Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 20.-26.8.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Aikasi kuluu nyt enimmäkseen erilaisten uusien asioiden järjestelemisessä. Puhdistat pöytää hyvillä mielin, ilman katumusta, ja suuntaat kohti tulevaa. Tämä sujuu sinulta luonnostaan, sillä olet tottunut tekemään kovasti töitä tavoitteidesi eteen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kun maailma ympärillä tuntuu epävarmalta, tukeudumme asioihin, jotka ymmärrämme. Saatat suhtautua epäröiden tulevaisuuteen, sillä et pysty välttämättä kontrolloimaan täysin asioitasi. Meillä ei kuitenkaan ole paljon vaihtoehtoja, joten ole kärsivällinen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Rakentaessasi tulevaisuutta etsi käsiisi ihmisiä, jotka ovat juurruttaneet sinuun toivoa ja luottamusta. Huomaat, että monet ovat valmiita auttamaan. Ehkä he näkevät sinussa varman voittajan. Parhaimmat neuvot saat ihmisiltä, jotka tuntevat sinut hyvin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet saattanut tuntea itsesi yksinäiseksi viime kuukausien aikana. Tämä ei oikein käy yksiin luonteesi kanssa, ja tunnet olosi epämukavaksi. Jokin ongelma kehkeytyy jakson keskivaiheilla, mutta se ei onneksi lopulta näytä liittyvän sinuun.

Kauris 21.12.–19.1.

Auttaessasi toisia olet saattanut kuluttaa liikaa omia voimavarojasi. Nyt on aika tasapainottaa tilanne. Älä mieti, että ottamalla vastaan apua näyttäisit heikkoutesi. Jos odotat toisten ottavan tukesi vastaan, ole valmis tekemään itse samoin.

Vesimies 20.1.–18.2.

Oletko yllättynyt, kuinka nopeasti asiat ovat edenneet? Hämmentävätkö eri ihmisten erilaiset käyttäytymistavat? Pysy vahvana. Oikeastaan vain ihmisten asenteet ovat muuttuneet tilanteen pysyessä samana. Onneksi edessä ovat rauhallisemmat ajat.

Kalat 19.2.–19.3.

Huomaat ihmisten oppineen elämään muutosten kanssa ja toivot pystyväsi itse samaan. Ole päättäväinen ja rehellinen, sillä sanomalla sanottavasi pääset eteenpäin. Älä odota, että kaikki olisivat ystäviäsi, mutta voit odottaa heiltä kunnioitusta.

Oinas 20.3.–19.4.

Läheinen suhde lujittuu arkisten kiireiden helpottaessa. Aiemmat erimielisyydet unohtuvat, kun huomaat, etteivät ne olleetkaan niin tärkeitä. Pääset irti ylimääräisistä paineista, kun sinun ei tarvitse odottaa itseltäsi liikoja ja voit ottaa rennommin.

Härkä 20.4.–20.5.

Voimakas pettymyksen tunne voi pysäyttää sinut niille sijoillesi. Joihinkin muutoksiin on vaikea sopeutua, vaikka sinun odotetaan tekevän niin. Rennompaan olotilaan pääseminen saattaa viedä muutamia päiviä, mutta tarvitset sitä juuri nyt.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Mielipiteesi ovat saattaneet vaihdella paljon miettiessäsi tulevaisuuttasi. Nyt ajatuksesi rauhoittuvat. Nähtyäsi kuinka toiset ovat käyttäytyneet viime aikoina, huomaat, että jotkut ovat epäluotettavia ja toiset yllättävät sinut järkevyydellään.

Rapu 21.6.–22.7.

Arvostuksesi ympärilläsi olevia ihmisiä kohtaan on vahvistunut viime kuukausien aikana. Uudet tuulet työelämässä ovat aiempien ponnistelujesi tulosta. Taitojesi arvostus kannustaa sinua luomaan uusia mahdollisuuksia ja ideoita.

Leijona 23.7.–22.8.

Taka-alalle laittamasi elämänalueet kaipaavat nyt tuuletusta. Jotkin ihmissuhteet ovat voineet jäädä toiselle sijalle arkisten tarpeiden viedessä tilaa. Uudet suhteet auttavat sinua pääsemään takaisin normaaliin elämään. Olet taas pian oma itsesi.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X