Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 13/2015

Teksti:
Anna.fi

Tekemisen meininki on nyt kohdallaan ja kaikki fiiliksellä tehty työ tuottaa parasta mahdollista tulosta. Sujuvaa aikaa uusille ideoille ja kaikelle mahdolliselle kehittämistyölle.

Oinas

23.3.2015

Elämäsi paletti saattaa mennä hetkellisesti sekaisin tunteiden ja ajatusten seikkaillessa ihan omilla suunnillaan. Osaathan nauraa itsellesi myös yhdessä muiden kanssa.

24.3.2015

Tänään olet tavallista herkempi ihastumaan johonkin uuteen asiaan tai ihmiseen, joka ei lopulta ehkä ole läheskään sitä mitä odotit. Tästä hiukan karusta ennusteesta huolimatta ihastumista tai rakastumista ei pitäisi estää tai kieltää millään tavalla. Ainoa korjaamisen arvoinen asia on sinun odotuksesi.

25.3.2015

Juuri näihin aikoihin on ehdottomasti hyvä hetki aloittaa konkreettisesti jonkun itsellesi arvokkaan suunnitelman toteuttaminen, sillä homma pysyy nyt hansakassa paremmin kuin pitkiin aikoihin. Sopimukset ja muut kirjalliset projektit onnistuvat paremmin kuin aikoihin ja lanttu leikkaa.

26.3.2015

Ilmassa on melkoisesti sähköä ja sählinkiä, joka voi pahimmillaan aiheuttaa jopa vaaratilanteita, ellet tietoisesti rauhoita tahtiasi ja pienennä tälle päivälle asettamiasi vaatimuksia

27.3.2015

Älä anna kumppanisi tai rakastettusi mahdollisen murjottamisen vaivata mieltäsi, sillä vain hän itse voi auttaa itseään. Elä rauhassa omaa elämääsi ja uskalla nauttia sen sinulle tarjoamista mahdollisuuksista. Keskinäinen rakkaus voi ilmetä vain kahden elämästään nauttivan ihmisen välillä.

28.3.2015

Tunteiden ja ajatusten välinen tasapaino on parhaimmillaan. Tänään on hyvä päivä hoitaa myös vaikealta tuntuvat asiat, sinun kannaltasi parhaaseen mahdolliseen päätökseen, joten tartu toimeen.Vallattomuus on tämän päivän valttikortti. Uskalla tehdä jotain odottamatonta ja irrota itsesi tylsistä rutiineista ennen kuin tärinä iskee pahemmin kimppuusi.

29.3.2015

Tällaisena päivänä asioilla on taipumus mutkistua tai mennä muuten oikein kunnolla pieleen. Älä siis yritä väkisin saada juttuja rullaamaan. Oikeat asiat etenevät aina paremmin omalla painollaan kuin tuuppaamalla.

Härkä

23.3.2015

Tunnemaailmasi on hyvässä tasapainossa mielesi kanssa, ja seurasi on tänään tavallista kysytympää. Anna siis jutun luistaa ja aja epäröimättä omaa etuasi asiassa kuin asiassa. Kukaan muu ei sitä tee.

24.3.2015

Arvomaailmasi on tavallista herkempi ja tunnet aivan erityistä lämpöä sellaisia ihmisiä kohtaan, jotka hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet. Älä ihmettele jos joku jää hengailemaan lähistölle pidemmäksikin aikaa, sillä sinussa on nyt aimo annos selittämätöntä kosmista vetovoimaa, joka ei jätä ketään kylmäksi.

25.3.2015

Tietyt hankalassa vaiheessa olleet asiat kiristävät tänään pinnaa tavallista enemmän. Silti tämä on yksi parhaista hetkistä hoitaa keskeneräiset asiat kuntoon. Helppoa niiden hoitaminen ei silti varmaan ole, mutta ajan laatu suosii rehellistä lähestymistapaa ja palkitsee ne jotka uskaltavat pistää itsensä likoon.

26.3.2015

Nyt on oikea hetki laittaa energiasi hyötykäyttöön. Keskity kaikessa rauhassa ja innostukseesi luottaen viemään eteenpäin omaa tärkeäksi kokemaasi projektia. Se on tervettä itsekkyyttä.

27.3.2015

Venus on merkissäsi ja rakennat itsellesi tässä kuussa rakkauden valtakuntaa. Tänään koet selvää tyytymättömyyttä asioihin jotka eivät vastaa sisäistä rakkauskäsitystäsi. Tässä vaiheessa tulet helposti osoittaneeksi toista syyttävällä sormella, mutta ainoa joka voi tehdä jotain, olet sinä.

28.3.2015

Puhe sujuu ihan mukavasti, mutta kukaan ei tahdo silti ottaa sinua vakavasti. Seuraa hetki omia tunteitasi ja kuuntele mitä samalla olet sanomassa. Elleivät sanasi ja tunteesi ole tasapainossa et ole itsekään vakavissasi.

29.3.2015

Saatat hiukan ihmetellä miksi niin monet ovat sinua kohtaan kalseita ja tylyjä, mutta älähän välitä. Päivä vain sattuu olemaan monille mollivoittoinen ja jollakin tavalla sitä täytyy ilmaista.

