Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 38/2015

Teksti:
Anna.fi

Oinas

Viikkohoroskooppi, Oinas

14.9.2015

Pakottamalla et saa tänään mitään aikaan, joten ellei joku asia ota sujuakseen niin jätä se vain rauhaan toistaiseksi. Tällaisena päivänä voi saada aikaan paljon vahinkoa, ellei ymmärrä löysätä ajoissa. Myöhemmin saat asiat jälleen helposti oikeille raiteille.

15.9.2015

Reagoit tänään tavallista voimakkaammin sinua kohtaan esitettyyn arvosteluun. Nyt kannattaisi kuitenkin kuunnella eikä loukkaantua. Loukkaantuminen on aina merkki omasta epävarmuudestasi, johon ei varmasti ole mitään syytä. Viisas kun olet.

16.9.2015

Monenlaista hankaluutta pukkaa nyt näköpiiriin eikä tilanteeseen ole odotettavissa helpotusta ennen kuin maltat seisahtaa ja löytää jälleen oman rytmisi tämän päivän tapahtumissa.

17.9.2015

Kaikki ei nyt etene suunnitelmiesi mukaan, mutta tämä ei ole oikea aika viedä asioita väkisin eteenpäin. Silloin olet vaarassa menettää paljon. Tiettyjen asioiden sujuminen on ehkä sokaissut sinut asettamaan itsellesi aivan mahdottomia odotuksia. Kiire ja hosuminen vievät tuhkatkin pesästä.

18.9.2015

Hetkellinen ahdistava tunne vaatii sinua tänään selvittämään jonkun keskeneräiseksi jääneen asian kumppanisi tai läheisesi kanssa. Pelko hänen reaktioistaan tekee lähestymisen vaikeaksi, vaikka mitään todellista pelättävää ei ole. Itsehän sinä päätät elämästäsi.

19.9.2015

Kun näet ympärilläsi turhalta tuntuvaa tyytymättömyyttä, älä yritä poistaa sitä. Tyytymätön ihminen on aina matkalla kohti jotakin parempaa, jonka sinä ehkä olet jo saavuttanut. Kerro hänelle itsestäsi ja anna hänen kertoa itsestään. Se auttaa parhaiten.

20.9.2015

Jos ihmissuhteesi on oikeilla raiteilla, niin tänään on yksi niistä päivistä, jolloin rakkaus näyttäytyy aitona ja puhtaana välillänne. Nauti kaikesta hyvästä, jota tunnet sydämessäsi ja osoita se myös kumppanillesi.

Härkä

Viikkohoroskooppi, Härkä

14.9.2015

Sinulla on tänään selvä tuntuma siihen mitä olet tekemässä ja tuohon tunteeseen on syytä luottaa. Monikin asia tulee nyt järjestymään yllättävällä tavalla sinun eduksesi. Sinun on kuitenkin uskallettava ottaa ensimmäinen askel..

15.9.2015

Joku sinulle tärkeä suunnitelma ei tunnu etenevän lainkaan oikeaan suuntaan vaikka kuinka selittäisit. Lopeta siis selittely ja sano sama suomeksi niin johan alkaa tapahtua. Totuus toimii aina.

16.9.2015

Tänään sinulla ei ole varaa tehdä oikeastaan mitään omien tunteittesi vastaisesti, sillä se kostautuu välittömästi erilaisina, pieninä ongelmina ja hankaluuksina tehtäviesi hoitamisessa.

17.9.2015

Monet materiaalisesti raskaat pettymykset koettelevat nyt ihmisiä, mutta sinä olet yksi niistä harvoista, joilla on kosminen lupa ja jopa velvoite kääntää muiden ongelmat omaksi edukseen. Jos joku ei osaa käyttää oikein leiviskäänsä, antaa suuri johtaja sen sinulle hoidettavaksi. Tätä tapahtuu sinulle nyt.

