkissäsi, joka senkun jatkuu. Tämä kauneuden, estetiikan ja suhteiden planeetta saa sinut suhtautumaan pehmeämmin asioihin ja muihin ihmisiin. Painoa on myös ilmaisun selkeydellä ja aktiivisuudella tiedon suhteen. Olisiko sienireissukin kiva?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jotain uutta tai ihmeellistä voi kuulua kaukaa, kaukana asuvalta sukulaiselta tai sitten kosketuspintasi on korkealla yhteiskunnan hierarkiassa. Monia asia voi järjestyä kannaltasi erittäin hyvin ja helpottavasti. Kannattaa muistaa yhteys luontoon tai luonnollisiin materiaaleihin, ehkä käsillä tehden.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinun voi tänään tehdä mieli sijoittaa yllättävään kohteeseen tai pikaisella aikataululla, pohtimatta kunnolla asiaa. Sinulla saattaa olla itselläsi tai ympäristössäsi yhä asioita, joiden suhteen pitää miettiä niiden järkevyyttä tai julkistamista. Vietit saattavat olla kuvassa mukana, ja niitä on ehkä vaikea hallita!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt voi olla enemmänkin yllätyksiä tai peruuntumisia tiedossa kanssakäymisessä tai tiimityöskentelyssä, ja on mahdollista, että uudet tuulet puhaltavat. Kannattaisiko olla ennakkoluuton uusien ajatusten suhteen? Zen-tila, ikigai tai meditaatio voisi saada harmonian kukkimaan.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Pipoa saattaa välillä kiristää tällaisina viikkoina, jolloin muutamat planeetat pyrkivät saamaan elämääsi ruotuun. Se voi ilmetä työelämässä korkealla olevan tahon arvosteluna tai pelkästään olosuhteiden välityksellä. Rutiinien kunnioittaminen voi olla tosi tärkeää ja tarpeellistakin. Rakkaus tarvitsee seikkailua!

Kauris (21.12.-19.1.)

Menevätkö asiat vuolaasti johonkin suuntaan, lähes yrittämättä? Helppouden tarve, nautintoineen, voi olla suurta ja aiheuttaa lähestulkoon riippuvuutta. Rahallisella arvolla ja ylellisyydellä saattaa olla jokin rooli asioissa, ja rahaa voi kulua tällaiseen tavallista enemmän. Olisiko lahjan saaminen tai antaminen kyseessä?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kodin laittamiseen suuntautuvaa intoilua on todennäköisesti ollut kuvassa mukana viime aikoina, ja se on liittynyt joko haluun saada ylellisyyttä tai sitten tosi tarpeeseen. Olisiko kyseessä myös huonekaluhankintoja? Nyt voi ilmetä halu muuttaa jotain tai saada piristysruiske. Onko sivistävä matka mielessä?

Kalat (19.2.-19.3.)

Yhteistyökuvio voi täsmentyä näinä päivinä, ja joka tapauksessa näissä asioissa paneudutaan perinpohjaisesti asioihin ja pieleen menneisiin tapaamisiin. Ainakin myöhästymisiä ja peruuntumisia on todennäköisesti tiedossa. Sujuvuutta ja hyväksyntää on puolestaan keskusteluissa.

X