Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 1/2010

Teksti:
Anna.fi
Viikkohoroskooppi

Maanantai 4.1.2010

Merkurius perääntyy tällä viikolla ja sen huomaa vaikkapa siitä, että viikkovillityksen kirjoittaminen unohtui ihan tykkänään. Pahoittelen tulkinnan viipymistä kaikilta maanantaina sitä etsineiltä. Kommunikaatio on hyvin vaihtelevasti toimivaa koko viikon, mutta joustava asenne auttaa kummasti.

Tiistai 5.1.2010

Tänään Venus ja Merkurius ovat yhtymässä keskenään ja kirjoittaminen tuntuu ainakin itsestä sujuvan nyt loistavasti. Perääntymisestään huolimatta Merkurius ei heikennä ilmaisun sujuvuutta tämän viikon aikana. Pieniin häiriöihin voi kuitenkin varautua myös läheisimpien ihmisten kanssa.

Keskiviikko 6.1.2010

Kuun yhtymä Saturnukselle tekee tästä päivästä tavallista herkemmän omille väsymyksen tunteille. Voimat ovat koetuksella ja valvominen kostautuu tunnereaktioina. Lepo ja riittävä yöuni auttavat kummasti.

Torstai 7.1.2010

Kuun neliö perääntyvälle Merkuriukselle altistaa sekin tunnekuohuille, sillä kaikki negatiiviset tuntemukset monistavat itsensä potenssikertoimilla. Kannattaa siis olla hyvä ja hellä itsellesi.

Viikonloppu

Viikonloppuna ei ole mitään kummempaa kuviota näkyvissä, joten mitäpä jos keskittyisimme selviämään kunnialla niistä pienistä vastoinkäymisistä, joita vekkuli Merkurius meille kaikille tarjoilee. Humoristinen näkökulma helpottaa oloa kummasti.

Astro.fi

X