Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 25.–31.8.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jokin hyvä uutinen tai yllättävä mahdollisuus saattaa olla se tilaisuus, jota olet odottanut. Tartu siihen nyt, sillä tällaista hetkeä ei tule eteesi kovin usein. Pystyt etenemään kohti tavoitteitasi aiempaa sulavammin. Ponnistelusi tuottavat tulosta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Vaivaako jokin mieltäsi, kenties ongelmat ystävyyssuhteessa tai orastava romanssi? Älä hätäile, sillä saat tukea ja ymmärrystä läheisiltäsi. Tästä jaksosta alkaa jännittävä kausi, joka tarjoaa uusia elämyksiä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Erään läheisen hyvä neuvo voi auttaa sinua työhön liittyvässä ongelmassa. Jokin tilaisuus voi vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta onneksesi se pitää kutinsa. Tulevat kuukaudet voivat muuttaa elämääsi merkittävästi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Pieni reissu tai romanttinen tapaaminen voisi auttaa viemään ajatuksesi pois turhauttavista asioista, joita olet joutunut käymään läpi. Ihmissuhteet ovat tärkeässä roolissa tulevina kuukausina. Saat energiaa uusien ihmisten tapaamisesta.

Kauris 21.12.–19.1.

Talousasiat voivat olla haastavia, mutta tarpeesi saada asiat kuntoon tuottaa tulosta. Kiireen tuntu saattaa nyt lisääntyä. Sinua suorastaan hemmotellaan valinnanmahdollisuuksilla, mutta älä ota liikaa asioita kontollesi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Laitat paljon energiaa likoon saavuttaaksesi tavoitteesi. Kun olet päättänyt jotain, et luovuta ennen kuin olet päässyt maaliin. Sinulla on myös taito olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Jokin tapaaminen saa sinut suorastaan sädehtimään.

Kalat 19.2.–19.3.

Joku on saanut esiin huonoimmat puolesi, mikä johtuu luultavasti kovin erilaisista persoonallisuuksista, eikä ole siis sinun vikasi. Syvällinen keskustelu voisi tehdä ihmeitä ja parantaa ilmapiiriä. Koti- ja perheasiat ovat keskipisteessä tulevien kuukausien aikana.

Oinas 20.3.–19.4.

Kykysi ajatella laaja-alaisesti auttaa sinua selviytymään monenlaisista esteistä. Rohkea lähestymistapasi voi inspiroida sinua tarttumaan uskaliaisiinkin projekteihin. Yllättävä tilaisuus saa sinut toimimaan vauhdilla.

Härkä 20.4.–20.5.

Odottamaton vieras yllättää sinut, ja tapaamisesta voi kehkeytyä tilaisuus, joka ei muuten olisi toteutunut. Muista hemmotella itseäsi ja rentoutua. Jo muutama tunti voi tehdä ihmeitä olollesi. Kuuntele sisintäsi ja toimi sen mukaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Nautit ihmisten seurasta, ja tällä jaksolla saat olla huomion keskipisteenä. Jos energiatasosi on viime aikoina ollut nollilla, asiaan tulee nyt korjaus. Tunnet itsesi uudestisyntyneeksi ja motivoituneeksi.

Rapu 21.6.–22.7.

Jokin tilaisuus lankeaa kohdallesi kuin itsestään. Tartu siihen heti, sillä se vie sinut kohti parempia aikoja. Työstämäsi projekti alkaa olla loppusuoralla, joten valmistaudu juhlimaan.

Leijona 23.7.–22.8.

Saatat tuntea paineita useammalta taholta. Koeta hellittää, rentoutuminen auttaa sinua löytämään tuoreen näkökulman. Seuraelämässä itseluottamuksesi herättää ihailua.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti.

X