Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 51/2010

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 13.12.2010

Tällä viikolla saamme nauttia perääntyvän Merkuriuksen metkuista. Läheskään kaikki ei nyt suju suunnitelmien mukaan ja sanaharkka syttyy ilman mitään syytä. Myös talvipäivän seisaus ja täysikuu aivan Pluton tuntumassa lisäävät jännitettä melkoisesti.

Tiistai 14.12.2010

Tänään voimme juhlia talvipäivän seisausta. Päivät alkavat nyt pidentymään ja pimein aika on auttamatta ohitse. Unettomuuteen voi hakea syytä tavallista jännitteisemmästä täysikuusta, joka herkistää alitajuisille tuntemuksille.

Keskiviikko 15.12.2010

Perääntyvä Merkurius neliössä Jupiteriin tekee tästä päivästä haasteellisen kaikille niille, jotka ovat ladanneet liikaa odotuksia tulevaisuuden varalle. Realistinen ote elämään taas palkitaan yllättävillä onnenpotkuilla.

Torstai 16.12.2010

Aatonaatto ei oikein millään ilveellä vaikuta kovin Jouluiselta, sillä dynaaminen aika ei päästä ketään vielä rauhoittumaan.

Viikonloppu

Jouluaattona kannattaa löysätä tahtia vaikka sitten väkisin ja aloittaa nauttiminen siitä perinteestä, minkä vielä saa mieleen muistumaan. Aurinko lähestyy Plutoa pyhien edetessä ja Voima purkautuu helposti aggressiivisina reaktioita, vaikka kuinka eletään rauhan aikaa. Ollaan tietoisesti kilttejä toisillemme.

Astro.fi

X