Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 21.–27.7.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Leijona 23.7.–22.8.

Haluaisitko poiketa tavanomaisista rutiineista? Nyt ei ehkä kannata muutella asioita, jotka toimivat, sillä eteesi saattaa ilmaantua yllättäen tilanteita, jotka vaativat toimenpiteitä. Odota muutama päivä ja etene sitten pikkuhiljaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Nyt kannattaa tarttua luoviin ja yritteliäisiin projekteihin. Sydämenasioissa haluaisit kenties tuoda esiin jotain uutta. Oletko valmis seuraamuksiin? Odota mieluiten ennen kuin teet tai sanot hetken mielijohteesta sellaista, jota saatat katua myöhemmin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Saat olla imarreltu, jos toiset odottavat huomiotasi tai hyväksyntääsi, vaikka se edellyttäisi omien suunnitelmien lykkäämistä. Olet lopulta paljon tyytyväisempi auttaessasi perheenjäseniä tai ystäviä, kuin tehdessäsi asioita vain itsesi eteen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Vaikka jotkut ideat tuntuisivat kuinka epäkäytännöllisiltä, kannattaa niihin tarttua jo palkitsevuuden vuoksi. Voimakastahtoisena ihmisenä pystyt suoriutumaan kaikesta, mihin paneudut. Vältä kuitenkin konflikteja, jotka eivät johda mihinkään.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tunnetko itsesi tavallista herkemmäksi? Se ei olisi yllätys, sillä yksi luku elämässäsi saattaa nyt päättyä ja toinen alkaa. Eikä siitä kannata huolestua. Voit aloittaa puhtaalta pöydältä, mikä helpottaa menoasi kohti menestyksekästä tulevaisuutta.

Kauris 21.12.–19.1.

Saatat suhtautua perin vakavasti johonkin hankkeeseen. Älä välitä, vaikka toiset eivät vaikuttaisi kovin innostuneilta. Selviät tästä projektista hyvin yksinkin ilman toisten tukea. Kun muut näkevät sinun onnistuvan, he sulkevat suunsa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Älä kyseenalaista itseäsi tai taitojasi juuri kun olet edistämässä jotain itsellesi tärkeää asiaa. Nyt jos koskaan saat mahdollisuuden ylittää pelkosi ja huomaat, että ne ovat perusteettomia. Ole rohkea ja tartu tiukkaankin haasteeseen.

Kalat 19.2.–19.3.

Joskus ei kannata yrittää liikaa, etenkin jos toiset tarkkailevat sinua. Pystyt saavuttamaan haluamasi vähemmälläkin vaivalla, joten älä stressaa. Mitä rennommin otat, sen nopeammin saavutat päämääräsi. Samalla nautit enemmän matkasta.

Oinas 20.3.–19.4.

Kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen voi avautua. Monien yllätysten ansiosta tuleva voi olla aiempaa valoisampaa. Sinulla on nyt erinomainen mahdollisuus uudistua. Muista varata aikaa uuden keskellä myös perheelle ja harrastuksille.

Härkä 20.4.–20.5.

Monimutkainen tilanne yllättää, kun olet kiireinen omien asioidesi kanssa. Toisten sählääminen voi ärsyttää, etenkin jos asia ei koske sinua. Jos haluat vetäytyä rauhaan, seuraa omaa vaistoasi ilman omantunnontuskia.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jakso vaikuttaa romanttiselta, luovalta ja inspiroivalta. Jos osaat kohdistaa toimintasi oikeaan suuntaan, pystyt muovaamaan tulevaisuuttasi. Se vaatii paljon työtä, mutta sinä jos kuka onnistut siinä.

Rapu 21.6.–22.7.

Kiinnitä huomiota siihen, miten ajattelet itsestäsi. Älä torpedoi itseluottamustasi vähättelemällä itseäsi. Kunnioittamalla ajatuksiasi ja toiveitasi pääset jyvälle sisimmästäsi. Ota läheiset mukaan tehdessäsi yhteisiä päätöksiä.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin, kiinalaisiin horoskooppeihin ja enneagrammitestiin!

X