Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 48/2010

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 29.11.2010

Tätä joulukuun alkavaa viikkoa hallitsee Marsin neliö Jupiterille ja Uranukselle. Melkoista sählinkiä ja reuhtomista saattaa olla tiedossa niin maailmalla kuin yksityisessä elämässä. Markkinat ovat ainakin hetken aikaa herkkiä heilahteluille. Myös luonto saattaa näyttää voimaansa tällaisena aikana.

Tiistai 30.11.2010

Kuun neliö Marsille tekee tästä päivästä hyvin tunnevoittoisen ja riitatilanteita syntyy helpommin kuin aikoihin. Nyt kannattaa pitää jäitä hatussa myös sisätiloissa.

Keskiviikko 1.12.2010

Pientä lievitystä löytyy tästä Venuksen ja Merkuriuksen sekstiilistä tähän hurjaan viikkoon, mutta korostan sanaa pientä. Korulauseet eivät nyt pelasta ketään.

Torstai 2.12.2010

Luovalla asenteella selviää nyt paljon pidemmälle ja joustavuus saa lisäenergiaa tästä Marsin ja Neptunuksen sekstiilistä. Samalla tämä kuvio tietysti entisestään vaikeuttaa tilanteita, joissa erehdyt aggressiiviselle alueelle.

Viikonloppu

Viikonloppu on Marsin neliövoimaa Uranukselle päin ja siksi kaikkinainen tilantarve purkautuu tavallista raivokkaampana rimpuiluna kahleista irtaantumiseksi. Maan kuori on sekin varmaan nyt kovan paikan edessä. Kaikkialla kannattaa olla hyvin varovainen, sillä onnettomuusriski on korkeimmillaan. Väsyneenä tai kiireessä ei kannata lähteä liikenteeseen tai edes kaupungille kävelemään.

Astro.fi

X