Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 11.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Viime päivien vakavat tunnelmat tai pakonomaisuus ovat ohi. Olosi on todennäköisesti paljon vapaampi ja olet valmiimpi uusiin seikkailuihin! Venus vaihtaa merkkiä näyttävään leijonaan ja tuo sinulle uutta tahtoa näyttää osaamisesi ja tyylisi! Viihdettäkin pitäisi olla tiedossa enenevässä määrin.

Härkä (20.4.-20.5.)

Jaksaa, jaksaa vielä ponnistella uusien aloitusten ja kunnon kohotuksen eteen! Älä anna Marsin viime rippeiden merkissäsi, aina 20.8. saakka, valua hukkaan. Mars tulee merkkiisi vain kerran kahdessa vuodessa. Päämääräsi ovat muutenkin tapetilla juuri tänään ja huomenna, ja uusit näkemyksesi.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Venus vaihtaa merkkiä leijonaan useaksi viikoksi, ja se lupaa sinulle pirteämpää aikaa ja halua olla näyttävämpi tai tyylikkäämpi. Tyylin uusiminen ja shoppailu voivat muodostua puheenaiheeksi ystävien kesken. Tie voi viedä naapurikuntaan tai kauemmaksikin, joten tartu hetkeen ja nauti kokemuksesta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu on sektorilla, johon liittyy taloudellinen turvallisuus, yhteiset raha-asiat ja monenlaiset tilinpitoon liittyvät seikat. Näitä ja niihin liittyviä pohdintoja on siten tarjolla, ja todennäköisesti myös selkeä linjaus niiden suhteen, sillä täsmentävä Saturnus on mukana kuvassa. Uudet ideat muuttavat asioita!

Leijona (23.7.-22.8.)

Nyt näyttäisi olevan olennaista se, miten järjestät asiasi yhteistyössä muiden kanssa, sillä riippuvuus muista tai yhteys toisiin on nyt jollain tapaa ylikorostunut. Eteenpäin pääsemiseksi voi olla vielä vääntömomentteja, sillä jotkut planeettakuviot ovat yhä kovat. Ehkä oletkin kovasti raivannut tietäsi eteenpäin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Arjen harmaat ominaisuudet voivat yllättää sinut, ja mahdollisesti paljonkin täytyy huhkia parin päivän ajan paikkojen kuntoon saattamiseksi tai töiden hiomiseksi. Matkasuunnitelmat ja matkustaminen ovat vieläkin ajankohtaisia, aina 20.8. saakka, ja siksi jalkasi alkaa helposti väpättämään!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Näinä päivinä näyttäisi olevan olennaista se, miten tuot itseäsi esiin ja miten luot parhaan vaikutelman eri yhteyksissä. Ehkä kiinnität huomiota erityisesti siihen, miten uskottavasti ilmennät itseäsi ja asioitasi. Katso, mitkä ovat puuttuvat palaset tyylissäsi ja toimi sen mukaan! Rakkauden kääntöpuoli on esillä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla on ollut pitkään muutoksia tai haasteita toisten kanssa ja olet saattanut muuttaa myös yhteistyökuvioitasi. Vieläkin on tekeillä näissä aiheissa, etkä aina oikein tiedä, miksi haluat muutosta. Tuuletus vanhoissa siteissä tekee monille hyvää. Venus alkaa lisätä tarvettasi näkyä tai kuulua.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Lähiympäristö tai läheiset suhteet voivat olla monen jousimiehen teema näinä päivinä. Puhumista käytännön aiheista voi tulla enemmän. Käsin näprääminen voi kiinnostaa ja lukuhetkissä voi olla erikoisia aiheita. Saat nyt paremmin paperisi ja mappisi oikeisiin paikkoihin. Tunteiden saralla tihkuu uutta väreilyä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Näinä päivinä voi olla aika keskittyä hankintoihin, jotka ovat tarpeellisia syksyn varalle. Ehkä painaviakin tavaroita on syytä hankkia tai vaihtaa uusiin. Työn saralla saattaa olla enemmänkin yhteydenpitoa ulkomaiden tai muiden kaukaisten tahojen kanssa. Keskustelut ovat käytännöllisiä ja korkealentoisia!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuu ja Saturnus oleilevat melko lähekkäin merkissäsi pari päivää ja tuovat esiin aiheita, joihin liittyy koti, turvallisuus tai vaikkapa tarve vakauttaa kotioloja. Olosi voi olla hiukan sisäänpäin kääntynyt ja oma rauha tekisi hyvää. Venus siirtyy sinulle vastakkaiseen merkkiin ja korostaa erilaisuutta tavalla tai toisella.

Kalat (19.2.-19.3.)

Tällä hetkellä voi elämässäsi olla teemoja, jotka liittyvät siihen, miten toisia autetaan, ja puheena voivat olla yhteiskunnan raja-alueet, puutteet ja huonot olot. Ehkä taide ja musiikki tulevat myös jollain tavalla esiin. Olisiko runosuonesi puhkeamassa tai olisitko tarttumassa instrumenttiin? Tai sisäistä rauhaa etsimässä?

X