Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 10.-16.11.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Skorpioni 23.10.–21.11.

Joustavuudella ja katsomalla tulevaisuuteen saat aikaan tuloksia, joita tarvitset juuri nyt. Häiriötekijät, joiden vuoksi jouduit pyytämään toisilta apua, ovat jääneet taakse. Voi tuntua järkevältä tehdä päätös sen perusteella, mitä eräs henkilö teki aiemmin, mutta onko se reilua?

Jousimies 22.11.–20.12.

Joudut tekemään monia päätöksiä tällä jaksolla. Joihinkin niistä saatat tarvita kokeneemman apua. Kysy rohkeasti, sillä se ei tarkoita epäonnistumista, vaan osoittaa pelkästään, että haluat kuunnella ja oppia. Yhteistyö on olennaisen tärkeää hyvän lopputuloksen kannalta.

Kauris 21.12.–19.1.

Haluat olla varma, että olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ryhdy toimeen, jotta voit toteuttaa suunnitelmasi järjestää rakkaallesi jotain erityistä ja persoonallista. Myöhemmin voit olla niin kiireinen, että saatat unohtaa koko aikeen tai sitä on liian vaikea toteuttaa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Heti jakson alusta alkaen sinulle tarjoutuu mahdollisuus tehdä muutoksia, etenkin kotona. Vihdoin joku näyttää ottavan todesta kommenttisi ja ideasi. Ota kaikki irti toisten hyväntahtoisuudesta. Kun hyvä tuuri osuu kohdallesi, älä pilaa sitä liioilla kysymyksillä.

Kalat 19.2.–19.3.

Vältä epärealistista suhtautumista asioihin. Voit kaikin mokomin haaveilla, mutta älä tee sen pohjalta päätöksiä. Jos olet epävarma jonkin asian suhteen, viivyttele. Kukaan tuskin edes huomaa sitä. Yritä järjestää viikonloppuna romanttinen yllätys kumppanillesi.

Oinas 20.3.–19.4.

Edessä on hämmästyttävän dynaaminen viikko. Rakkauselämä näyttää nyt kuumalta ja intohimoiselta. Hillitymmät oinaat suuntaavat energiansa työhön tai harrastuksiin. Hankaukset kotona jäävät lyhytaikaisiksi. Et halua missään nimessä tuhlata niihin aikaasi tai energiaasi.
Härkä 20.4.–20.5.

Härkä 20.4.–20.5.

Romanttiset tunteet leimuavat tällä viikolla. Et ole ainoa, joka yrittää hallita tunteitaan. Kumppani saattaa odottaa sinulta tiettyä sanaa, ja sitten roihuaa! Viikonloppuna saat tilaisuuden kertoa tulevaisuudensuunnitelmistasi. Saa nähdä, millaisen vastaanoton saat.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sosiaaliset suhteet ja yhteydenotot hallitsevat viikkoa. Asiat saattavat tapahtua lyhyellä varoitusajalla ja jättävät helposti jälkeensä sekavia tunteita. Joskus meidän täytyy poistua omalta mukavuusalueeltamme voidaksemme mennä eteenpäin ja oppiaksemme uutta.

Rapu 21.6.–22.7.

Vastauksia etsivät ihmiset hakeutuvat seuraasi. Kiinnostavat ehdotukset voivat edellyttää sinulta rahallista satsausta. Mieti huolella. Tällä viikolla saattaa ilmaantua muitakin rahareikiä. Saat ikätovereiltasi ajanmukaista tietoa työelämästä. Saatat kuulla uusista mahdollisuuksista.

Leijona 23.7.–22.8.

Ole valmis ottamaan kaikki irti jännittävästä ja vaiherikkaasta viikosta. Vaikka työtä on paljon, älä anna sen viedä kaikkea aikaasi. Monilla läheisilläsi ja kollegoillasi näyttää olevan kevytmielinen suhtautuminen työntekoon. Koeta saada muut tekemään oma osuutensa velvollisuuksista.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kiinnitä huomiota rahankäyttöösi, sillä innostuessasi saatat sortua tuhlailuun. Jakson suurin muutos liittyy kumppanisi asenteen muutokseen. Miksi hän antaa nyt periksi asiassa, joka oli aiemmin niin tärkeä hänelle? Ota kaikki irti hänen anteliaisuudestaan pyytääksesi mitä haluat.

Vaaka 23.9.–22.10.

Nosta hankalat keskustelunaiheet esille ennen viikonloppua. Sen jälkeen sinun on vaikeampi saada toivomiasi vastauksia. Älä anna itsestäsi avutonta vaikutelmaa, sillä haluat vain, että toiveitasi kunnioitetaan. Ellei se kelpaa, jatka matkaa. Suosi kannustavien ihmisten seuraa.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

X