18.9.2015

Tänään sinua tuntuvat kiehtovan juuri sellaiset asiat, joihin et syystä tai toisesta pääse osallistumaan. Älä syytä ainuttakaan toista ihmistä tästä tilanteesta, sillä kukaan heistä ei päätä sinun aikataulustasi. Jos päättää, niin olet hukassa elämäsi kanssa.

19.9.2015

Haluat ehdottomasti puuttua johonkin sosiaaliseen epäkohtaan, mutta uskallus ei tahdo riittää. Rohkaise mielesi, sillä kyseisen asian korjaantuminen on vain sinusta kiinni. Ajankohdasta et sentään pysty päättämään.

20.9.2015

Ihastut tänään johonkin asiaan tai ilmiöön todella voimakkaasti, mutta… Ei siis mitään muttia vaan täysillä mukaan siihen mikä sinua nyt kutsuu kokemaan jotain tavallisesta poikkeavaa. Huomenna sitä ei enää ole.

Kaksoset

Viikkohoroskooppi, Kaksoset

14.9.2015

Ellet tahdo saada tänään otetta suunnittelemiisi asioihin, niin koeta muuttaa niihin liittämääsi aikataulua. Kysymys on ehkä vain muutamasta minuutista tai pahimmassa tapauksessa muutamasta vuodesta. Lopeta liika yrittäminen niin alkaa heti helpottaa.

15.9.2015

Saat yllättävää ja omaa päämäärääsi tukevaa palautetta hyvin suorittamastasi tehtävästä. Tilanne kannattaa käyttää välittömästi ja häikäilemättä hyväksi, sillä muuten kullan ja kunnian nappaa joku muu eikä hän kutsu sinua juhliinsa.

16.9.2015

Älä anna ahdistavalle olotilalle ylivaltaa tämän päivän tekemisissäsi, vaan anna sen ohjata sinua pois sellaisten asioiden ääreltä, jotka eivät tällä kertaa palvele tarkoitustaan elämässäsi.

17.9.2015

Millaisia odotuksia sitten lienetkään varannut tulevaisuutesi varalle niin nyt katsotaan mitkä niistä ovat realistisia ja mitkä elämätöntä elämää. Jos odotat huomiselta jotain mikä sinulta tänään puuttuu, olet tuomittu pettymään uudelleen ja uudelleen. Ymmärrä hyvä ihminen, että sinulla on kaikki tänään.

18.9.2015

Jossain vaiheessa päivää koet olosi hyvin vastahakoiseksi jotain asiaa tai ihmistä kohtaan. Mieti miksi olet ajanut itsesi tuohon kyseiseen tilanteeseen ja olosi helpottaa nopeasti. Ymmärrät että vain sinä itse voit vapauttaa itsesi, koska ihan itse olet vankilasikin rakentanut.

19.9.2015

Jos koet tänään pettymystä omiin olosuhteisiisi, niin älä missään nimessä sorru valittamaan ahdinkoasi kenellekään. Se vaan pahentaa tilannetta, sillä usein tuo toinen haluaa kertoa mitä sinun tulee tehdä, eikä mikään ole sen masentavampaa. Vai mitä?

20.9.2015

Tällä päivällä on varattuna sinulle mukava pieni yllätys, jonka pääset kokemaan, mikäli uskallat tehdä tästä päivästä edes hiukan normaaleista kuvioista poikkeavan kokemuksen. Mitähän ihanaa voisit tarjota itsellesi.

Rapu

Viikkohoroskooppi, Rapu

14.9.2015

Sinulla on tänään loistava kyky asetella elämäsi suuntaviivoja parempaan järjestykseen. Älä epäröi tehdä pieniä tai miksei suurempiakin muutoksia päivän rutiineihin. Se on luovuutta, joka pitää pallomme pyörimässä.

15.9.2015

Kalikka saattaa kolahtaa aika ilkeästi omaan nilkkaan. Tämän päivän kuluessa joudut vastaamaan aikaisemmin antamistasi aiheettomista lupauksista. Kestä kirvely kuin mies vaikka olisitkin nainen. Et ole ensimmäinen etkä viimeinen, joka syö sanansa. Kaikkihan sitä tekevät, miksi olisit poikkeus?

