Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 13.-19.10.

12.10.2017 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Vaaka 23.9.–22.10.

Odotatko parempia aikoja? Me kaikki teemme niin, vaikka nykyhetkikään ei olisi hullumpi. Etsit jotain, mikä sytyttäisi mielikuvituksesi. Varmista kuitenkin, että sinulla on tarpeeksi aikaa tutkia tilannetta kunnolla. Mikään ei harmita niin paljon kuin puolitiehen jätetyt asiat.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Lempeä rauha laskeutuu yllesi, ja tunnet olevasi oikeassa paikassa. Kerro tunteistasi nyt, niin sinulle tärkeälle ihmiselle jää aikaa ajatella rauhassa. Älä turhaan kiirehdi asioita. Ei kannata tuntea syyllisyyttä, jos jätät taaksesi negatiivisen asian elämässäsi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Mitä ikinä suunnittelitkaan tälle viikolle, tulet todennäköisesti muuttamaan mielesi. Vaikka luotat suuresti tiettyyn asiaan tai henkilöön, älä kiirehdi. Hienovarainen lähestymistapasi toimii myös tässä tilanteessa. Rakkausasiat valtaavat mielesi loppujaksosta.

Kauris 21.12.–19.1.

Itseluottamuksen aallon myötä tunnet, että olet voimissasi. Myös toiset luottavat nyt sinuun. Joudut luultavasti laittamaan joitakin tehtäviä syrjään, jotta voit käydä käsiksi tärkeämpiin asioihin. Raha-asiat voivat aiheuttaa muutoksia kotona, mutta rakkaimpiesi tuella selviät tästä nopeasti.

Vesimies 20.1.–18.2.

Liiallinen työnteko saattaa tehdä sinusta innottoman. Ei kannata vaipua synkkyyteen, vaan koeta keksiä jotain täysin uutta ja erilaista tekemistä. Älä ylläty, jos alat tuntea itsesi entistä seikkailunhaluisemmaksi. Samalla asenteesi työelämään voi muuttua valoisammaksi.

Kalat 19.2.–19.3.

Käy käsiksi asioihin, joita et aiemmin kuvitellut voivasi muuttaa. Kuulostaako tämä mahdottomalta? Pystyt siihen, kun etenet askel kerrallaan. Suhtaudu lempeästi läheisiin, jotka voivat tarvita aikaa sopeutuakseen uuteen ajattelutapaasi. Näkökantasi voi muuttua aika lailla.

Oinas 20.3.–19.4.

Saat osaksesi itseluottamustasi ruokkivia kehuja, etkä hetkeäkään liian aikaisin. Juuri kun luulit, ettei ponnisteluistasi ole ollut mitään hyötyä! Nyt voit tarttua eri mahdollisuuksiin ja kehittää niitä. Tänään tekemistäsi asioista voi olla iloa vuosiksi eteenpäin.

Härkä 20.4.–20.5.

Tällä melko rauhallisella viikolla sinulle tarjoutuu mahdollisuus rentoutumiseen ja uusien ihmisten tapaamiseen. Voisitko kokeilla välillä jotain uutta vanhojen rutiinien sijaan? Muutokset työelämässä ovat todennäköisesti parempaan päin, joten ole rauhallisella mielellä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jotenkin kummallisella tavalla näytät rauhoittuvan, jotta saat kaikki asiat hoidettua. Olisitko oivaltanut valmistautumisen tärkeyden? Tällä hetkellä saattaa olla vielä vähän hämärän peitossa, mihin oikein valmistaudut, mutta tunnet, että jotakin on tapahtumassa.

Rapu 21.6.–22.7.

Tunnetko itsesi haavoittuvaiseksi? Siinä ei ole mitään uutta. Muista, että myös toisista tuntuu välillä samalta. Itse asiassa tunteista ja turhautuneisuudesta puhuminen voi todella auttaa, joten suunnittele sellaista viikonlopuksi. Ennen kaikkea hakeudu toisten pariin.

Leijona 23.7.–22.8.

Ärsyttääkö toisten seura välillä? Älä anna tunteellisen luonteesi viedä sinua vihan valtaan. Suuntaa lahjasi seuraavaan asiaan, älä katso taaksesi. Tee jotain mieluisaa viikonloppuna. Vähitellen hyvänolontunne ja sujuva kommunikaatio palaavat takaisin arkeesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jokin sytyttää innostuneisuutesi uudelleen juuri oikeaan aikaan. Pieni alakulo on mennyttä, ja menet päättäväisesti eteenpäin. Optimistinen asenteesi on tarttuvaa, minkä vuoksi saat helpommin haluamasi. Tämä on kaikin puolin muutosten aikaa, ja niiden vaikutus kestää pitkään.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *