Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 39/2015

Teksti:
Anna.fi

Neljäs peräkkäinen täydellinen kuunpimennys lähestyy kovalla vauhdilla ja energiat muuttuvat viikon edetessä yhä kriittisemmiksi. Ahdistava olotila on merkki muutoksen tarpeellisuudesta jollain elämäsi alueella.

Oinas

Viikkohoroskooppi, Oinas

21.9.2015

Naapurit tai ystävät tuntuvat seuraavan edesottamuksiasi tavallista tarkemmin. Anna heille lisää purtavaa ja tee jotain tavallisesta poikkeavaa, sillä tämän pitäisi olla kaikin puolin menestyksellinen päivä sinulle.

22.9.2015

Et osaa tänään olla varma tunteistasi ja sorrut liian helposti selittelemään tekemisiäsi. Selitykset eivät kuitenkaan toimi. Selitys on aina oman totuuden muokkaamista toiselle sopivaksi, jolloin itse asia muuttuu kokonaan toiseksi. Ole siis hiljaa.

23.9.2015

Löydät uusia ihania ihmisiä ja asioita aivan kuin vahingossa ja sinulla on mahdollisuus uudistaa elämääsi ratkaisevasti niiden välityksellä. Jonkun tai joidenkin ystäviesi tulee pystyä luopumaan nykyisestä asemastaan ja sinä olet oman elämäsi kapteeni, joka ei voi kysyä muiden mielipidettä.

24.9.2015

Joudut tänään vastaamaan jostakin aikaisemmasta lupauksestasi, jota et ehkä pystykään pitämään. Älä silti hermostu sillä olosuhteet ovat muuttuneet ja ainoa hyvään lopputulokseen johtava menetelmä on myöntää virhe tapahtuneeksi. Saatat joutua hetkeksi huonoon valoon, mutta se on pieni hinta rauhasta.

25.9.2015

Tilanteet muuttuvat nyt ehkä liiankin nopeasti, mutta sinulle on muutosten myötä tarjoutumassa kokonaan uusia mahdollisuuksia. Pidä silmät auki ja tartu rohkeasti kaikkeen mikä kiiltää. Huomaat kyllä, että kaikki ei ole kultaa. Saat silti hyvän saaliin, ellet ala voivottelemaan sitä mikä ei nyt olekaan aitoa.

26.9.2015

Elämä näyttäytyy tänään hyvin hienojakoisessa muodossa. Koeta löytää oma herkkyytesi hiljentymällä muutamaksi minuutiksi luonnon rauhassa tai ihan missä tahansa.

27.9.2015

Tänään on syytä ottaa kantaa omaan sosiaaliseen asemaasi heti kun siltä tuntuu. Älä anna kenenkään määrätä sinulle sinun paikkaasi minkään organisaatiokaavion tai vanhan tavan perusteella, vaan esitä oma näkemyksesi ja pysy sinä.

Härkä

Viikkohoroskooppi, Härkä

21.9.2015

Olet ehkä hiukan yliherkällä päällä reagoimaan muiden sinusta esittämiin mielipiteisiin. Tänään olisi viisasta heittäytyä kuuroksi arvostelulle, sillä tunteesi vaihtuvat sellaisella vauhdilla että et itsekään tiedä, mihin olet matkalla.

22.9.2015

Joudut tänään tavalla tai toisella selvittelemään muitten keskinäistä erimielisyyttä. Sano rohkeasti todellinen mielipiteesi, vaikka joutuisit loukkaamaan parasta ystävääsi. Vain aito näkemyksesi auttaa asiassa eteenpäin.

23.9.2015

Tunnet olosi sitä levottomammaksi mitä kauemmas olet joutunut ajautumaan omasta arvomaailmastasi nykyisessä parisuhteessasi. Kaipaat elämääsi jotakin uutta ja tunnet selvää vastenmielisyyttä sellaisia ihmisiä ja asioita kohtaan, jotka estävät sinua uudistamasta omaa elämääsi.

24.9.2015

Ole varovainen puheissasi tai lupauksissasi tämän päivän aikana, sillä asiat eivät ole niin selviä ja yksinkertaisia kuin miltä ne ensin näyttävät. Otat tavallista jyrkemmin kantaa kiperiin kysymyksiin tietämättä kaikkia taustatekijöitä. Jossain vaiheessa huomaat haukkuneesi väärää puuta ja anteeksipyyntö on paikallaan.

25.9.2015

Vaikka nyt eletään yleisesti hiukan hankalia aikoja, niin sinulla tuntuu olevan homma hanskassa tiukemmissakin paikoissa. Marsin kolmio merkkiisi antaa sinulle toimintakykyä tilanteissa, joissa se puuttuu kaikilta muilta. Varo osallistumasta muiden väittelyihin, sillä se heikentää oleellisesti valmiuksiasi.

26.9.2015

Pystyt tänään seuraamaan alitajuntasi viestejä tavallista paremmin. Luota sisäiseen ohjaukseesi ja anna sen kuljettaa sinua läpi tämän päivän. Tiedosta kohtaavasi juuri oikeat asiat ja ihmiset.

27.9.2015

Olet tänään vahvoilla jossakin työpaikallasi tapahtuvassa selkkauksessa. Pidä vain tiukasti kiinni omista oikeuksistasi ja seuraa tunteittesi ohjausta isojenkin pamppujen tai vaikuttajien läsnä ollessa.

Kaksoset

Viikkohoroskooppi, Kaksoset

21.9.2015

Seuraat ikään kuin tarkkailijana elämää ympärilläsi. Haluaisit luultavasti puuttua moneenkin asiaan, mutta koeta pysyä kaikkien selkkausten ulkopuolella. Asiat eivät lopulta koske sinua juuri lainkaan.

22.9.2015

Älä ole liian kohtelias, mikäli koet jonkun loukkaavan sinua aiheettomasti. Puutu loukkaukseen selkeästi ja pidä kiinni omasta näkemyksestäsi. Tunteesi eivät valehtele ja oikeudentuntosi on tänään kohdallaan.

23.9.2015

Tämä aika tarjoaa sinulle mielenkiintoisia ja arvokkaita yllätyksiä, joista sinun ei kannata kieltäytyä. Sinkuille ja epävakaassa suhteessa eläville tämä tietää vakavaa rakastumisriskiä, josta kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Sinussa on säihkettä ja ennakkoluulottomuutta, joka tekee moniin lähtemättömän vaikutuksen.

24.9.2015

Sinulta saatetaan tulla kysymään kantaa kahden tai useamman ihmisen välisiin erimielisyyksiin ja yllättäen huomaat että sinulla on ratkaisu pulmaan kuin pulmaan etkä anna henkilökohtaisten suhteiden vaikuttaa ratkaisuusi. Selkeytesi ja suoruutesi tulevat palkituksi hiukan myöhemmin. Huomaat sen kyllä.

25.9.2015

Jos törmäät jossakin asiassa ylipääsemättömiin ongelmiin, niin älä ota sitä liian henkilökohtaisesti. Mars ja Saturnus ne siellä vain painostavat sinua päästämään irti turhiksi käyneistä vastuista ja velvollisuuksistasi tässä elämässä, jotta pääsisit toteuttamaan jotain paljon paremmin sinulle sopivaa hommaa.

26.9.2015

Vaistoat herkästi millä tavalla ja millä alueella elämäsi on ohjautumassa hiukan väärille raiteille. Älä tee tänään mitään herkkien aavistustesi vastaisesti, vaan jätä väliin kaikki mikä ei tunnu oikealta.

27.9.2015

Luota vaistoihisi kun huomaat että joku työhösi tai asemaasi liittyvä asia on karkaamassa käsistä. Varoittavat aavistuksesi eivät ole tuulesta temmattuja ja siksi niihin tulee suhtautua tällä kertaa suurella kunnioituksella.

Rapu

Viikkohoroskooppi, Rapu

21.9.2015

Sinulta odotetaan jotain nopeaa ja radikaalia ratkaisua johonkin tänään esille nousevaan asiaan. Älä epäröi poiketa aikaisemmasta linjastasi tai itsellesi suunnittelemastasi aikataulusta, jonkun innostavalta tuntuvan asian hyväksi.

22.9.2015

Enemmän tai vähemmän töksähtelevä keskustelutyylisi ei tänään suosi minkään tason tärkeitä neuvotteluita tai yhteisiä suunnitelmia, joten koeta nyt pitää suusi supussa etenkin silloin kun haluat osoittaa jotakin sormella.

23.9.2015

Tarvitset nyt ilmaa ympärillesi, sillä ahdistus hyökkää kimppuusi sitä raivokkaammin mitä ahtaampiin olosuhteisiin olet itsesi ajanut. Tämä on aikaa, jolloin voit myös vapauttaa itsesi joko kokonaan tai osittain olosuhteiden vankilasta. Sinun tarvitsee vain tiedostaa kuka tai mikä sinua pitelee ja siitä se sitten lähtee.

24.9.2015

Jos huomaat olevasi tänään tavallista kriittisemmällä tuulella niin koeta tietoisesti välttää tilanteita, joissa voisit joutua väittelyyn. Suutut liian helposti ja arvostelukykysi saattaa pettää pahemman kerran. Pidä tietoisesti kiinni todellisista oikeuksistasi ja omasta näkemyksestäsi, niin riitaa ei tarvita.

25.9.2015

Älä jää ihmettelemään jos eteesi kertyy tavallista pahempia ongelmia, sillä sinä satut nyt olemaan avainasemassa niiden selvittäjänä. Säilytä rauhallisuutesi, vaikka muilla saattaa olla nyt hermo pinnassa ja katsanto pahemman kerran pielessä. Säilytä oma tahti ja keskity itse tärkeiksi kokemiisi asioihin.

26.9.2015

Sinulla on tänään mahdollisuus aistia oikea suunta tai ratkaisu johonkin elämääsi rajoittaneeseen ongelmaan. Luota mieleesi nousevaan visioon, sillä tänään on suurten ja toimivien visioiden päivä.

27.9.2015

Jos joku tulee kysymään sinulta mielipidettä omaan asemaansa yhteisissä työkuvioissa niin kerro hänelle rehellinen ja ehkä satuttava näkemyksesi nykyisestä tilanteesta. Jonkun olisi uskallettava olla rehellinen.

Leijona

Viikkohoroskooppi, Leijona

21.9.2015

Ilmassa on selvää jännitettä, mutta tällä kertaa se ei liity sinuun vaikka siltä näyttäisi. Sinulla on ennemminkin erotuomarin rooli lähistölläsi toteutuvassa kiistassa, joten pidä pilli huulilla ja ole valmis puhaltamaan peli poikki ennen kuin tapahtuu mitään vakavaa.

22.9.2015

Ole tänään korva tarkkana, sillä olet herkkä kuulemaan rivien välistä mitä ystäväsi tai kumppanisi sinusta ajattelevat. Reagoit kuhunkin sitten sen mukaan mitä tunnelmia hän sinussa herättää.

23.9.2015

Elämä tarjoaa sinulle yllättäviä ja ihanilta tuntuvia tilaisuuksia päästä toteuttamaan joitakin haaveitasi. Rakkauselämäsi on samalla selvässä nousukiidossa, mikäli annat itsellesi luvan ottaa vastaan kaikkea sitä hyvää, mitä nyt on tarjolla. Rakkaus on puhtaimmillaan oman ilon jakamista. Iloitse siis elämästäsi.

24.9.2015

Tänään syntyy väittelyitä ja kiistoja tavallista helpommin, mutta sinun roolisi on toimia sovittelijana, sillä tunnut nyt tietävän oikeat kompromissit vaikeampiinkin välirikkoihin. Moni yrittää pestata sinua puhumaan puolestaan, mutta sellaiseen ei saa tässä vaiheessa mennä sortumaan.

25.9.2015

Elämä ympärilläsi saattaa tuntua tavallista nihkeämmältä, mutta sinun ei tarvitse kärsiä siitä läheskään niin paljon kuin joidenkin muiden. Jotkut haluavat silti vetää sinut mukaan ongelmiinsa ja silloin on osattava kieltäytyä kunniasta. Tämän jakson aikana toisten asioihin puuttuminen on sulaa hulluutta.

26.9.2015

Koeta ottaa tämä päivä mahdollisimman rennosti, sillä vain rennossa ja vapaassa olotilassa pystyt seuraamaan suuntaa antavaa sisäistä ääntäsi. Se johdattaa sinua hiukan yllättäviin tilanteisiin, joiden merkitys kuitenkin selviää sinulle nopeasti.

27.9.2015

Ota epäröimättä vastaan työhösi tai asemaasi liittyvä etuus tai tarjous, jota sinulle tänään mahdollisesti esitetään. Tilaisuus on sitä suotuisampi, mitä innostuneemmin olet siihen valmis hyppäämään.

Neitsyt

Viikkohoroskooppi, Neitsyt

21.9.2015

Älä unohda todellista päämäärääsi vaikka joku yrittääkin tänään vaikuttaa tunteisiisi varsin dramaattisilla sanakäänteillä. Säilytä suuntasi ja hyväksy nopeasti vaihtuvat tunnetilasi apuvälineiksi tarvittavien ratkaisujen tekemiseen.

22.9.2015

Joku joka ei ole kanssasi samalla aaltopituudella saattaa menettää malttinsa ja paljastaa samalla todelliset korttinsa. Ole varuillasi myös omien reaktioittesi kanssa. Rehellinen elää rauhassa itsensä ja muiden kanssa.

23.9.2015

Ympärilläsi tapahtuu mielenkiintoisia asioita, joihin haluat varmasti päästä mukaan ainakin osaan niistä. Tunnistat kumppanuuteen ja rakkauteen liittyvät mahdolliset rajoitteet selvänä ahdistuksena ja tyytymättömyytenä. Tämä lienee sinun hetkesi päättää, mitä sinä haluat. Onko sinusta siihen.

24.9.2015

Anna muiden hoitaa omat kiistansa ja varo puuttumasta niihin millään tavalla. Kysymys on aivan eri asioista kuin mistä ääneen puhutaan. Sekaantuminen tulee vain saattamaan sinut huonoon valoon molempien osapuolten silmissä ja siksi on viisainta pitää nokka solmussa ja ajatukset omassa päässä.

25.9.2015

Marsin tehdessä merkistäsi neliötä Saturnukselle on sinulla tavallista hankalampia päiviä tiedossa. Pidä kiinni omista näkemyksistäsi, mutta varo kaikin keinoin joutumasta väittelyyn tai tappeluun. Sinun on nyt tiedostettava oman tekemisesi ja omien päätöstesi ehdoton oikeutus.

26.9.2015

Koet tänään ahdistavina sellaiset osat elämässäsi, joissa et pysty luottamaan omiin herkkiin tuntemuksiisi vaan olet muiden ohjattavissa. Huomaat, etteivät asiat suju lainkaan odottamallasi tavalla.

27.9.2015

Elät menestyksekästä Jupiter-kautta, johon joku ihminen tai asia vaikuttaa negatiivisesti. Tänään tunnet vahvaa tyytymättömyyttä sellaisiin ihmisiin tai asioihin, joiden annat vielä toistaiseksi estää sinua menestymästä tässä elämässä.

Vaaka

Viikkohoroskooppi, Vaaka

21.9.2015

Sinua yritetään ehkä vetää mukaan kiistaan, joka ei tarkemmin ajatellen liity sinuun millään tavalla. Sanoudu siis irti muiden sanailusta, vaikka mukaan hyppääminen tuntuisi kuinka houkuttelevalta.

22.9.2015

Ilmassa on tänään selvää hermostuneisuutta ja tempaudut helposti mukaan hedelmättömiin väittelyihin. Väittely syntyy aina tilanteessa, joka ei jostain syystä vastaa sinun tämänhetkisiä tarpeitasi.

23.9.2015

Nyt on syytä varautua yllättäviin käänteisiin rakkauselämässäsi, sillä viehätysvoimasi vetää puoleensa radikaaleja ja siksi niin kiinnostavia tyyppejä. Uskaltamalla tutustua ja jopa ihastua näihin persoonallisuuksiin annat tuolle kiehtovalle energialle luvan ilmetä myös olemassa olevassa suhteessasi.

24.9.2015

Olet äärimmäisen herkällä päällä tunnistamaan sinulle vahingolliset ihmiset ja asiat, sillä ne herättävät sinussa voimakkaita vihan tunteita. Tänään tulisi silti välttää kaikin keinoin syytösten esittämistä. Tunteet heräävät siksi, että voisit omilla ratkaisuillasi korjata tilanteen kannaltasi paremmaksi.

25.9.2015

Joku ystäväsi on näinä päivinä hankalalla tuulella ja saattaa syyttää sinua aiheetta. Asiasta ei kannata nostaa haloota, hänellä ja kaikilla tänään hermonsa menettävillä on tavallista vaikeampaa. Kohotat huomattavasti asemiasi, ellet lähde mukaan väittelyihin, vaikka olisit syytösten kohteena.

26.9.2015

Herkkä sisimpäsi ajaa sinua hoitamaan jonkun mieltäsi vaivanneen tunnepitoisen asian, mutta rohkeutesi ei tahdo riittää. Tämän päivän tehtäväsi on hoitaa pelottavalta tuntuva asia oikeille raiteille.

