Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 29.11.−5.12.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Käytä viehätysvoimaasi viivästyttääksesi erästä taloudellista päätöstä, niin saat aikaa ajatella asiaa rauhassa. Tutki myös uutta ideaa, joka voisi tasapainottaa työn ja vapaa-ajan suhdetta entistä paremmin. Luultavasti sinulla on vain yksi keino testata sen toimivuutta.

Kauris 21.12.–19.1.

Saat kuulla henkilöstä, joka voisi tehdä elämäsi helpommaksi. Hillitse epäluulojasi, kunnes tiedät asiasta enemmän. Kaikenlaisissa ihmissuhteissa on alkuja ja loppuja. Älä kuitenkaan polta siltoja takanasi ennen kuin olet aivan varma tunteistasi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Saatat tavata uudelleen ihmisen, joka on tehnyt sinuun aiemmin vaikutuksen. Voit nyt joutua pyytämään häneltä neuvoa. Seuraukset voivat olla yllättäviä, mutta ole avoimella mielellä. Vaikka haluat antaa hyvän kuvan itsestäsi, pidä silti puolesi.

Kalat 19.2.–19.3.

Pyydät apua eräältä, joka suhtautuu pyyntöösi epäröiden. Mieti asiaa ennen kuin ajattelet pahinta. Olet luultavasti vain yllättänyt hänet. Kysy neuvoa uudelleen vähän rennommalla otteella, niin saatat saada aivan toisenlaisen vastauksen.

Oinas 20.3.–19.4.

Voit vahvistaa ihmissuhteita kasvattamalla luottamustasi. Kerro muille, että he voivat tukeutua sinuun ja kysyä sinulta neuvoja. Pidä kuitenkin mielessä, että annat vain sellaisia lupauksia, jotka voit täyttää. Päättäväisyytesi auttaa sinua asioiden toteuttamisessa.

Härkä 20.4.–20.5.

Ota jokin vanha keino käyttöön parantaaksesi taloustilannettasi. Et saavuta edistystä pikavauhtia, joten ole kärsivällinen. Vaali ja vahvista romanttista sidettä, jos haluat sen tuottavan tyydytystä. Kestävään onneen ei ole oikotietä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Ole varpaillasi työelämän ja rahan suhteen. Joku saattaa yrittää kääntää suuntaasi saadakseen etua itselleen. Haluat aina ajatella toisista hyvää, mutta ota huomioon, että kaikki eivät ole yhtä reiluja kuin sinä. Viikonloppua leimaa rento tunnelma ja romantiikka.

Rapu 21.6.–22.7.

Lähetätkö rakkauselämässä kahdenlaisia viestejä? Tilanteesta voi tulla hämmentävä teille molemmille, mikäli yrität saada kaiken, mitä haluat. Sinun on pakko tehdä valintoja. Älä pidä ketään ystäväpiirissäsi itsestäänselvyytenä kiireeseesi vedoten.

Leijona 23.7.–22.8.

Aikatauluissa pysyminen voi stressata. Vaikka olisit kuinka väsynyt, et halua tuottaa toisille pettymystä. Älä kuitenkaan unohda, että ollaksesi tehokas, tarvitset myös palautumisaikaa. Jos oma aikataulusi alkaa näyttää mahdottomalta, koeta delegoida.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Aiotko noudattaa suunnitelmaa, jonka laadit tälle viikolle? Vai tuntuuko sinusta, että sinut on ajettu nurkkaan? Vaikka haluat tehdä toiset onnelliseksi ja olla hyödyksi, voit myös sanoa ei. Jokin asia rakkauselämässäsi mietityttää sinua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Yritä löytää tasapaino omien toiveidesi ja pakollisten tehtävien välillä. Työn ja huvin yhdistäminen lisää itseluottamusta, mutta saattaa johtaa myös yllättäen kiusaukseen. Kahden eripuraisen saattaminen yhteen voi olla riski, joka kannattaa kenties ottaa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Erään läheisen haluttomuus yhteistyöhön on ikävää, mutta ei onneksi kovin tärkeää. Pääset eteenpäin ilman hänen panostaan. Romanttinen tarjous vaatii pohdintaa. Yrityksesi miellyttää kaikkia voi saada sinut tekemään lupauksen, jota et voi pitää.

X