Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 14.-20.12.

13.12.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Näytät tosiaan pystyvän miellyttämään kaikkia tällä hetkellä. Johtuuko se kepeästä asenteestasi vai siitä, että yrität entistä enemmän? Joka tapauksessa olet oikeilla raiteilla. Muista hyväntahtoisuus, älä tee ylimääräistä numeroa pienestä eripurasta rakkaasi kanssa.

Kauris 21.12.–19.1.

Olisiko nyt sopiva hetki keskustella tulevaisuudesta rakkaasi kanssa? Juuri nyt teot voisivat toimia paremmin kuin sanat. Kun saat pyörät pyörimään, sinulla on mahdollisuus voittaa. Jos haluat olla samassa paikassa kuin eräs toinen, sinun pitää ponnistella sen eteen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Mieti tarkkaan, mitä haluat tulevaisuudelta. Ehkä sinun kannattaisi kertoa nyt kumppanillesi omista tunteistasi. Luultavasti hän on jo pohtinut mietteitäsi. Eräs ehdotus saa odotettua paremman vastaanoton. Ylipäätään ilmapiiri on nyt optimistinen. Rohkeus kannattaa.

Kalat 19.2.–19.3.

Näyttää siltä, että tulkitset liikaa tiettyä tilannetta tai keskustelua. Ennen kuin reagoit, kysy neuvoa faktat tuntevalta taholta. Elät tunteellista kautta, joten hengitä syvään ennen kuin sanot mitään. Ei ole aina viisasta kertoa henkilökohtaisista asioista kollegalle.

Oinas 20.3.–19.4.

On hienoa, että haluat ottaa toiset huomioon, mutta älä silti unohda omia tarpeitasi. Sinulla riittää kiireitä, mikäli haluat edistää suunnitelmiasi, ja vapaa-aika voi jäädä vähiin. Tee parhaasi, jotta voisit viettää aikaa niiden ihmisten seurassa, jotka rauhoittavat mieltäsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Kaikki tuntuvat haluavan viettää aikaa kanssasi, ja voi olla vaikeaa tehdä valintoja. Keskity niihin, jotka tarvitsevat sinua eniten tai joita et yleensä tapaa kovin usein. Kaikista kilteimpiä ihmisiä pidetään helposti itsestäänselvyytenä. Ole silti mukana koko sydämestäsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Vaikka ajatuksesi eivät olisi työasioissa juuri nyt, on sinulla paljon voitettavaa. Sosiaalisuus työkavereiden kanssa voi tuottaa tulosta ensi vuonna. Yhteistyö tällä saralla saattaa tuntua joskus rasittavalta, mutta eräällä on ratkaisu ongelmaasi. Anna hänelle mahdollisuus.

Rapu 21.6.–22.7.

Jakson rauhallinen alku auttaa saamaan ajatuksesi vauhtiin, joten koeta olla turhautumatta. Saatat joutua muuttamaan suunnitelmiasi, jos haluat sittenkin viettää joululoman eräässä tietyssä paikassa. Kepeä keskustelu voi tarjota toivomasi ratkaisun pulmaan.

Leijona 23.7.–22.8.

Jokin pikainen matka voi houkuttaa pienen erimielisyyden jälkeen. Spontaanisuutesi ansiosta elämääsi tulee ihania yllätyksiä. Tästä voi kehittyä täysin uusi lomanviettoidea, mikä yllättää ihmiset, jotka luulevat tuntevansa sinut. Menneestä luopuminen kuulostaa hyvältä idealta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Hiljaisemmalla jaksolla huomaat yllättäen, että rakkauselämäsi on lämpenemässä. Onko tuleva joulu saanut liekin syttymään uudelleen? Mene virran mukana ja elä hetkessä, niin joulunajasta voi tulla unohtumaton. Tunnet kuuluvasi yhteen läheistesi kanssa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Vaikka rakastat hemmotella toisia, anna heidän kantaa nyt oma kortensa kekoon. Jakson keskivaiheilla saattaa syntyä joitakin ongelmia. Ei mitään vakavaa, mutta pari ylimääräistä auttavaista kättä voi tulla tarpeeseen. Olet nyt parhaimmillasi ja näin ollen myös suosittu.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet elementissäsi kaiken kiireen keskellä. Koeta varmistaa, että työtoverit pystyvät tukemaan sinua tarpeen tullen. Haluatko tehdä erääseen vaikutuksen? Kiinnitä huomiota ulkoasuusi mutta pysy omana itsenäsi. Kukaan ei halua muuttaa sädehtivää olemustasi.