27.9.2015

Saat tänään hetkellisen muistutuksen kuolevaisuudestasi jossain suuria odotuksia sisältävässä projektissa. Älä hätäänny, homma on silti hanskassa, mutta jollain tavalla havaitsemaasi epäkohtaa on nyt syytä hoitaa.

Skorpioni

Viikkohoroskooppi, Skorpioni

21.9.2015

Et ehkä tunne saavasi kunnon otetta tämän päivän tehtäviisi. Tunne kuuluu nyt asiaan ja kaikki menee hyvin kun vaan annat itsellesi luvan olla sopivasti pihalla ja edetä omaan tahtiisi. Minne sinulla oikeastaan on kiire?

22.9.2015

Tunnistat sinuun suuntautuvan arvostelun jo kulmakarvojen asennosta ja osaat varautua ärsyttävän tehokkaasti sanattomaankin kritiikkiin. Puolusta itseäsi arvokkaasti äläkä alennu turhaan kinasteluun.

23.9.2015

Saatat olla vähän kuin kissa pistoksissa näiden päivien aikana, sillä tiedostat liiankin hyvin ketkä läheisistäsi pyrkivät määräämään tekemisistäsi. Sinulla kun olisi paljon parempaakin käyttöä ajallesi. Tiedosta, että valta on yksin sinulla, eikä kukaan muu pysty ikinä rajoittamaan vapauttasi.

24.9.2015

Sanat sinkoilevat ajoittain hyvinkin äkäisesti puolelta toiselle, mutta sinun kannattaa pysytellä kiistojen ulkopuolella sillä ne ovat nyt muiden juttuja. Pitäytymällä puolueettomana seuraajana pystyt parhaalla mahdollisella tavalla rauhoittamaan taistelevia osapuolia ja pysyt samalla poissa tulilinjalta.

25.9.2015

Pääset toimimaan joidenkin selkkausten selvittelijänä, vaikka et ehkä mitenkään ole muuten mukana jutuissa. Säilytä huolella puolueettomuutesi ja ole valmis esittämään oma ratkaiseva kantasi tietoisena siitä, että jompikumpi osapuoli tulee ehkä survomaan sinut maan rakoon rehellisyytesi vuoksi.

26.9.2015

Leijailet tänään hiukan omissa maailmoissasi ja hyvä niin, sillä tuulet ovat nyt suotuisia. Joku hyvä elokuva tai muu alitajuntaasi ruokkiva tapahtuma kruunaa tämän päivän menestyksen.

27.9.2015

Tiedossa on jotain hämminkiä työhösi tai asemaasi liittyvässä asiassa. Älä suotta hermoile, sillä ongelman näkeminen ja tiedostaminen avaa ovet sen onnistuneelle hoitamiselle ja sitä kautta selkeäksi voitoksi kääntämiselle.

Jousimies

Viikkohoroskooppi, Jousimies

21.9.2015

Tunteet leiskahtelevat tavallista helpommin, jos alitajuinen ja tietoinen osa sinua ovat hiukankaan eri raiteilla. Tunneleiskahdusten tarkoitus on herättää sinut katsomaan mikä juuri tuossa tilanteessa on pielessä ja mitä sinä itse voisit asialle tehdä.

22.9.2015

Tänään kohtaat hankalalta tuntuvan tilanteen, jonka tiedät pystyväsi ratkaisemaan, mutta silloin joudut loukkaamaan jonkun auktoriteetin arvovaltaa. Aidossa elämässä ei ole muita auktoriteetteja kuin sinä itse, joten anna itsellesi lupa toimia.

23.9.2015

Monenlaista hauskaa ja kiehtovaa on tarjolla erityisesti rakkauselämäsi rintamalla. Toivottavasti pystyt olemaan avoin uusille tuulille silloinkin kun ne vaativat sinua poikkeamaan päivittäisistä tottumuksista ja rutiineista. Rakkaus uudistuu joka päivä samassa tahdissa kuin sinäkin.

24.9.2015

Tänään joku saattaa hyökätä kimppuusi kovin sanoin, mutta sinulla ei ole mitään syytä hermostua, sillä tiedät toimineesi ainoalla mahdollisella tavalla kyseisessä tilanteessa. Sanailijalla on tänään oma lehmä ojassa ja hänen on omalla toiminnallaan selvittävä eteenpäin. Sinä et voi tällä kertaa auttaa.

