Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 43/2014

Teksti:
Anna.fi

Lue, mitä tähdet lupaavat viikollesi! 

Oinas

20.10.2014

Uskalla tehdä aloitteita rakkauteen tai jopa seksiin liittyvissä asioissa, sikäli kun itsestäsi siltä tuntuu. Tänään on ilmassa sähköä ja erotiikkaa, joka kutsuu sinua nauttimaan elämästäsi. Rohkeuttakin on tavallista enemmän, joten mikä ettei.

21.10.2014

Voit tuntea olosi hyvinkin energiseksi ja innostua kasaamaan liikaa hommia tälle päivälle. Intoilu kostautuu välittömästi pieninä pettymyksinä ja epäonnistumisina, jolloin kannattaa nopeasti hiljentää vauhtia.

22.10.2014

Tunnelma on hiukan ristiriitainen Kuun tehdessä oppositiota merkkiisi ja neliötä Plutolle. Luota tiukalla otteella omiin tunteisiisi ja vältä kaikkia vähänkään harmittavilta tuntuvia kompromisseja. Paha olo nostattaa ikäviä aggressioita ja aiheuttaa turhia riitoja.

23.10.2014

Monenlaista hankaluutta pukkaa nyt näköpiiriin eikä tilanteeseen ole odotettavissa helpotusta ennen kuin maltat seisahtaa ja löytää jälleen oman rytmisi tämän päivän tapahtumissa.

24.10.2014

Tänään sinulle tarjoutuu joku yksittäinen houkutteleva tarjous tai mahdollisuus, jota et saisi jättää käyttämättä. Vastareaktiot ovat oletettavasti sitä voimakkaammat, mitä tärkeämmäksi asian koet. Älä jätä sillä perusteella omaa valintaasi tekemättä. Koko loppuelämäsi ottaa nyt uutta suuntaa.

25.10.2014

Yllättäviä hankaluuksia on tiedossa sellaisen projektin tiimoilta, johon olet viime aikoina kohdistanut paljon energiaasi. Älä silti luovuta, sillä vaikeudet ainoastaan opastavat tekemään tiettyjä muutoksia suunnitelmiisi, jonka jälkeen kaikki menee jälleen hienosti.

26.10.2014

Vaistoat tänään jo kaukaa jos joku yrittää houkutella sinua väärin perustein mukaan omiin juttuihinsa. Jos yhtään epäilyttää, niin jätä suosiolla osallistuminen tällä kertaa väliin.

Härkä

20.10.2014

Kaipaat jännitystä elämääsi, mutta saatat nyt tuntea olevasi vangittu päivittäisiin rutiineihin. Tempaise itsesi irti totutuista kaavoista ja suo itsellesi jotain aivan erikoisen ihanaa. Vain jatkuva muutos ja uudistuminen tekevät elämästä mielekkään ja sinusta rakastettavan.

21.10.2014

Kaikki minkä tänään teet hyvällä fiiliksellä tulee tuottamaan lähes välittömän palkinnon tavalla tai toisella, mutta ilman fiilistä ei kannata lähteä hosumaan yhtään mitään.

22.10.2014

Kuun kvinkunssi painottaa tänään eteesi tulevaa tunnepitoista ratkaisua, joka saattaa herättää alitajuisia pelkoja sinulle läheisessä ihmisessä. Älä anna näiden reaktioiden vaikuttaa tämän päivän päätöksiisi. Pelot eivät lopulta liity lainkaan sinuun.

23.10.2014

Tänään sinulla ei ole varaa tehdä oikeastaan mitään omien tunteittesi vastaisesti, sillä se kostautuu välittömästi erilaisina, pieninä ongelmina ja hankaluuksina tehtäviesi hoitamisessa.

24.10.2014

Auringon ja Venuksen oppositio merkkiisi saa sinut tuntemaan jokaisen käyttämättä jäävän tilaisuuden raskaana taakkana, joka herättää syvää tyytymättömyyttä jotakin elämäntilannetta kohtaan. Nyt on hyvä hetki purkaa paikoilleen luutuneita juttuja elämässäsi. Tee se heti tänään.

25.10.2014

Joudut tänään katsomaan silmästä silmään asioita ja ihmisiä, joiden tiedät tekevän elämästäsi vaikeaa odotuksillaan ja vaatimuksillaan. Olisikohan jo aika ottaa elämä omiin käsiisi ja tehdä loppu sinua rasittavista vaateista?

26.10.2014

Yllättäviä muistikatkoksia saattaa esiintyä juuri niissä tärkeissä asioissa tai tapahtumissa, jotka nimenomaan olit päättänyt hoitaa kunnialla. Älä jää sitä sen enempää murehtimaan, sillä unohduksilla on nyt oma tärkeä merkityksensä.

Kaksoset

20.10.2014

Arvomaailmasi on hyvässä suhteessa aktiiviseen puoleesi ja sinun on helppo löytää oikea aika ja oikea paikka parisuhteesi kehittämiseen, sikäli kun sellainen on olemassa. Sinkuille tämä on varsinaista sesonkia niin ruokakaupassa kuin menomestoissa. Kysyntä ylittää helposti tarjonnan.

21.10.2014

Tällaisena päivänä asioilla on taipumus mutkistua tai mennä muuten oikein kunnolla pieleen. Älä siis yritä väkisin saada juttuja rullaamaan. Oikeat asiat etenevät aina paremmin omalla painollaan kuin tuuppaamalla.

22.10.2014

Kuun kolmio muistuttaa tunnetason valmiudestasi ottaa tavallista suurempaa vastuuta omista ratkaisuistasi tämän päivän aikana. Pluton asema antaa sinulle paljon lisävoimaa ja itseluottamusta, joiden avulla saavutat yllättävää tukea läheisiltäsi.

23.10.2014

Älä anna ahdistavalle olotilalle ylivaltaa tämän päivän tekemisissäsi, vaan anna sen ohjata sinua pois sellaisten asioiden ääreltä, jotka eivät tällä kertaa palvele tarkoitustaan elämässäsi.

24.10.2014

Ahdistava olotila iskee kimppuusi tilanteessa, jossa et uskalla vastata myönteisesti sinulle esitettyyn kutsuun tai tarjoukseen. Tänään ei kannata jättää ainuttakaan sinua kiehtovaa tilaisuutta käyttämättä, sillä seurauksena pelokkuudestasi on puuduttava tyhjyyden tunne.

25.10.2014

Joku asia johon olet viime aikoina sitoutunut näyttää menevän loistavasti eteenpäin, mutta varaudu ikäviin ja odottamattomiin yllätyksiin, jotka eivät missään nimessä tarkoita kyseisen suunnitelman kaatumista vaan tiettyjen korjausten välttämättömyyttä.

26.10.2014

Ota tänään mahdollisimman rauhallisesti äläkä usko ensimmäistäkään epäilyttävää vaihtoehtoa tarkistamatta ensin käsillä olevia faktoja. Elämä on oikullisella tuulella ja jujuttaa hyväuskoisia pilke silmäkulmassa.

Rapu

20.10.2014

Olet tavallista kriittisempi sinulle esitettyjä valmiita vaihtoehtoja kohtaan. Tänään haluat päättää itse asioistasi ja tehdä itsenäisesti omat suunnitelmasi. Kumppanuuden tai parisuhteen varjolla sinua ei parane asetella valmiisiin muotteihin. Jonkun toisen on nyt joustettava.

21.10.2014

Saatat hiukan ihmetellä miksi niin monet ovat sinua kohtaan kalseita ja tylyjä, mutta älähän välitä. Päivä vain sattuu olemaan monille mollivoittoinen ja jollakin tavalla sitä täytyy ilmaista.

22.10.2014

Kuun neliö merkkiisi kovassa kulmassa Plutoon aiheuttaa kovaa sisäistä jännitettä ja saattaa tuntua myös poikkeavana epävarmuuden tunteena, jonka ei pidä antaa vaikuttaa tämän päivän päätöksiisi. Luota hetkellisiin aavistuksiisi ja ole valmis isoihin päätöksiin.

23.10.2014

Hyvä lataus on nyt päällä ja sinun kannattaa suunnata energiasi sellaisiin asioihin, jotka itse koet tärkeimmiksi ja tällä hetkellä toimivimmiksi. Elämäsi mielekkyys syntyy siitä mitä tänään teet eikä koskaan tekemisen tuloksista.

24.10.2014

Nauti elämästäsi ja tästä päivästä kuin se tosiaan olisi viimeisesi, sillä jokainen nautinnollinen hetki jää reimariksi tulevan menestyksesi arvoituksellisille vesille. Pääset nyt nauttimaan kosmisesta myötätuulesta jokaista sinulle aidosti arvokasta asiaa kohtaan. Pidä sellaiset esillä tässä päivässä.

25.10.2014

Olet tänään loistavassa tilanteessa viedäksesi onnistuneesti eteenpäin jotakin työelämäsi uudistumiseen liittyvää muutosta tai parannusta. Oivallukset syntyvät sekunnissa ja jo seuraavassa asiaa pitäisi pystyä viemään eteenpäin.

26.10.2014

Tänään ei ole kaikkein selkein päiväsi, joten pyri välttämään tunteenomaista puuttumista sinua ärsyttäviin asioihin. Voit nolata itsesi pahan kerran. Asiat kun eivät nyt ole sitä, miltä ne ensin sinusta näyttävät.

Leijona

20.10.2014

Sinun on helppo nähdä ketkä ovat kanssasi samalla aaltopituudella. Kannattaa kääntää huonosti toimivat taajuudet kokonaan pois päältä ja keskittyä säätämään kuuloalueelle yltäviä kanavia. Vain toimivasta ihmissuhteesta on iloa molemmille osapuolille.

21.10.2014

Elä tänään omaa elämääsi omaan tahtiisi äläkä lähde mukaan siihen hermostuneeseen ilmapiiriin jota jotkut tuntuvat innolla lietsovan. Sinulla ei pitäisi olla kiirettä minnekään.

22.10.2014

Kuun sekstiili antaa sinulle tavallista vahvemman tunteen omista kyvyistäsi ja mahdollisuuksistasi, eikä sinulla pitäisi olla ongelmia tehdä ratkaisevia siirtoja tämän päivän aikana. Fiilis on kohdallaan ja voiman tunne työntää sinua eteenpäin hankkeissasi.

23.10.2014

Ilmassa on melkoisesti sähköä ja sählinkiä, joka voi pahimmillaan aiheuttaa jopa vaaratilanteita, ellet tietoisesti rauhoita tahtiasi ja pienennä tälle päivälle asettamiasi vaatimuksia.

24.10.2014

Varaudu kohtaamaan todella merkittäviä uusia mahdollisuuksia, jotka vetävät sinua magneetin lailla puoleensa tilanteissa, joista koet lähes mahdottomaksi päästä irrottautumaan. Juuri tämä irrottautuminen tulisi nyt uskaltaa toteuttaa, sillä siitä on kiinni tulevaisuutesi vuosiksi eteenpäin.

25.10.2014

Päivän mittaan saattaa joku työelämääsi liittyvä asia hermostuttaa sinua ja muuttua hyvin hankalaksi. Kohtaat siinä tilanteessa itse asettamiasi vaatimuksia, jotka ovat liian suuria toteutuakseen. Mikä estää sinua tyytymästä siihen mitä saat aikaan luonnollisesti, liikaa yrittämättä.

26.10.2014

Tänään voit turvallisesti tehdä asioita ja jopa päätöksiä hetken mielijohteesta jos siltä tuntuu, sillä vaistoat heti jos kaikki ei ole kohdallaan. Tietysti näitä varoittavia tuntemuksia kannattaa myös kuunnella.

Neitsyt

20.10.2014

Sinulla on nyt loistavat edellytykset olla sinut itsesi kanssa ja löytää ympäriltäsi sellaiset ihmiset, joiden kanssa kannattaa rakentaa tulevaisuutta. Kun uskallat olla oma itsesi ja tehdä täysin omat ratkaisusi, tiedät löytäneesi todellisia ystäviä. Rakkaudessa pätee muuten sama kaava.

21.10.2014

Nyt kannattaa edetä hillitysti, sillä suksi saattaa muutaman kerran tökätä aika ilkeästi ennen kuin päivä on päätöksessään. Maltti on valttia, vaikka ilmiö onkin väliaikainen, eikä aiheuta sen suurempaa murhetta.

22.10.2014

Kuun sekstiili antaa sinulle tavallista vahvemman tunteen omista kyvyistäsi ja mahdollisuuksistasi, eikä sinulla pitäisi olla ongelmia tehdä ratkaisevia siirtoja tämän päivän aikana. Fiilis on kohdallaan ja voiman tunne työntää sinua eteenpäin hankkeissasi.

23.10.2014

Nyt on oikea hetki laittaa energiasi hyötykäyttöön. Keskity kaikessa rauhassa ja innostukseesi luottaen viemään eteenpäin omaa tärkeäksi kokemaasi projektia. Se on tervettä itsekkyyttä.

24.10.2014

Merkkisi on hyvässä kulmassa Aurinkoon ja Venukseen, joten minkään ei pitäisi estää sinua nauttimasta tämän päivän tarjoamista etuisuuksista täysin rinnoin. Jokainen sinulle arvokas juttu, jossa tänään olet mukana, tulee kertautumaan loppuelämäsi aikana merkittävällä tavalla.

25.10.2014

Nyt on oikea hetki tehdä joku merkittävä sitoutuminen päivän tai parin mittaiseen juttuun, joka liittyy joko työelämään tai harrastuksiisi. Muista että vain itse voit antaa itsellesi luvan tai kieltää jotain itseltäsi. Kumpaa nyt haluat tehdä?

26.10.2014

Usvainen olotila kannattaa ottaa tänään ilolla vastaan ja siirtää suosiolla kaikki tarkempaa ajattelua vaativat tehtävät seuraavaan päivään. Jos nyt yrität skarpata vähänkään liikaa, niin huomaat vain tyrineesi oikein kunnolla.

Vaaka

20.10.2014

Henkinen ja fyysinen rakkaus ovat tänään tasapainossa keskenään ja pystyt osoittamaan rakkautesi juuri oikealla ja viehättävällä tavalla kumppanillesi tai rakastetullesi. Tasapainoisuutesi ja herkkyytesi tekevät sinusta vastustamattoman pakkauksen.

21.10.2014

Huomaat varmaan että jollakin lähelläsi olevalla ihmisellä päivä ei suju lainkaan hyvin. Asiaan puuttuminen vain pahentaa tilannetta, joten koeta malttaa mielesi ja pitää näppisi erossa hänen elämästään.

22.10.2014

Tunteesi ovat vahvassa roolissa tämän päivän aikana ja tunnet todella hurjana ahdistuksena jokaisen tilanteen, joka millään tavalla on viemässä elämääsi väärään suuntaan. Jos joku juttu tökkii, niin viisainta on pysäyttää eteneminen tuolla sektorilla ainakin toistaiseksi.

23.10.2014

Joskus on tällaisia päiviä, jolloin vain kertyy niin paljon erilaista tekemistä, ettei lopulta tahdo saada yhtään asiaa kunnolla hoidettua. Unohda edes hetkeksi itsellesi laatimasi aikataulu ja lähde haukkaamaan happea tai vaikka kupposelle kuumaa.

24.10.2014

Tämän päivän kohtaaminen Auringon ja Venuksen välillä ei osu kovin vaikuttavana aurinkomerkkiisi, mutta muuhun karttaasi se osuu varmasti sitäkin tehokkaammin. Käytä tämän hetken energiaa siis hyväksesi ja tee jokainen valintasi omiin mieltymyksiisi perustuen. Se on nyt menestyksen salaisuus.

25.10.2014

Tulet saamaan tämän päivän aikana vahvan varmistuksen jostakin hiljattain tekemästäsi ja työelämääsi tai harrastukseesi liittyvästä ratkaisusta. Kohtaamasi kannustus on merkki siitä, että suuntasi on oikea, ainakin toistaiseksi.

26.10.2014

Luota tänään vaistoosi mikäli se millään tavalla yrittää varoittaa tekemästä jotakin tai menemästä jonnekin. Varoitus on tällä kertaa aiheellinen, vaikka mitään isompaa ongelmaa ei tämän kuvion osalta ole odotettavissa.

Skorpioni

20.10.2014

Merkkisi on feminiinisen ja maskuliinisen energian keskipisteessä ja tänään on hyvä hetki asetella parisuhteen palasia oikeille paikoille. Tiedät hyvin tarkasti, mitä kaipaat rakkauselämältäsi ja nyt on sinun hetkesi tehdä kaikki tarvittava toiveittesi toteuttamiseksi. Kaikkihan on sinusta kiinni.

21.10.2014

Joku yrittää ehkä purkaa sinuun kehnoa oloaan päivän kuluessa, mutta koeta säilyttää rauhallisuutesi. Hänen kehnolla olollaan ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi ja riittää kun sinä tiedät sen.

22.10.2014

Merkkisi jää Kuun ja Pluton haasteellisen kulman väliin tavalla, joka mahdollistaa sinulle arvokkaan tarkkailijan roolin joissakin tunnepitoisissa tilanteissa, jotka osoittautuvat yllättävän merkittäviksi suunnitelmiesi kannalta.

23.10.2014

Vauhtia kannattaa pitää tänään yllä jos tuntuu että tekemistä riittää, sillä osaat reagoida oikealla tavalla uusiin tilanteisiin ja saat monia itsellesi tärkeitä asioita liikahtamaan ratkaisevasti eteenpäin.

24.10.2014

Auringon ja Venuksen yhtymä merkissäsi on harvinaista herkkua astrologisella taivaalla. Pyhitä tämä päivä itsellesi ja nauti siitä kaikin mahdollisin keinoin. Älä pakota itseäsi tänään ensimmäiseenkään epämiellyttävältä tuntuvaan asiaan, sillä tämä päivä voi muuttaa koko elämäsi itsensä näköiseksi.

25.10.2014

Saat tänään päähäsi selkeän kuvan siitä mihin suuntaan elämäsi on menossa ja siksi kaikki tänään eteesi tulevat ratkaisut on tehtävä välittömästi ja mahdollisimman itsenäisesti.

26.10.2014

Monenlaisia suunnitelmia ja ideoita pälkähtää päähäsi, mutta varaudu siihen että yksikään ei tänään etene konkreettiseksi tapahtumaksi. Tässä päivässä on tavallista heikompi käytännöllisyyden aste ja siksi moni asia jaa ajatuksen asteelle.

Jousimies

20.10.2014

Olet energisellä päällä ja hormonit hyrräävät tavallista innokkaammin sikäli kun oikea kohde sattuu olemaan paikalla. Ellei kohdetta ole lähettyvillä tai olet kokonaan väärässä seurassa, niin tyhjyys paistaa silmistäsi, etkä ole lainkaan hauskaa seuraa.

21.10.2014

Pinnasi on päässyt päivän mittaan lyhenemään etkä jaksa tänään kuunnella itseesi kohdistuvaa arvostelua. Tietoisena tästä olotilasta voit ohittaa arvostelijat olan kohautuksella, joka iloksesi saa heidät harmistumaan vielä enemmän.

22.10.2014

Kuun sekstiili antaa sinulle selvän etulyöntiaseman tämän päivän vahvoja tunnelatauksia sisältäviin tapahtumiin. Jännitteet painavat lähelläsi olevia ihmisiä ja mahdollistavat sinulle oman paikkasi varmistamisen vain siksi että säilytät malttisi muita paremmin.

23.10.2014

Tunnelmassa löytyy, mutta et silti tahdo oivaltaa mihin päin suksesi kääntäisit. Turhan tökkimisen välttämiseksi kannattaa lopettaa liika miettiminen ja keskittyä vain siihen mikä on kulloinkin tärkeintä.

24.10.2014

Vaikka tämä transiitti on heikossa asemassa merkkiisi, kannattaa sinun pyrkiä löytämään oma ympäristösi ja oikeat ihmiset ympärillesi. Tämän päivän aloituksilla ja uusilla kohtaamisilla saattaa olla ratkaiseva merkitys sinulle arvokkaiden asioiden etenemisessä.

25.10.2014

Lähi aikoina tekemäsi ja työelämään liittyvä päätös kaipaa juuri tänään jotain selvää tarkennusta. Mieti tarkasti mihin suuntaan haluat elämääsi viedä, sillä tänään tekemilläsi päätöksillä on tavallista paremmat lähtökohdat.

26.10.2014

Muisti pätkii ja ajatus harhailee sinne tänne tällaisena päivänä, joten älä suotta yritä pitää kaikkia lankoja tiukasti käsissäsi tai pysyä aikataulussa. Nyt on viisainta antaa asioille tilaa edetä omaan tahtiinsa ja omaan suuntaansa.

Kauris

20.10.2014

Tunnet pystyväsi tekemään elämästäsi nautinnollisen ja vauhdikkaan kokemuksen lähipäivinä, sikäli kun parisuhteesi on oikeilla raiteilla. Ellei ole, niin sitten harmittaa, eikä nautinnosta ole tietoakaan. Vauhtia saattaa silti riittää, mutta ei positiivisessa mielessä.

21.10.2014

Huomaat varmaan jännittyneen ilmapiirin ympärilläsi. Saatat tuntea olevasi ainoa selväjärkinen kilometrien säteellä. Anna siis muiden hermoilla ja hoida rauhassa omia asioitasi.

22.10.2014

Kuun tiukka asema merkissäsi vaikuttavaan Plutoon asettaa sinut täysin määräävään rooliin elämäsi tämän päivän tapahtumissa. Jousto- tai kompromissiratkaisuihin ei ole nyt mitään syytä alentua, sillä tiedät mitä haluat ja pystyt nyt ottamaan omasi.

23.10.2014

Innostusta saattaa tänään riittää moneenkin lähtöön, eikä vauhtia tarvitse suotta jarrutella, mutta kannattaa silti valita yksi asia kerrallaan, jota keskityt viemään eteenpäin.

24.10.2014

Luota jokaiseen hyvältä tuntuvaan kutsuun tässä päivässä. Sinulla on loistavat edellytykset saada itsellesi arvokkaat asiat etenemään parhaalla mahdollisella tavalla juuri tänään ja parhaimmillaan koko loppuelämäsi ajan. Olet yhdessä luovuuden antoisimmista pisteistä.

25.10.2014

Tänään on erinomainen päivä lyödä lukkoon eräs jo muutaman päivän vireillä ollut työelämääsi tai harrastuksiisi liittyvä suunnitelma. Ole valmis toimimaan vikkelästi, sillä muuten tilaisuus menee ohi niin että heilahtaa.

26.10.2014

Alitajuntasi toimii varsin aktiivisesti ja saat mielenkiintoisia oivalluksia pitkin päivää, mutta mitään sen valmiimpaa ei kannata itseltään vaatia. Muut eivät välttämättä pysy tänään keikkuvilla kärryilläsi ja jäät helposti yksin loistavien ideoittesi keskelle.

Vesimies

20.10.2014

Olet lähipäivinä hyvin herkällä ja silti aktiivisella tuulella eikä siis ole mikään ihme että sinuun on niin helppo ihastua ja jopa rakastua. Uskalla toteuttaa pieniä unelmia ja haaveita ihan itse itsellesi, sillä se moninkertaistaa viehätysvoimasi.

21.10.2014

Mieltäsi painaa joku asia, joka pitäisi ehdottomasti saada hoidettua pikimmiten. Tänään ei kuitenkaan ole oikea aika hoitaa mitään väkisin, joten viisainta on antaa asian olla ja keskittyä johonkin mukavampaan juttuun.

22.10.2014

Kuun kolmio merkkiisi synnyttää tällä kertaa vahvan tietoisuuden joissakin tänään eteesi tulevissa tilanteissa ja voit ehdottomasti luottaa omaan näkemykseesi, vaikka ympäristön reaktiot saattavat olla hyvinkin kielteisiä. Tiedät kyllä mitä olet tekemässä.

23.10.2014

Ajoittainen epäusko erään merkittävän suunnitelmasi toteutumiseen iskee päälle jossain vaiheessa päivää, mutta siitä pääsee helposti eroon kun ripustaa hetkeksi hanskat naulaan ja rauhoittuu.

24.10.2014

Merkkisi on neliössä Auringon ja Venuksen yhtymään, eikä sinulle ole ihan helppoa löytää oikeaa säveltä elämääsi. Se on kuitenkin mahdollista perkaamalla tästä päivästä pois kaikki tyytymättömyyttä aiheuttavat tekijät. Näin teet tilaa sellaisille asioille, jotka ovat sinulle paljon antoisampia.

25.10.2014

Jos tänään kohtaat selviä, negatiivisella tavalla tunnepitoisia reaktioita työelämääsi liittyvissä asioissa, niin pidä silti tiukasti kiinni omasta näkemyksestäsi. Vain sinä itse voit päättää tulevaisuudestasi.

26.10.2014

Saatat tänään innostua tai ihastua johonkin ideaan tai ihmiseen aivan tosissasi, mutta paluu maanpinnalle tapahtuu yllättävän nopeasti. Silti tästä kohtaamisesta sietää olla kiitollinen. Tuohan se virkistävää vaihtelua elämääsi.

Kalat

20.10.2014

Saatat olla tänään hiukan ahdistuneella fiiliksellä rakkauselämääsi tai parisuhteeseen liittyvissä asioissa, ellei yhdessäolonne tunnu sinusta mielekkäältä ja rakentavalta molemmille osapuolille. Tämä on sinun tilaisuutesi ottaa asia esille ja korjata se mikä on korjattavissa.

21.10.2014

Olet melkoisen sotaisalla tuulella eikä kenenkään kannata tulla haastamaan riitaa kanssasi ellei halua maistaa häviön katkeraa kalkkia. Koeta säilyttää malttisi ja rauhallisuutesi, jolloin voitto maistuu vielä paljon makeammalta.

22.10.2014

Kuun ja Pluton keskinäinen kova aspekti osuu merkkiisi positiivisessa kulmassa, joka kuitenkin vaatii rohkeaa kannanottoa johonkin tärkeään ratkaisuun. Päätöksesi vaikuttaa monien muidenkin elämään, mutta se on silti tehtävä hyvin omaehtoiselta pohjalta.

23.10.2014

Energiaa luulisi nyt riittävän vaikka mihin eikä tätä päivää kannata haaskata vastentahtoiseen tekemiseen eikä missään nimessä liian monen asian tekemiseen samalla kertaa. Tulokset syntyvät innostuksesta eivät koskaan hosumisesta.

24.10.2014

Kolmio Auringon ja Venuksen yhtymään tekee sinusta yhden päivän onnekkaimmista ihmisistä kaikissa sellaisissa asioissa, jotka aidosti koskettavat sydäntäsi. Älä siis missään nimessä tuhlaa ainuttakaan sekuntia tyytymättömyyden ilmapiirissä. Vain sinulla on valta valita paikkasi.

25.10.2014

Olet mukana jossakin suuremmassa, mahdollisesti sosiaalisessa suunnitelmassa, johon liittyen pystyt tänään määrittelemään oman osuutesi tarkasti ja määrätietoisesti. Luota tuntemuksiisi.

26.10.2014

Älä ihmettele jos langat irtoilevat käsistäsi tai eksyt ihmeellisellä tavalla tutulta reitiltäsi. Se kuuluu tämän päivän perusilmeeseen ja pyrkii vain osoittamaan sinulle sellaisia seikkoja, joita et muuten huomaisi.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 17.-23.10. 

Kuukausihoroskooppi 10/2014

Miten eri horoskooppimerkkien edustajat suutelevat?

X