Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 16.–22.12.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
Mvphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Marsin siirtyessä merkkiisi tunnet uudenlaista elinvoimaa. Nyt on aika lopettaa jahkailu ja siirtyä tekoihin. Tulevien viikkojen aikana voit saavuttaa useita tavoitteita. Tee budjetti ja pidä siitä kiinni.

Kauris 21.12.–19.1.

Lähiviikkoina saatat keskittyä enemmän toisiin ihmisiin itsesi sijasta. Olet valmis auttamaan muita heidän taakkansa kantamisessa, mikä on ihailtavaa. Toisaalta sinulle tarjoutuu mahdollisuus itsetutkiskeluun ja asioiden parantamiseen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Rohkaistut lähestymään uusia tuttavuuksia, jotka ovat kanssasi samalla aaltopituudella, ja löydät ryhmästä tukea. Mieltäsi vaivannut vanha asia ponnahtaa esiin. Nyt aika on kypsä sen saattamiseksi loppuun.

Kalat 19.2.–19.3.

Jakso keskittyy uraan ja työasioihin. Onko kiikarissa jotain uutta ja jännittävää? Nautit, kun voit keskittyä tekemään omaa juttuasi. Loppujaksosta saatat olla valmis tekemään pesäeroa erääseen. Ole rohkea.

Oinas 20.3.–19.4.

Kaipuu johonkin uuteen ja jännittävään tulee näkyviin entistä voimakkaammin. Saatat asettaa tavoitteita ensi vuotta silmällä pitäen. Olet valmis kohtaamaan tuntemattoman, mutta tunnet samalla ylpeyttä huolehtiessasi velvollisuuksistasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Tunnet tarvetta käydä käsiksi asioihin, jotka ovat jääneet ratkaisematta. Jos olet laiminlyönyt talous- tai työasioita, hoida ne kuntoon, niin saat mielenrauhan. Epäilyksesi jotakin tai jotakuta kohtaan voi saada sinut painamaan paniikkinappulaa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Suhderintamalla tapahtuu, joten ole valmis rakkausseikkailuihin, kuten myös lupaaviin yhteistyökuvioihin. Kiinnitä huomiota erilaisten sopimusten yksityiskohtiin. Loppujaksosta haluaisit seurata sydämesi ääntä, mutta pidä jalat kuitenkin tukevasti maassa.

Rapu 21.6.–22.7.

Tunnet olevasi uuden edessä ja haluat päästä toteuttamaan suunnitelmiasi. Energiatasosi on huipussaan, joten saat myös paljon aikaiseksi. Tunteesi erästä kohtaan ovat voimakkaita, mutta harkitse huolella ennen ratkaisevaa päätöstä.

Leijona 23.7.–22.8.

Koeta välttää lähitulevaisuudessa helpoimmalta näyttävää tietä. Päätä, mitä oikeasti haluat saavuttaa. Valitse viisaasti, sillä kun olet aloittanut, sinun voi olla vaikea lopettaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Lopeta jahkailu ja käy käsiksi keskeneräisiin asioihin kotona. Sen jälkeen kaikenlainen työ on helpompaa. Tuntuuko jokin läheinen ihmissuhde epävakaalta? Älä kuitenkaan anna vielä periksi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Haluaisitko edistää jotain asiaa? Käytä kaikki keinot, niin asiat lähtevät rullamaan. Kotona saattaa nousta esiin kysymyksiä joulunajan vietosta. Ole diplomaattinen ja valitse sanasi huolella, niin sopu säilyy helpommin.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tunnet tarvetta luoda ympärillesi harmoniaa ja vakaita rutiineja. Eteesi voi tulla yllätyksiä, mutta voit kääntää ne eduksesi ja käyttää niitä hyväksesi tulevia suunnitelmia silmällä pitäen. Pysy vahvana päätöksenteon hetkellä.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X