Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 5.-11.1.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Kauris 21.12.–19.1.

Ihmissuhteesi syvenevät, ja ymmärrät entistä helpommin, mikä saa toiset antamaan parastaan. Yritä saada muut vakuuttuneiksi ideastasi vetoamalla heidän kokemukseensa ja harkintakykyynsä. Uuden vuoden alkaessa tarpeesi tulla osaksi jotain aiempaa suurempaa vahvistuu.

Vesimies 20.1.–18.2.

Nauti ansaitsemastasi huomiosta. Eräällä on taito saada sinut tuntemaan itsesi entistä tärkeämmäksi. Kuuntele sisintäsi matkalla eteenpäin. Mielikuvituksesi ja unelmasi lähtevät lentoon. Tällä luovalla viikolla syntyy pysyviä muistoja, jotka kannattelevat sinua tulevaisuudessa.

Kalat 19.2.–19.3.

Älä anna periksi tunteelle, että sinun pitäisi touhuta jotain koko ajan. Välillä voit vain olla ja nauttia toisten seurasta. Et tarvitse sen kummempaa syytä itsesi tai toisten hemmotteluun. Ehdit pohtia myöhemmin kaikessa rauhassa, miten jatkat tästä eteenpäin.

Oinas 20.3.–19.4.

Saatat tuntea tällä jaksolla tarvetta omaan rauhaan. Kenties sisäinen äänesi yrittää kertoa sinulle jotain. Vaistosi ovat terävät, ja tämä auttaa sinua valitsemaan oi-keat sanat rakkaasi seurassa. Ole joustava ja mieti luovasti, ennen kuin päädyt esittämään oman ehdotuksesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Edessä on nautittava ja jännittävä viikko, jolloin saatat heittäytyä 
liian anteliaaksi. Älä ota harteillesi liikaa työasioita, vaan anna toisten hoitaa ainakin oma osuutensa. Pidät paljon erään ajatuksella antamasta lahjasta. Osaatko antaa tälle henkilölle tarpeeksi huomiota?

Kaksoset 21.5.–20.6.

Saat muistutuksen siitä, että toimiessasi täydestä sydämestä menestys on taattu. Nautit, kun saat viettää aikaa sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Tänä vuonna se voi edellyttää jonkin verran matkustelua. Sinua ympäröivä rakkauden määrä voi tuntua välillä pakahduttavalta.

Rapu 21.6.–22.7.

Kaikkien kiireiden jälkeen et saata uskoa, että sinulle tarjoutuu nyt aikaa pohtimiseen ja suunnitteluun. Saat käyntiin jotain erityisen innostavaa. Sinulla on nyt selkeä kuva asioista, ja saatat nähdä monet tilanteet selvemmin kuin läheisesi. Tarjoa hänelle apuasi tahdikkaasti.

Leijona 23.7.–22.8.

Astu parrasvaloihin ja näytä monenlaiset taitosi. Eräät, joiden huomiota olet kaivannut, eivät ehkä vastaa toivotulla tavalla. Kerro heille, että myös kompromissi on mahdollinen eräässä tärkeässä asiassa. Pallo voi olla heillä, mutta myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Elämä tuntuu menevän sinusta eteenpäin liian kovaa vauhtia, mutta yhteistyö toisten kanssa, joilla on vähän rennompi ote, voi helpottaa tilannetta. Saatat sanoa jotain, mitä voit joutua katumaan myöhemmin. Mieti tarkkaan, ennen kuin lupaat mahdottomia.

Vaaka 23.9.–22.10.

Työskentely ryhmässä sopii sinulle tällä viikolla. Puuttuuko joukosta kuitenkin tärkeitä pelaajia? Älä jää liiaksi vellomaan tuohon ajatukseen. Nautit yhteisestä ajasta kumppanisi kanssa, ja pääsette entistä lähemmäs toisianne. Vältä negatiivisia ajatuskuvioita.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tunteet ovat pinnalla tällä viikolla. Suhtaudut asioihin intohimoisesti ja joudut sen myötä huomion keskipisteeksi. Nyt on erityisen tärkeää, että keskityt olennaiseen ja koetat tehdä tästä vuodesta entistä paremman. Se on helpompaa, kun yrität nähdä asioiden hyvät puolet.

Jousimies 22.11.–20.12.

Jotkut voivat hoputtaa sinua päätöksiin, mutta nyt on tärkeää tutkia rauhassa eri vaihtoehtoja. Eräs vanha ongelma kaipaa selvittämistä, ennen kuin voit aloittaa uuden vuoden rauhassa. Tämä jakso on uusien alkujen aikaa, joten yritä olla päättäväinen ja pidä oma pääsi.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

X