Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 20.-26.9.

19.9.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tällä jaksolla unet voivat auttaa löytämään vastauksia mieltäsi askarruttavaan kysymykseen. Asia on tärkeä, joten suhtaudu siihen vakavasti. Jotkut erimielisyydet ratkeavat helpommin kuin toiset. Muista olla kärsivällinen. Pyri rentoutumaan viikonloppuna.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet varpaillasi lähes koko viikon ajan. Vaikka se voi tuntua jännittävältä, onneksi jakson lopulla alkaa helpottaa. Jos jotkut yrittävät keksiä sinulle lisätöitä, koeta kieltäytyä kohteliaasti. Vanha työasia alkaa vihdoin osoittaa edistymisen merkkejä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tehokkuutesi töissä kantaa nyt hedelmää. Ahneus ei ole sinulle ominaista, ja monet arvostavat tätä luonteenpiirrettäsi. Et ole tainnut huomatakaan, että sinua ihaillaan. Nuoremman perheenjäsenen hölmö asenne voi ärsyttää, etenkin jos tunnet itsesi samalla väsyneeksi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Elämäsi vaikuttaa nyt melko kiireiseltä. Muista, että tiedät itse parhaiten omat tarpeesi, älä anna toisten sekaantua liikaa yksityiselämääsi. Kaikkia ei kannata yrittää miellyttää. Oleellisinta on nyt kuunnella itseäsi. Ajoita tärkeät keskustelut viikonloppuun.

Kauris 21.12.–19.1.

Nyt on hyvä hetki toteuttaa päätöksiä ja pitää huolta terveydestä. Romantiikan saralla on tapahtumassa jotain suurta kaikista salaisista kuiskailuista päätellen. Anna toisten hoitaa työt mahdollisten juhlien järjestämisessä. Olet todellakin ansainnut vähän hemmottelua.

Vesimies 20.1.–18.2.

Pidä vauhtia yllä alkuviikosta, etenkin työelämässä. Sinulta vaaditaan nyt paljon, mutta saat myös korjata ponnisteluidesi tulokset myöhemmin. Sinulle tarjoutuu hieno mahdollisuus saavuttaa haluamasi. Ota mahdolliset virheet kokemuksena oppia uutta.

Kalat 19.2.–19.3.

Jakson alussa myrsky vesilasissa voi pilata ilmapiirin, mutta vain jos sallit sen tapahtuvan. Asiat muuttuvat parempaan suuntaan joka päivä, joten ole optimistinen. Saat hyviä uutisia ystävältä menneisyydestä. Jotain uutta on tapahtumassa, joten ole valmis nauttimaan.

Oinas 20.3.–19.4.

Jos viime viikko ei ylittänyt romanttisia odotuksiasi, saatat kokea nyt miellyttävän yllätyksen. Älä aliarvioi suhdetta, joka voi jatkossa muuttua erityisen jännittäväksi. Kaipaat romantiikkaa niin paljon, että saatat helposti rakastua rakastumisen tunteeseen.

Härkä 20.4.–20.5.

Jokin osa työssäsi ei välttämättä tunnu nyt kovin tyydyttävältä. Yritä välttää kuitenkin ajan ja rahan tuhlausta kyllästymisen vuoksi. Saat toiset puolellesi viehätysvoimasi ja kokemuksesi ansiota. Suunnittele asiat hyvin etukäteen, niin voit säästää selvää rahaa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Yhteinen aivoriihi perheen kesken voisi tehdä terää tällä viikolla. Ajatustenvaihdon jälkeen uusia mahdollisuuksia saattaa ilmaantua tiellenne. Käytännönläheinen päätös silottaa polkua eteenpäin. Raha-asioiden hoidossa tapahtuva jonkinlainen muutos on käänne parempaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Syksyn kiireiden myötä aikasi ja energiasi alkavat olla kortilla. Vaikka kuinka haluaisit auttaa toisia, muista antaa itsellesi aikaa ja tilaa. Vain lyhytaikainen laiminlyönti on nyt sallittua. Huolehdi siis kunnolla ruokavaliosta ja liikunnasta.

Leijona 23.7.–22.8.

Toiset saattavat suurennella elämän epävakaisuutta, ja se saa sinut tuntemaan itsesi erityisen vahvaksi. Tunnut tietävän, mitä haluat, ja tämä antaa sinulle etulyöntiaseman. Rakkauselämä vaikuttaa myös seesteiseltä, ja nautit yhteisistä hetkistä.

Lue myös

Suosittelemme