16.9.2015

Hyvä lataus on nyt päällä ja sinun kannattaa suunnata energiasi sellaisiin asioihin, jotka itse koet tärkeimmiksi ja tällä hetkellä toimivimmiksi. Elämäsi mielekkyys syntyy siitä mitä tänään teet eikä koskaan tekemisen tuloksista.

17.9.2015

Yleisesti vallitsevan sekasorron ja pettymysten keskellä sinä liikut varmasti ja vakuuttavasti kohti oman menestyksesi takaavia uusia ratkaisuja. Alitajuntasi ja luovuutesi osaavat opastaa sinut oikeisiin tilanteisiin erehtymättömällä tarkkuudella, kunhan et jää hetkeksikään rypemään jonkun toisen ongelmiin.

18.9.2015

Rakkauselämäsi kuviot vaikuttavat tänään tavallista selkeämmiltä ja näet mitä sinun tulisi tehdä epäkohtien korjaamiseksi. Toimeliaisuutesi ei kestä kauaa, joten tee mieleesi nousevat korjaukset viivyttelemättä.

19.9.2015

Saatat tunnistaa jossain vaiheessa tätä päivää olosuhteiden aiheuttaman ahdistuksen. Voit poistaa sen oivaltamalla oman asemasi kyseisen olosuhteen synnyttäjänä ja ainoana mahdollisena uudistajana.

20.9.2015

Juuri tänään olisi sopiva aika puuttua erääseen ihmissuhdettasi vaivanneeseen ongelmaan, vaikka tilanne kieltämättä voi tuntua pelottavalta. Hetki on kuitenkin paras mahdollinen, eikä pelolle ole todellista perustetta.

Leijona

Viikkohoroskooppi, Leijona

14.9.2015

Varo tänään liian tiukkoja aikatauluja tai suunnitelmia, sillä tunteet vievät voiton järjestä ja vain hyvällä fiiliksellä tulee hyviä tuloksia. Vedä reippaasti rasti tauluun peruutuksen merkiksi heti kun tunnet, että ajatus alkaa katkeilla.

15.9.2015

Tuotat toisille hyvää mieltä positiivisilla kommenteillasi. Tänään kannattaa esittää vilpittömät kiitokset kaikille, jotka vain suinkin saat mieleesi sekä varmuuden vuoksi vielä muutamalle täysin tuntemattomalle tyypille. Kiitos palaa aina esittäjälleen korkoa kasvaneena.

16.9.2015

Ilmassa on melkoisesti sähköä ja sählinkiä, joka voi pahimmillaan aiheuttaa jopa vaaratilanteita, ellet tietoisesti rauhoita tahtiasi ja pienennä tälle päivälle asettamiasi vaatimuksia.

17.9.2015

Et ehkä saa kunnon otetta tähän aikaan, mutta älä silti anna kenenkään houkutella sinua varman menestyksen takaaviin projekteihin, sillä niissä on vahva epäonnistumisen leima. Sinua mukaan houkutteleva ihminen elää omien odotustensa vankina ja haluaa sinut toteutumien maksumieheksi/naiseksi.

18.9.2015

Löydät tänään elämääsi jotakin hyvin arvokasta ja itsesi näköistä, mutta syyllisyys kurkkaa ikkunasta ja yrittää estää sinulta tämän kokemuksen. Älä anna muiden odotusten tai vaatimusten estää sinua vastaanottamasta sitä minkä tiedät itsellesi kuuluvan.

19.9.2015

Olet tänään harvinaisen optimistisella tuulella kun joku tulee valittamaan elämänsä kurjuutta. Kerro hänelle mikä sinun elämässäsi on hyvin ja jos hän todella tarvitsee apua, hän kysyy miten olet toiminut.

20.9.2015

Planeetat suosivat tänään sinun mieltymyksiäsi ja halutessasi pääset nauttimaan ihanasta päivästä. Päätä siis mitä haluat tältä päivältä ja toteuta sitten toiveesi, sillä ilman omaa panostasi ei tapahdu yhtään mitään.

Neitsyt

Viikkohoroskooppi, Neitsyt

14.9.2015

Osaat tänään käsitellä elämäsi auktoriteetteja oikealla tavalla ja saat omat suunnitelmasi etenemään yllättävässä myötätuulessa. Tänään kannattaa tuoda esille omia suunnitelmia ja mielipiteitä.

15.9.2015

Älä ihmettele ellet saa tänään kunnolla otetta muiden innostukseen, sillä ajatusmaailmasi kulkee nyt omia outoja polkujaan ja kuulosi on lievästi sanoen valikoiva. Kyllä se sitten aikanaan välähtää sinullekin.

16.9.2015

Nyt on oikea hetki laittaa energiasi hyötykäyttöön. Keskity kaikessa rauhassa ja innostukseesi luottaen viemään eteenpäin omaa tärkeäksi kokemaasi projektia. Se on tervettä itsekkyyttä.

17.9.2015

Elät hyvin menestyksellistä vaihetta ja saatat helposti innostua liikaa positiivisista ennakkonäkymistä. Nyt on syytä olla varovainen ja uskoa vain siihen minkä selvästi näet toimivan tässä hetkessä. Pettymys on aina toteutumatta jäänyt odotuksesi, ei koskaan toteutumatta jäänyt rakkaus tai tarkoitus.

18.9.2015

Pystyt tänään lukemaan kumppanisi tai läheisesi odotuksia ja toiveita. Luota sisäiseen ääneesi ja omiin tuntemuksiisi, sillä se mikä tuntuu sinusta hyvältä ilahduttaa eniten myös rakastettuasi. Yllätä hänet tänään tavalla josta ainakin itse tiedät nauttivasi.

19.9.2015

Ellei elämäntilanteesi tunnu juuri nyt oikein hyvältä, niin hyvä. Ainakin tiedät mihin tarttua elämänlaatusi parantamiseksi ja se on jo paljon. Ajattele niitä raukkoja, jotka ovat samassa tilanteessa ja silti onnellisia.

20.9.2015

Tänään ei oikein mikään tunnu menevän putkeen ellet ole valmis tekemään asioita aamusta alkaen eri tavalla kuin tähän asti. Uskalla uhmata vanhoja malleja ja tottumuksia niin huomaat koko elämän muuttuvan valoisammaksi.

Vaaka

Viikkohoroskooppi, Vaaka

14.9.2015

Älä tee tänään mitään väkisin, sillä parhaat asiat tapahtuvat joko itsestään tai sitten niitä ei tapahdu lainkaan. Anna virran kuljettaa ja suostu vain katselemaan mitä ympärilläsi tapahtuu. Tulet tekemään yllättäviä löytöjä.

15.9.2015

Juttu luistaa kuin rasvattuna ainakin osan päivää. Mieti mitä asioita sinulla on selvitettävänä, sillä olet hetken aikaa kommunikaation mestari, joka osaa puhua oikealla tavalla oikeille ihmisille.

16.9.2015

Joskus on tällaisia päiviä, jolloin vain kertyy niin paljon erilaista tekemistä, ettei lopulta tahdo saada yhtään asiaa kunnolla hoidettua. Unohda edes hetkeksi itsellesi laatimasi aikataulu ja lähde haukkaamaan happea tai vaikka kupposelle kuumaa.

17.9.2015

Tunnistat alitajuisesti mitkä asiat ovat elämässäsi vaakalaudalla ja niihin kannattaa nyt puuttua tavalla tai toisella ettet joutuisi huijatuksi. Silloin kun et itse ole varma jostakin, odotat joltakin toiselta vahvistusta omille ajatuksillesi, mutta et voi koskaan tietää kuka on vilpitön ja kuka ajaa omaa etuaan.

18.9.2015

Joku tapaamasi ihminen ilahduttaa sinua puheillaan ja näkemyksellään. Saat vahvistusta omille tunteillesi. Ota neuvot sydämeesi ja osoita hänelle kiitollisuutesi tästä tapaamisesta.

19.9.2015

Pystyt tänään näkemään toisten tyytymättömyydessä oman elämäsi valoisat puolet ja nauttimaan niistä vieläkin enemmän. Voi kuinka tärkeää, että joku aina jaksaa olla tyytymätön elämäänsä.

20.9.2015

Monilla ihmissuhteisiin liittyvillä asioilla on taipumus järjestyä tällaisena päivänä. Sinun kannattaa olla mahdollisimman rehellinen itsellesi ja ohjata asioita sellaiseen suuntaan, jonka koet itsellesi mielekkääksi..

Skorpioni

Viikkohoroskooppi, Skorpioni

14.9.2015

Elämä on tänään omissa käsissäsi ja tunteesi kertovat sinulle oikeat ratkaisut asiassa kuin asiassa. Älä järkeile liikaa tai menetät hyvät, tähän päivään liittyvät mahdollisuutesi Kankkulan kaivoon.

15.9.2015

Kuulossasi saattaa olla toivomisen varaa tai sitten jonkun toisen tärkeänä pitämä asia pääsee vain muuten unohtumaan. Siitä tulee sanomista, mutta ellei asia ole sinulle tärkeä, niin mitäpä tuosta.

16.9.2015

Vauhtia kannattaa pitää tänään yllä jos tuntuu että tekemistä riittää, sillä osaat reagoida oikealla tavalla uusiin tilanteisiin ja saat monia itsellesi tärkeitä asioita liikahtamaan ratkaisevasti eteenpäin.

17.9.2015

Maailmassa eletään epävarmaa aikaa, mutta sinulla on nyt onni puolellasi ja pystyt kääntämään onnettomatkin tapahtumat voitoksesi. Kaikki riippuu nyt siitä mitä sinä haluat. Maalliset taivaan portit ovat sinulle auki ja alitajuntasi ohjaa sinua kohti elämäsi suurinta menestystarinaa. Riittää kun elät nyt itsellesi.

18.9.2015

Tämä on niitä päiviä, jolloin läheisissä ihmissuhteissa saattaa esiintyä tavallista voimakkaampia ristiriitoja. Vaatimustasosi toista ihmistä kohtaan on ajoittain aivan liian korkealla vain siksi, että et osaa elää omaa elämääsi.

19.9.2015

Elämä on asetettu palvelemaan sinua ja tänään osaat käyttää tätä totuutta jollakin tavalla hyväksesi. Nauti siis kaikesta mitä päätät antaa itsellesi, sillä muuten et koskaan tule saamaan yhtään mitään keneltäkään.

20.9.2015

Venuksen dynaaminen asema merkkiisi saa sinut katsomaan kumppaniasi tavallista kriittisemmin. Ethän jätä mahdollisia epäkohtia kertomatta, sillä se on ainoa keino huomata, ettei vika olekaan hänessä.

Jousimies

Viikkohoroskooppi, Jousimies

14.9.2015

Älä suotta ihmettele elleivät palikat tunnu loksahtelevan ihan paikoilleen. Olet silloin itse hiukan väärässä rytmissä ja siksi myös väärässä paikassa. Koeta rentoutua ja vältä kaikkea väkisin tekemistä. Oikeaan aikaan tehtynä kaikki tekeminen tuntuu hyvältä vaikka vähän vastustaisikin.

15.9.2015

Osaat asetella sanasi ja ilmeesi näppärästi muiden ajatuksiin sopiviksi ja saat tänään yhden tai useampia ongelmatilanteita onnelliseen päätökseen. Voit käyttää puhelahjaasi hyväksi myös monessa muussa yhteydessä. Ellet keksi mitään niin ole sitten rauhassa onnellinen.

16.9.2015

Tunnelmassa löytyy, mutta et silti tahdo oivaltaa mihin päin suksesi kääntäisit. Turhan tökkimisen välttämiseksi kannattaa lopettaa liika miettiminen ja keskittyä vain siihen mikä on kulloinkin tärkeintä.

17.9.2015

Elät aikaa, jolloin mitataan suunnitelmiesi kestävyyttä. Liian raskailla odotuksilla lastatut suunnitelmat kaatuvat hitaasti mutta varmasti. Selvin kokemuksesi tapahtuvista asioista on syvä pettymys, joka armeliaasti opettaa sinua elämään rakkaudessa jo tänään eikä vasta huomenna. Pettymykset ovat siis lahja.

18.9.2015

Jollain sinulle tärkeällä henkilöllä ilmenee tänään sellaisia henkilökohtaisia ongelmia, joissa sinulla on mahdollisuus auttaa häntä eteenpäin omiin kokemuksiisi nojaten.

19.9.2015

Ellet uskalla tai pysty elämään omaa elämääsi nykyisissä olosuhteissa, tunnistat sen tänään tyytymättömyytenä juuri tätä tiettyä olosuhdetta kohtaan. Tyytymättömyytesi on lähtölaukaus muutokselle, joka sinun on itse tehtävä.

20.9.2015

Ota ilo irti tästä päivästä, sillä Kuun ja Venuksen suotuisa asema lupaa sinulle ihania yllätyksiä kaikkialla missä sinun on nyt hyvä olla. Anna tuntemusten ja fiilisten ohjata kulkuasi.

Kauris

Viikkohoroskooppi, Kauris

14.9.2015

Tunteesi ohjaavat sinua tekemään oikeita valintoja. Tiedät vaistomaisesti kenen puoleen kääntyä ja millä asenteella, joten pidä yhteyttä juuri niihin ihmisiin, jotka sinua nyt jollain tavalla luokseen kutsuvat.

15.9.2015

Onko kieli solmussa vai miksi et tahdo saada sanottavaasi oikealla tavalla perille? Jätä hankalammat selvitykset suosiolla huomiseen, sillä tänään onnistuu vain totuuden puhuminen ja se ei koskaan ole hankalaa.

16.9.2015

Innostusta saattaa tänään riittää moneenkin lähtöön, eikä vauhtia tarvitse suotta jarrutella, mutta kannattaa silti valita yksi asia kerrallaan, jota keskityt viemään eteenpäin.

17.9.2015

Monenlaisia pettymyksiä on tiedossa useille läheisillesi, mutta sinun tilanteesi on lähes päinvastainen, sillä pystyt kääntämään yllätykset eduksesi. Yksi vaativa ehto kuitenkin on olemassa. Et saa mennä syyttämään ainuttakaan ihmistä läheisesi kohtaamasta pettymyksestä. Silloin menetät tämän etusi.

18.9.2015

Hetkellinen melankolia ja surumielisyys ovat merkkejä tarpeestasi hiljentyä katselemaan elämää omasta tilanteestasi käsin. Nämä tunteet ovat arvokkaita oppaita matkalla kohti itsesi rakastamista eikä niissä ole mitään negatiivista.

19.9.2015

Ota tänään työhösi tai asemaasi uusi näkökulma ja anna sen palvella sinua jollakin uudella tavalla. Tehtävääsi liittyy joitakin erityisiä etuisuuksia joita voit hyödyntää juuri nyt ja ellei liity niin vaihda hommaa.

20.9.2015

Näet ympärilläsi monia mahdollisuuksia, joihin et kuitenkaan tunne pystyväsi tarttumaan. Älä mökötä muille vaan mieti, mitä itse voisit tehdä juuri nyt tilanteen parantamiseksi.

Vesimies

Viikkohoroskooppi, Vesimies

14.9.2015

Jos mikään ei tahdo tänään onnistua niin viisainta olisi pysäyttää päivä muutamaksi minuutiksi ja aloittaa sitten kokonaan uudelleen. Ellei ajoituksesi ole kohdallaan, niin vastuskin on ylittämätön.

15.9.2015

Olet hyvin vastaanottavaisella tuulella ja sinun on helppo ymmärtää mitä muut ajavat takaa. Osaat yhdistää muiden tavoitteet omiin päämääriisi, jolloin yhteistyölle ei ole enää mitään esteitä.

