Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 19.-25.1.

18.1.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet energisellä tuulella, minkä vuoksi tavanomaiset tehtävät voivat tuntua turhauttavilta. Järjestä viikonlopuksi itsellesi vapaa-aikaa, jolloin voit tehdä jotain rentouttavaa yhdessä kumppanisi kanssa. Panosta nykyisiin ihmissuhteisiin, etenkin perhepiirissä.

Kalat 19.2.–19.3.

Kaikki ne ihmiset, joihin olet aikonut jo pitkään ottaa yhteyttä, odottavat yhä tapaamistasi. Oletko hermostunut tietyn tapaamisen tai keskustelun suhteen? Älä hermoile turhaan. Jos joku ei haluaisi tavata sinua, häntä ei näkyisi mailla eikä halmeilla.

Oinas 20.3.–19.4.

Yllättävä kutsu ennakoi tulevaa tapahtumaa, joka koskettaa myös sinua ja läheisiäsi. Saattaa tuntua lähes mahdottomalta suhtautua kevyesti juuri mihinkään tällä hetkellä. Kaikesta huolimatta viikonloppu tarjoaa sinulle tilaisuuden nauttia, rentoutua ja olla oma itsesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Eteesi ilmaantuu asioita, joissa et haluaisi olla osallisena. Voit aivan hyvin perääntyä. Rahatilanne on mielessäsi päällimmäisenä, ja haluat saada keskeneräiset asiat kuntoon. Onneksi pystyt hahmottamaan tilanteen oikein tällä kiireisellä mutta myös palkitsevalla jaksolla.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Heitä mielestäsi pikkuasiat, jotka eivät vaikuta tulevaisuuteesi. Älä enää lykkää keskusteluja, jotka olisi pitänyt käydä aikoja sitten. Ne puhdistavat ilmaa yllättävän paljon. Kuka olisi uskonut, että asiat voivat muuttua näin nopeasti? Olet tosi tehokas, jos vain haluat.

Rapu 21.6.–22.7.

Saamasi tieto auttaa sinua eteenpäin työelämässä. Yhteneväisyydet vanhan ja uuden rakkauden välillä saavat sinut mietteliääksi: ovatko samankaltaisuudet hyvästä vai pahasta? Luultavasti 
asioiden läpikäyminen saa sinut ainakin välttämään vanhoja virheitä.

Leijona 23.7.–22.8.

Viehätysvoimasi on tällä jaksolla erityisen vahva. Nyt sinun kannattaa kertoa muille, mitä haluat ja mikä tuntuu sinusta oikealta. Nämä kaksi kulkevat nyt käsi kädessä. Haluaisitko edetä erään kanssa ystävyyttä pidemmälle? Muista, että voitte olla sekä ystäviä että rakastavaisia.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Rauhoita tahtiasi työelämässä ja suuntaa voimavarasi sen sijaan sosiaaliseen elämään. Jakso on onnekas, joten erilaiset muutokset ja sitoumukset voisivat toimia nyt tehokkaasti. Ole kuitenkin hereillä raha-asioiden suhteen, sillä niiden organisoiminen voi olla työlästä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jakson pääpaino on kotiasioissa, kodin viihtyisyydessä ja sinun osuudessasi sen rakentamisessa. Kiinnitä huomiota raha-asioihin. Myöhemmin tänä vuonna talousasioihin kohdistuvat vaatimukset edellyttävät, että asiat ovat järjestyksessä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kuuntele, mistä oikeasti puhutaan äläkä vain sitä, mitä haluat kuulla. Muuten saatat menettää kallisarvoista tietoa. Rahatilanteesi voi riippua siitä, että sinulla on olemassa hyvä varasuunnitelma tuleville viikoille. Ei kannata luottaa muutenkaan liikaa vain yhteen asiaan.

Jousimies 22.11.–20.12.

Yhteistyö toisten kanssa vie sinut tärkeiden muutosten pariin. Ole avoin uusien työmenetelmien suhteen. Joustavuus eri elämänalueilla auttaa sinua sopeutumaan kaikenlaisiin uudistuksiin. Ihannemaailmassa voit olla oma aito itsesi. Tähtää tätä ihannetta kohti.

Kauris 21.12.–19.1.

Ole luottavainen toisten seurassa. Tunnustamalla, ettet ymmärrä jotakin, pääset oppimaan uutta. Kohtaat haasteita sekä rakkaus- että raha-asioissa, ja tätä voi kestää koko loppukuun. Mutta kuka kaipaisi rauhallista elämää? Sinä saattaisit ainakin kyllästyä.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan