Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 10.–16.8.

9.8.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Leijona 23.7.–22.8.

Valmistaudu tunteiden myrskyyn. Erilaiset menneisyyteen liittyvät asiat vaativat käsittelyä. Mikä on mahtanut vaivata mieltäsi vuoden alusta alkaen? Vaikka jakso ei ole helpoimmasta päästä, se auttaa sinua uuden ja paremman polun alkuun. Ole vahva ja katso eteenpäin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Rakkauden tunteet sekoittuvat menneen katumiseen. Jakson loppuun mennessä löydät uuden tien eteenpäin. Sillä välin on tärkeää, että kerrot, mitä haluat jatkossa muuttaa ja mitä olisit aiemmin halunnut tehdä toisin. Ymmärtävä ystävä kuuntelee sinua mielellään.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jokin asia elämässäsi on parhaillaan muutoksen keskellä. Muista kuitenkin, että vaikka et voi muuttaa kaikkea haluamaasi nyt, se voi hyvin olla mahdollista tulevaisuudessa. Ole optimistinen raha-asioiden suhteen ja kanna oma vastuusi. Monet ihmiset ovat yllätykseksesi aiempaa avuliaampia.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Aiemmat ponnistelusi ovat tällä viikolla arvioinnin kohteena, ja nyt on aika katsoa, mitä olet saanut tähän mennessä aikaiseksi. Jos kehut ovat aiheellisia, ota ne vastaan kiitollisena. Olet välillä aivan liian vaatimaton. Rahatilanne näyttää entistä lupaavammalta.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tuntuuko sinusta välillä, että jokin suhde on menossa väärään suuntaan? Kerro tunteistasi, sillä toisen voi olla vaikea tulkita hiljaisuuttasi. Älä arvaile, vaan kysy rohkeasti myös toiselta hänen tunteistaan. Useimmiten hyväntahtoisuus on kannattavampaa kuin käytännöllisyys.

Kauris 21.12.–19.1.

Edistä päättäväisesti asioita, joita haluat muuttaa elämässäsi. Näet edessäsi uusia alkuja, mutta sitä ennen sinun on päästävä irti aiemmista estoista. Uusi alku edellyttää uudistunutta mieltä. Yritä rentoutua, ja jos mahdollista, vaihda maisemaa pariksi päiväksi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet joskus turhan vaatimaton. Perfektionistina et voi koskaan olla täysin tyytyväinen saavutuksiisi. Siitä huolimatta jopa sinun on myönnettävä, että asiat ovat muuttuneet parempaan päin. Sanotaan, että jokaisella pilvellä on hopeareunus, mutta sinun saattaa olla jopa kultaa!

Kalat 19.2.–19.3.

Jaksoa leimaa mitä todennäköisimmin kaikenlainen huvittelu. Älä kuitenkaan innostu tuhlaamaan omaisuutta. Näkyvissä on uusia suunnitelmia ja romansseja. Suuria muutoksia ei tarvita, kunhan menet reippaasti eteenpäin. Ole rohkea mutta pidä vahvasti kiinni suunnitelmastasi.

Oinas 20.3.–19.4.

Äskettäinen takaisku saattaa harmittaa, mutta jätä se taaksesi ja mene eteenpäin. Anna aikaasi ja huomiotasi niille, jotka ovat sen ansainneet. Eräs pystyisi asemansa kautta auttamaan sinua uudessa suunnitelmassasi. Ole askeleen edellä ja opettele aiheesi kunnolla.

Härkä 20.4.–20.5.

Ota vastuu omista teoistasi. Nyt on aika solmia aselepo ja unohtaa pitkäaikainen erimielisyys. Ole joustava ja anna tarvittaessa anteeksi. Älä pidä sitä väistymisenä vaan pikemmin hienona eleenä. Kaikki riippuu nyt sinusta itsestäsi ja siitä, miten käytät kykyjäsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tämän viikon aikana huomaat, että tekemäsi työ on ollut vaivan arvoista, vaikka välillä olet saattanut epäillä sen kannattavuutta. Viikonloppuna saatat intoutua riskinottoon huvin vuoksi, mikä ei ole hyvä idea. Rakkaudessa sen sijaan pärjäät paremmin.

Rapu 21.6.–22.7.

Talousasiat korostuvat tällä jaksolla, ja tilanne saattaa kärjistyä ratkaisuvaiheeseen. Tästä tietoisena voit ottaa tilanteen haltuusi. Saatuasi tämän asian hoidettua voit keskittyä hauskanpitoon. Sytytä rakkauselämäsi uudelleen roihuun. Unohda vanhat riidat ja ole joustava.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Luonnehoroskooppi paljastaa, millainen persoona olet

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *