Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 22.-28.7.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Leijona 23.7.–22.8.

Olet elementissäsi ja täynnä tarmoa. Energiatasosi on ennätyksellisen korkealla, samoin itseluottamuksesi. Olet valmis tarttumaan suunnitelmiin, jotka ovat jääneet taka-alalle viime viikkojen aikana. Myös shoppailuintosi näyttää heränneen horroksesta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jokin tapaaminen saattaa poikia mahdollisuuksia, jotka sopivat talousasioita koskeviin suunnitelmiisi. Pyri yksinkertaistamaan aikatauluasi ja varaa aikaa, jotta voit miettiä uudelleen asioiden tärkeysjärjestystä. Älä ota kontollesi enempää kuin jaksat kantaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jos olet ollut kiireinen huolehtiessasi toisista, käännä nyt vihdoin huomio itseesi. Koeta rentoutua ja kerätä voimia. Toisaalta tähän vuodenaikaan sosiaalinen elämäsi on vilkkaimmillaan. Älä kuitenkaan anna sen dominoida toimiasi, sillä tarvitset myös lepoa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Urasuunnitelmasi saavat vauhtia seuraavan neljän viikon aikana. Haluaisitko edetä työelämässä? Käytä huoletta hyväksesi karismaasi ja johtamistaitojasi, niin erotut massasta. Luvassa on myös mukavia hetkiä ystävien ja uusien tuttavuuksien parissa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko valmis uusiin kokemuksiin? Nyt on hyvä aika tarttua uusiin, uskaliaisiin tilaisuuksiin ja haasteisiin. Edessäsi on jännittäviä aikoja, joten ota niistä kaikki irti. Haluaisitko kääntää päitä tai erottua joukosta? Mahdollisuutesi tähän ovat nyt erinomaiset.

Kauris 21.12.–19.1.

Kaipaako läheinen ihmissuhde vähän potkua? Venuksen siirtyessä jännittävämmälle alueelle asiat voivat muuttua entistä parempaan suuntaan. Tosin tilanteen korjaamiseen tarvitaan myös vahvasti omaa panostasi. Koeta pitää raha-asiat tasapainossa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Platoninen suhde saattaa ylittää rajan ja muuttua intiimimmäksi, kun Venus siirtyy tunne-elämän alueelle. Tästä syvemmästä sitoutumisesta voi koitua sinulle monenlaista hyötyä. Panosta työelämässä tiimityöhön, älä turhaan raada yksin, kun tukea on tarjolla.

Kalat 19.2.–19.3.

Tietyt ihmissuhteet kehittyvät positiivisempaan suuntaan, ja pystytte käsittelemään vaikeitakin aiheita aiempaa kärsivällisemmin. Kiinnität yhä enemmän huomiota hyvinvointiisi. Saatat lyöttäytyä yhteen ihmisten kanssa, jotka jakavat ajatuksesi liikunnan tärkeydestä.

Oinas 20.3.–19.4.

Oletko viettänyt huoletonta ja hauskaa elämää? Kenties haluat siirtyä vähitellen terveellisempään ruokavalioon. Tosin on vaikea sanoa, kuinka pystyt vastustamaan houkutuksia, etenkin viikonloppuisin. Vain kokeilemalla tiedät lopputuloksen.

Härkä 20.4.–20.5.

Saatat nähdä potentiaalisia taisteluja siellä, missä niitä ei ole lainkaan. Tämä jakso on intensiivinen, mutta myös täynnä muutoksia. Päätös epätyydyttävän suhteen lopettamisesta voi vapauttaa sinut kohtaamaan uusia, entistä parempia aikoja.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tulevat viikot ovat sinulle suotuisia, sillä kommunikointitaitosi ovat parhaimmillaan. Nyt tekemäsi työ voi poikia uusia, yllättäviä mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Saatat tuntea syvää yhteyttä erääseen, joka elää kaukana, mutta on lähellä sydäntäsi.

Rapu 21.6.–22.7.

Tällä viikolla joustavuus ja avoimuus ovat voimavarasi. Karta pakkomielteistä asennetta, joka sulkee pois kaiken muun. Mikäli tunnet jääväsi jumiin, kompromissin avulla pääset pälkähästä. Sattumalta tapaamasi henkilö inspiroi sinua suuresti.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

 

X