25.9.2015

Saturnus ja Mars tekevät näistä päivistä helposti tavallista raskaampia. Moni asia voi mennä pieleen, mutta ota ongelmat vihjeinä tarpeesta selkeään suunnan vaihdokseen yhdessä tai useammassa hankalaksi muodostuvassa asiassa. Varo kaikin keinoin ylittämästä fyysisiä voimavarojasi tällaisena aikana.

26.9.2015

Tunnistat selvästi sellaiset henkilöt, jotka tietäen tai tietämättään estävät sinua kuuntelemasta herkkää sisintäsi ja elämästä omaa luovaa elämääsi. Ota itseäsi niskasta kiinni ja korjaa tilanne.

27.9.2015

Tällainen päivä varoittaa jollakin tavalla väärään suuntaan menossa olevasta, työelämääsi liittyvästä asiasta. Ole hereillä ja seuraa oman tyytymättömyytesi tilaa, sillä se paljastaa missä olet lykkimässä petolliseen maastoon.

Kauris

Viikkohoroskooppi, Kauris

21.9.2015

Joku lähelläsi oleva ihminen menettää tänään malttinsa, mutta sinullapa on käsissäsi avaimet tilanteen rauhoittamiseksi. Uskalla vain puuttua asiaan kuin asiaan omalla vilpittömällä näkemykselläsi.

22.9.2015

Tunteesi kuohahtavat yllättävän helposti tilanteissa, joissa koet jonkun arvostelevan mielipiteitäsi. Koeta säilyttää malttisi niin olet vahvoilla. Koko elämä olisi tarkoituksetonta, ellei sinulla olisi omaa ainutlaatuista näkökulmaa asioihin.

23.9.2015

Joudut miettimään mitkä asiat ovat sinulle kaikkein arvokkaimpia tässä elämässä. Kun asia selviää sinulle, pidä ihmeessä kiinni oivalluksestasi, sillä olet tällä hetkellä merkittävien, elämääsi uudistavien valintojen edessä. Tiedäthän ettei kukaan muu pysty ikimaailmassa tekemään oikeita valintoja puolestasi.

24.9.2015

Riidankylväjiä tuntuu olevan nyt liikkeellä, mutta jos menet väittelyyn mukaan aggression vallassa, niin häviösi on varma. Hillitse siis itsesi ja päätä tietoisesti pitää kiinni omasta näkemyksestäsi ja ennen kaikkea omista oikeuksistasi. Jos säilytät malttisi, tulet selviämään kirkkaasti plussan puolelle.

25.9.2015

Moni asia saattaa tökkiä näinä päivinä, mutta sinulla on ihmeellinen onni mukanasi ja selviät yllättävistä ongelmista suhteellisen helposti. Marsin kolmio merkkiisi asettaa sinut kiitolliseen rooliin ongelmien ratkaisijana niin omissa kuin muidenkin kohtaamissa vaikeuksissa.

26.9.2015

Viime yönä näkemäsi uni, joku kirja tai elokuva saattaa antaa sinulle hyviä vinkkejä tunne-elämääsi liittyvien asioiden saattamiseksi sinun kannaltasi toimivaan muotoon.

27.9.2015

Hiukan epävakaasti alkava päivä kääntyy tänään sinun eduksesi sitä mallikkaammin mitä selkeämmin pystyt säilyttämään oman linjasi ja tekemään sen vaatimat konkreettiset ratkaisut.

Vesimies

Viikkohoroskooppi, Vesimies

21.9.2015

Koeta ottaa etäisyyttä ympärilläsi tapahtuviin välien selvittelyihin. Älä mene puuttumaan asioihin ellet ole aivan varma omasta osuudestasi, sillä tänään omakaan pinnasi ei ole ihan vahvimmasta päästä.

22.9.2015

Uskalla puuttua asioihin, jotka tänään painavat mieltäsi. Kohtaamalla pelottavan tilanteen otat ensimmäisen askeleesi kohti oikeata ratkaisua. Elämä ja sen sisältämät tunteet ovat aina totta, eikä niissä todellisuudessa ole mitään pelättävää.

23.9.2015

Sinulla on melkoinen vauhti päällä ihmissuhteisiin ja rakkauselämään liittyvissä asioissa, mutta liiallinen sitominen saa sinut näkemään punaista. Käyttäydyt provosoivasti tilanteissa, joissa et saa loistaa omana itsenäsi. Olemalla tietoinen käyttäytymisestäsi voit ottaa tarvitsemasi tilan ilman turhaa riitelyä.

