Viikkohoroskooppi
Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 27.1.–2.2.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVphotos

Vesimies 20.1.–18.2.

Tunnet olevasi täydessä iskussa. Pystyt nyt saattamaan loppuun keskeneräiset asiat ja ratkaisemaan roikkumaan jääneet ongelmat. Läheinen suhde näyttää vähitellen kehittyvän parempaan suuntaan. Loppujen lopuksi siitä tulee entistä ehompi.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet seurallisella tuulella ja solmit tulevina viikkoina mielenkiintoisia suhteita. Sinusta on kuitenkin tullut valikoivampi lähipiirisi suhteen. Olet saattanut ottaa opiksi aiemmista erheistä. Joku menneestä palaa kuvioihin, joten ole valmiina.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet määrätietoinen ja haluat onnistua tavoitteidesi saavuttamisessa. Saat hyviä uutisia, jotka auttavat sinua toteuttamaan viivästyksistä kärsineitä taloudellisia hankkeita. Tutki tarkkaan yksityiskohdat ennen kuin ostat ja allekirjoitat mitään.

Härkä 20.4.–20.5.

Mars innoittaa sinua irrottelemaan ja olemaan entistä seikkailunhaluisempi. Rakkausasioissa tukeudut kuitenkin tuttuun ja turvalliseen. Pystyt ylittämään odotuksesi määrätietoisuudellasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tutkit innolla uusia mahdollisuuksia. Käyt myös käsiksi keskeneräisiin asioihin ja helpotut, kun saat ne ratkaistua. Selviät aiempaa helpommin erimielisyyksien ja ristiriitojen upottavasta hetteiköstä.

Rapu 21.6.–22.7.

Pystyt nyt ennakoimaan suhteidesi sudenkuoppia. Tämän ansiosta saat ratkaistua pitkäaikaisen erimielisyyden. Rohkaistut myöntämään itsellesi, että sinulla on romanttisia tunteita erästä kohtaan, mikä tekee elämän helpommaksi.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet energinen ja valmis saattamaan loppuun mieltäsi vaivaavat keskeneräiset asiat. Pystyt organisoimaan ja luomaan tehokkaan systeemin toimintasi tueksi. Varaudu kuitenkin viivästyksiin, sillä jokin tekninen ongelma saattaa lyödä kapuloita rattaisiin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Luovuutesi ja romanttinen puolesi heräävät taas henkiin, ja jokin orastava suhde saattaa kehittyä. Ole varuillasi, sillä väärinkäsitykset ovat mahdollisia. Löydät inspiraation jumittuneen projektin loppuun saattamiseen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työasioiden sujuessa moitteettomasti saatat kokea takapakkia muilla alueilla. Toisaalta haluat saada kotiasiat kuntoon. Venuksen suunnanmuutos voi toimia voimana ristiriitojen korjaamisessa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Marsin antaman energian avulla pystyt ylittämään eteesi kasaantuneet esteet. Et tuhlaa aikaa selvittäessäsi mahdollisia väärinkäsityksiä. Ovatko suunnitelmasi viivästyneet huonon viestinnän vuoksi? Tilanne korjaantuu pian.

Jousimies 22.11.–20.12.

Käy käsiksi keskeneräisiin asioihin, jotka syövät energiaasi. Asian unohtaminen voi houkutella, mutta mitä pikemmin ryhdyt toimeen, sitä helpommin ne selvität.

Kauris 21.12.–19.1.

Saatat tuntea itsesi lannistuneeksi, jos asiat eivät ole menneet suunnitelmien mukaan. Onneksi energiatasosi ovat nousussa, ja pystyt suhtautumaan luottavaisemmin pettymyksiä tuottaneeseen suhteeseen.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X