päivähoroskooppi oinas
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 6.10.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinulla on nyt pari päivää, jolloin saatat vetäytyä enemmän tai viettää aikaa mielimusiikkisi parissa. Pohdintaa voi tulla myös kätketyistä motiiveista tai jostain kulissientakaisesta toiminnasta. Muistathan, että toisilla on nyt suuri merkitys elämässäsi, ja nämä planeetat kestävät useamman viikon! Pidä mielesi avoinna!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kiinnostuksen siemen voi syttyä aiheisiin, jotka ovat hyvin laaja-alaisia tai jotka syleilevät maailmaa jollain tavalla. Toiminnassasi on myös mukana jotain, joka saa miettimään asioita väljemmin tai laajemmin tai sitten ottamaan asiat rennommin. Kannattaa panostaa suhteeseen niin, että herkkyys on mukana!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Asioita voi olla vaikea hoitaa suoraviivaisesti näinä aikoina ja erityisesti ennen kuun puoliväliä. Tunteet tulevat herkästi kuvaan mukaan ja voivat pitää sinua päiväsaikaankin muissa sfääreissä. Luovissa ammateissa voi tulla suurta inspiraatiota. Aurinko ja Venus tekevät sinusta nautinnonhaluisen!

Rapu (21.6.-22.7.)

Planeetat ovat kannaltasi enimmäkseen paikoissa, jotka voivat vetää sinua enemmän itseesi, lempikirjojesi pariin, katselemaan vanhoja valokuvia tai miettimään muutoin menneisyyttäsi. Tämä ei ole parasta aikaan toimia suurilla areenoilla ja tuoda itseään julkisesti esiin. Kodissa tapahtuu eniten!

Leijona (23.7.-22.8.)

Parin päivän ajan voi olla esillä aiheita, jotka liittyvät talouteen ja omistamiseen, ja ideoita voi tulla rutkasti. Markkinoinnin tai mainonnan parissa asiat toimivat hyvin, mutta rajoja rahankäytössä voi olla vaikea nähdä. Ehkä et muista, että Saturnus ja Uranus vaikuttavat merkkiisi ja isoihin siirtoihin pitkään!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kaikki kaunis osuu silmääsi tavallista helpommin, ja saatat sortua hankkimaan tavaroita niiden ulkomuodon tai värin johdosta. Auringon ja Venuksen ollessa vaa’an merkissä, tämä voi koskea muitakin merkkejä! Vaa’an symboliikkaan kuuluu myös vuorovaikutus ja tasapainon hakeminen.  Suhde värittyy materiasta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Koska aurinko ja Venus ovat merkissäsi vielä viikkoja, voit kokea näinä aikoina poikkeuksellisen suurta tarvetta saada hyväksyntää ja siksi olet valmis suurempiin kompromisseihin. Ehkä haluat olla valloittava, ja siksi laitat rahaa vaatteisiin tai asusteisiin tai vaikkapa kotisi sisustukseen. Pidä kuitenkin omat rajasi!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Planeetat sijoittuvat nyt sellaisiin paikkoihin suhteessa merkkiisi, että saatat nähdä monissa asioissa niiden piilevät puolet tai ihmisissä heidän käyttäytymisensä syyt. Tavallaan kaikki tämä on myös sidoksissa merkkisi perusominaisuuksiin! Saat myös voimaa psykologiasta, joten kaiva sopiva kirja esiin!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Toisten aloitteesta on tapahtunut paljon viime aikoina tai yhteisissä hankkeissa on ollut poikkeuksellista dynamiikkaa. Joitakin mielikuvituksellisempia tai kauaskantoisempia elementtejä on alkanut tulla kuvaan mukaan, ja ne voivat olla hallitsevassa roolissa jonkin aikaa. Verkostossa piilee rakkautta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Onkohan sinusta alkanut tuntua tärkeältä se, että kuljet kohti päämäärääsi niin, että käytät pehmeitä keinoja tai sovinnon elkeitä? Muunlaiset toimintatavat tuntuvat nimittäin karkeilta, ja huomaat sen viimeistään toisten reaktioista. Sinulla vielä on meneillään raadannan vaihe, jossa voi ilmetä väsymystä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Raha-asioissa on voinut esiintyä sumuverhoja viime viikkoina, mutta pääset yhä enemmän selville vesille sen suhteen, miten sinun olisi hyvä jatkossa toimia. Muutoin elämässäsi on nyt nautinnollisia hetkiä ja ihmiset arvostavat seuraasi. Seikkailut muihin maisemiin parantavat myös suhde-elämääsi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Joitakin neuvotteluja muiden tahojen kanssa leimaa se, että selkeisiin johtopäätöksiin voi olla vaikea päästä, ja tämä helpottuu ensi viikon puolella. Pinnan alla väreilee jatkossakin, ja silloin on sukellettava syvälle toisen ajatuksiin: mitä hän oikeasti miettii? Arvailuja esiintyy!

X