Viikkohoroskooppi
Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 14.-20.6.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Näyttää siltä, että muiden tarpeet saavat voimasi hupenemaan. Vaikka sympaattinen ja avulias puolesi pääsee näin esiin, koeta silti löytää tilanteeseen tasapaino. Tällöin saisit enemmän aikaa omille tarpeillesi. Mieti, mistä aloittaisit.

Rapu 21.6.–22.7.

Päättämättömyys voi tuoda tullessaan joitakin viivästyksiä. Pohjimmiltasi et taida olla varma asiastasi. Päätöksen lykkääminen voi loppujen lopuksi kirkastaa ajatuksia. Rauhoittava vaikutuksesi auttaa myös toisia katsomaan asioita uudelta kantilta.

Leijona 23.7.–22.8.

Huumorintajusi viehättää tällä jaksolla ystäviä ja perhettä. Helppous, jolla saat kireät ilmeet sulamaan hymyksi, on katsomisen arvoista. Toisten viihdyttäminen saa sinusta esiin parhaat puolet. Raha-asiat vaativat huolellista paneutumista.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Mielikuvituksesi on huipussaan, joten tästä tulee luova ja jännittävä jakso. Projektisi etenevät vauhdilla sekä töissä että kotona, ja saat tämän innostuksen ansiosta enemmän aikaan kuin olit odottanut. Nauti saavutuksistasi hyvällä omallatunnolla.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ole joustava ja anna toisten kantaa oma kortensa kekoon. Näet tilanteen selvemmin kuin muut, joten älä epäröi joitakin ehdotuksia. Lyhyen aikavälin projektit etenevät hyvin, mutta nyt ei ole paras hetki kauaskantoisten suunnitelmien tekoon.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jos toiset yrittävät painostaa sinua jossain asiassa, yritä herätellä heidän huumorintajuaan. Ehkä he ottavat jonkin asian liian vakavasti? Valmistaudu antamaan neuvoja, mutta koeta olla hienovarainen. Jokin ryppy rakkausasioissa selviää viikonloppuna.

Jousimies 22.11.–20.12.

Saat läheisiltä neuvoja, jotka innostavat sinua toimimaan. Nyt olisi hyvä aika terästää taitoja tai tavata uusia ihmisiä jonkin uuden harrastuksen tai kurssin myötä. Valitse jotain, mikä avartaa näkökulmaasi. Vastuut helpottavat pikkuhiljaa.

Kauris 21.12.–19.1.

Yritä sinnitellä jakson keskivaiheille ennen kuin teet tärkeän päätöksen, sillä ajatuksesi kulkee tällöin paljon selvemmin. Jotkut saattavat haluta pimittää sinulta tietoa. Eräs voi kirkkain silmin yrittää hyötyä tilanteesta, joten koeta olla tarkkana.

Vesimies 20.1.–18.2.

Kommunikoinnissa toisten kanssa saattaa ilmetä hankaluuksia. Yritä välttää väärinkäsityksiä parhaasi mukaan, vaikka pientä sekaannusta ilmaantuisikin. Koeta olla kärsivällinen. Ehkä voisit pyytää jotain läheistä auttamaan tilanteessa.

Kalat 19.2.–19.3.

Jakso vaikuttaa seesteiseltä. Eräs saa sinut tuntemaan itsesi viehättäväksi, ja se kasvattaa itseluottamustasi. Muutokset, joita vielä vastustat, voivat loppujen lopuksi olla kannattavia. Haluaisit tietää tarkasti, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta ole kärsivällinen.

Oinas 20.3.–19.4.

Yritä olla ajattelematta menneitä. Pidä mielikuvituksesi aisoissa ja luota itseesi. Käytännöllisyytesi avulla voit suhtautua asioihin tyynesti. Rakkaudessa on nyt onnea. Se tosin vaatii, että teet myös itse jotain asian eteen.

Härkä 20.4.–20.5.

Eräs, joka tuntee olevansa sinusta riippuvainen, saattaa huolestua viimeaikaisista muutoksista. Voit itsekin tuntea olosi epävarmaksi. Tee aikeesi selväksi, niin kaikilla on parempi olla. Samalla toisten on halutessaan helpompi auttaa sinua.

X