16.9.2015

Ajoittainen epäusko erään merkittävän suunnitelmasi toteutumiseen iskee päälle jossain vaiheessa päivää, mutta siitä pääsee helposti eroon kun ripustaa hetkeksi hanskat naulaan ja rauhoittuu.

17.9.2015

Jos tunnet näinä päivinä pakottavaa tarvetta viedä nopeasti suunnitelmiasi eteenpäin, niin silloin kannattaa tietoisesti hillitä vauhtia ja tarkistaa, että työskentelet rauhassa itsesi kanssa. Vain sillä tavalla syntyy tuloksia ja kaiken lisäksi tekeminen on hauskaa. Olet tosiaan menestyksen porteilla.

18.9.2015

Tiedät oikein hyvin mitä tänään haluat elämältä ja saatat jopa tuntea pienen uhmakkuuden käyttäytymisessäsi. Älä anna alitajuisen pelkosi toisen reaktioista estää sinua tekemästä sitä minkä juuri tänään koet itsellesi tärkeäksi.

19.9.2015

Sosiaaliset yhteydet ovat ihmisen ja elämän palveluksessa. Tänään on sinun päiväsi oivaltaa mitä sinun tulee muuttaa elämässäsi, jotta ympäristösi voi parhaiten palvella juuri sinua.

20.9.2015

Tänään on erittäin suotuisa päivä muuttaa monia elämääsi kuuluvia asioita paremmalle mallille vain seuraamalla rohkeasti hyvän fiiliksen osoittamaa suuntaa ja nauttimalla elämästä..

Kalat

Viikkohoroskooppi, Kalat

14.9.2015

Tunne-energiasi suorastaan käskee sinua tekemään joitakin asemaasi tai tehtävääsi liittyviä muutoksia, jotka otetaan lopulta hyvin vastaan. Älä siis epäröi esittää omia näkemyksiäsi, sillä vain niiden ansiosta muutkin tietävät missä on sinun oma paikkasi.

15.9.2015

Kohtaat tänään tilanteen, jossa sinun pitää uskaltaa sanoa oma mielipiteesi jossakin vaikeassa asiassa tai jollekin hankalana pidetylle tyypille. Tunnelmat eivät ehkä nouse kattoon, mutta jo huomenna kaikkien on helpompi hymyillä.

16.9.2015

Energiaa luulisi nyt riittävän vaikka mihin eikä tätä päivää kannata haaskata vastentahtoiseen tekemiseen eikä missään nimessä liian monen asian tekemiseen samalla kertaa. Tulokset syntyvät innostuksesta eivät koskaan hosumisesta.

17.9.2015

Elät vaihetta, jolloin sinun varaasi on laskettu ehkä liian paljon odotuksia. Jos näin on käynyt, joudut tuottamaan joillekin katkeria pettymyksiä. Ota tilanne vastaan henkisenä tehtävänä opastaa tätä läheistäsi luottamaan enemmän itseensä, sillä sitä ihminen joutuu tekemään joka kerta pettyessään johonkin.

18.9.2015

Sinulla on tänään mahdollisuus mielenkiintoiseen tuttavuuteen, jos vain maltat hetkeksi hellittää vauhtiasi ja pysähtyä keskustelemaan sinulle ennestään etäiseksi jääneen ihmisen kanssa.

19.9.2015

Sorrut tänään tavallista helpommin valittamaan olosuhteita, jotka olet itse itsellesi luonut. Ellet ole tyytyväinen johonkin osaan elämästäsi, suorita luomistyö uudelleen. Elämä antaa sinulle tämän mahdollisuuden jatkuvana optiona, joten miksi jäisit valittamaan.

20.9.2015

Tämä päivä on joko todella hyvä tai todella kehno riippuen siitä pystytkö heti aamusta alkaen uhmaamaan vanhoja tottumuksiasi ja toimimaan kokonaan uudella tavalla.

Annan viikkohoroskooppi 11.-17.9.

Kuukausihoroskooppi 9/2015

Tunnista kunkin horoskooppimerkin ominaispiirteet

X