24.9.2015

Vaikka asioita esitetään tänään hyvinkin kärkevässä sävyssä, niin sinulla ei ole vaikeuksia pitää päätäsi kylmänä, sillä tiedät että syy on muualla. Tänään sinulle on mahdollista löytää loistavia ratkaisuja muiden ihmisten ongelmiin, mutta varaudu siihen ettei neuvojasi haluta ottaa vastaan.

25.9.2015

Olosuhteet muuttuvat näinä päivinä yllättävällä tavalla ja sinun olisi syytä käyttää avautuvat tilaisuudet välittömästi hyväksesi. Ensin hyvinkin vaikealta näyttävä tilanne tulee muuttumaan yllättäen aivan päinvastaiseksi ja silloin pitäisi pystyä toimimaan rohkeasti ja hetkeäkään haaskaamatta.

26.9.2015

Tänään kannattaa yrittää löytää ainakin yksi hiljainen ja täysin yksityinen hetki itsellesi, sillä alitajuntasi ei muuten pysty välittämään sinulle kuuluvaa herkkää ja tulevaisuuttasi ohjaavaa visiota.

27.9.2015

Joku epäselvä työasia saattaa tehdä tästä päivästä todella ahdistavan, ellet ole halukas nostamaan kissaa pöydälle ja selvittämään tilannetta välittömästi sen ilmaantuessa. Selvittämättömänä tämä mitätön juttu voi aiheuttaa suurtakin harmia sitten myöhemmin.

Kalat

Viikkohoroskooppi, Kalat

21.9.2015

Seuraa tarkoin herkästi ailahtelevia tunteitasi, sillä niitä on herkkyydestäsi johtuen helppo ohjailla ja jopa manipuloida ulkoa päin. Mieti tarkoin mihin olet pyrkimässä tässä elämässä ja mitä itse haluat juuri sillä sekunnilla kun tunneaalto yllättää.

22.9.2015

Tunteet ovat tänään sanoja voimakkaampia. Älä yritä selittää mieltäsi painavia asioita järkevästi. Kerro miltä sinusta tuntuu ja tee se minkä itse koet nyt tärkeäksi niin asiat loksahtavat kohdalleen.

23.9.2015

Törmäät joihinkin todella mielenkiintoisiin ja omasta mielestäsi arvokkaisiin asioihin, mutta riittääkö kanttisi ottaa ne osaksi omaa elämääsi? Tällainen kysymys saa nyt vastauksen, joka määrää pitkälle rakkauselämäsi tulevia kuvioita. Varo siis rajaamasta itseäsi ulos näköisestäsi elämästä.

24.9.2015

Vaikka yrittäisit kuinka varovaisesti puuttua johonkin havaitsemaasi epäkohtaan, niin tänään siitä nousee vähän isompi haloo. Asia kuitenkin painaa mieltäsi, etkä saa rauhaa, ellet nosta kissaa pöydälle. Lopulta tilanne selviää täysin sinun eduksesi ja huomaat kuinka turhaa toisten reaktioiden pelkääminen on.

25.9.2015

Jos joku tie tuntuu nousevan pystyyn edessäsi lähipäivien aikana, niin ei kannata hakata päätään seinään vaan hyväksyä väliaikainen tappio elämääsi nyt kuuluvaksi opetukseksi. Marsin oppositio toimii nyt tiukkana rajoitteena kaikelle vastentahtoiselle tai tarkoituksettomalle tekemiselle.

26.9.2015

Olet hyvin vastaanottavainen elämän herkille vivahteille ja tänään sinun kannattaa luottaa vaistomaisiin tuntemuksiisi kaikissa asioissa. Jätä turha miettiminen ja nauti ajelehtimisesta.

27.9.2015

Tunnet tänään selvää levottomuutta ja vastenmielisyyttä sellaisia omaan asemaasi liittyviä juttuja kohtaan, jotka ovat tuomassa sinulle vaikeuksia. Menestyjä osaa leikata tällaiset osiot pois heti kun nämä merkit ovat havaittavissa.

Annan viikkohoroskooppi 18.-24.9

Kuukausihoroskooppi 9/2015

Tunnista kunkin horoskooppimerkin ominaispiirteet

X