Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 3/2010

Teksti:
Anna.fi
Viikkohoroskooppi

Maanantai 18.1.2010

Jupiter vaikuttaa nyt Kalojen merkissä ja tänään maanantaina Kuu on samassa paikassa. Kuvio muistuttaa meitä kaikkia ja etenkin vesimerkkejä siitä, että nyt on menossa tärkeä uusien asioiden ja ideoiden toteuttamisen aika. On vain muistettava ottaa riittävästi aikaa itselle ja levolle.

Tiistai 19.1.2010

Saturnuksen ja Pluton tarkka neliö lähestyy lähestymistään. Raskas energia lepää kuin ukkospilvi jossain yläpuolellamme. Selviäjiä ovat ne, jotka osaavat ottaa huumorin mukaan jokapäiväiseen elämään. Nyt tarvitaan pilkettä silmäkulmaan.

Keskiviikko 20.1.2010

Tällainen Kuun ja Uranuksen yhtymä toistuu samoille merkeille yhtenä päivänä joka ainoa kuukausi. Siksi löydät tämän tekstin viikkovillityksestä aina silloin tällöin, kun mitään isompaa ei kyseisen päivän kohdalta löydy. Silti tämä kuvio tuo aina jotain poikkeavaa tullessaan.

Torstai 21.1.2010

Kuun oppositio Saturnukselle ja neliö Kuulle kiristää pinnaa tänään kaikilla sellaisilla, jotka ovat myyneet aikansa liiaksi muiden käyttöön. Tunteesi kyllä osoittavat kuulutko tähän ryhmään. Kiukuttelu ei kuitenkaan auta. Viisaampaa on toimia ja jättää valittaminen kokonaan väliin.

Viikonloppu

Viikonloppuna Venus ja Aurinko ovat kolmiossa Saturnukseen ja antavat loistavaa potkua kaikille konkreettisille parannuksille, joita suunnittelet elämääsi. Myös rakkauselämässä on nyt syke korkealla ja aika siirtyä kauniista sanoista konkretian puolelle, mitä se sitten kenellekin tarkoittaa.

Astro.fi

X