Kaksoset

23.3.2015

Huomaat muilla olevan hauskaa keskenään, mutta et tahdo saada heidän ideastaan kiinni. Tahattomia sammakoita luiskahtaa helposti huuliltasi, joten koeta pysytellä ulkopuolella.

24.3.2015

Vaistoat hienoisen eroottisen jännitteen ympärilläsi, mutta varo tekemästä sillä perusteella hätiköityjä johtopäätöksiä. Ihastuminen muuttuu nyt helposti vihastumiseksi, jos erehdyt etenemään liian suoraviivaisesti. Neptunuksen herkässä energiassa liike on aina hidasta ja hienotunteista.

25.3.2015

Sinulla pysyvät nyt hengen työkalut hyvin hyppysissä ja siksi onkin syytä keskittyä toteuttamaan jotakin itsellesi tärkeää ideaa tai suunnitelmaa ensisijaisella prioriteetilla. Luovuutesi otetaan vastaan lähes innostuksen vallassa kaikkialla, missä pystyt itse käyttäytymään avoimesti ja omaa ajatustasi kunnioittaen.

26.3.2015

Joskus on tällaisia päiviä, jolloin vain kertyy niin paljon erilaista tekemistä, ettei lopulta tahdo saada yhtään asiaa kunnolla hoidettua. Unohda edes hetkeksi itsellesi laatimasi aikataulu ja lähde haukkaamaan happea tai vaikka kupposelle kuumaa.

27.3.2015

Sinun on tänään helppo nähdä rakkauselämäsi epäkohdat oikeassa valossa ja tehdä oman elämäsi osalta välttämättömät muutokset tilanteen korjaamiseksi. Keskinäisen rakkauden syvyys tulee mitattua sillä, miten kumppanisi suhtautuu sinun uudistuneeseen arvomaailmaasi.

28.3.2015

Sinulla on tänään mahdollisuus saada joku sinulle tärkeä asia lopultakin suotuisaan päätökseen kunhan vain rohkaiset mielesi ja avaat suusi. Puheesi on tänään suotuisassa yhteydessä ajatuksiisi ja sinua on helppo kuunnella.

29.3.2015

Elä tänään omaa elämääsi omaan tahtiisi äläkä lähde mukaan siihen hermostuneeseen ilmapiiriin jota jotkut tuntuvat innolla lietsovan. Sinulla ei pitäisi olla kiirettä minnekään.

Rapu

23.3.2015

Tämä on hyvä päivä kaikille aivotoimintaa vaativille tehtäville. Etenkin aamupäivällä olet hyvin terävällä ja oivaltavalla tuulella. Jos mieleesi siis juolahtaa joku loistava idea niin ei muuta kuin toteuttamaan tukka putkella.

24.3.2015

Luota tänään alitajuisiin tuntemuksiin, jotka kutsuvat sinua elokuviin, kyläilemään tai vaikkapa vain viettämään ihanaa iltaa omassa seurassasi. Tämä päivä tarjoaa sinulle hienoja nautinnollisia hetkiä, jos vain annat itsellesi siihen luvan. Päivän mittaan teet varmasti upeita oivalluksia tulevaisuuteesi liittyen.

25.3.2015

Voimat saattavat olla tänään vähän kateissa ja niitä ei ole syytä rasittaa äärimmilleen. Hoida se minkä hyvin jaksat ja jätä loput huomiseen. Saturnus ei anna sinulle mahdollisuutta suunnata energiaasi ikäviltä tuntuviin asioihin ilman armotonta väsymystä. Voitat paljon, jos maltat löysätä ajoissa.

26.3.2015

Vauhtia kannattaa pitää tänään yllä jos tuntuu että tekemistä riittää, sillä osaat reagoida oikealla tavalla uusiin tilanteisiin ja saat monia itsellesi tärkeitä asioita liikahtamaan ratkaisevasti eteenpäin.

27.3.2015

Osaat lukea kumppanisi mielialoja kuin avointa kirjaa ja tänään kannattaa nostaa kissa pöydälle, jos huomaat että kaikki ei ole kohdallaan. Parisuhteen voi katsoa toimivan, jos molemmat ovat tyytyväisiä ja kokevat elämänsä mielekkääksi. Ellei näin ole, kaipaa suhde jonkinlaista uudistumista.

28.3.2015

Jos sinua tänään vaivaa ahdistava olotila missä tahansa tilanteessa niin kuulostele miksi yli päätään olet ajautunut kyseiseen paikkaan kyseiseen aikaan. Oletko mennyt lupaamaan jotain joka ei enää pidäkään paikkaansa? Silloin pitää pystyä perumaan aikaisemmat puheensa.

29.3.2015

Nyt kannattaa edetä hillitysti, sillä suksi saattaa muutaman kerran tökätä aika ilkeästi ennen kuin päivä on päätöksessään. Maltti on valttia, vaikka ilmiö onkin väliaikainen, eikä aiheuta sen suurempaa murhetta.

Leijona

23.3.2015

Jos tänään heräät väärällä jalalla, niin se vain kuuluu päivän energiaan eikä sitä kannata sen enempää murehtia, sillä iltaan mennessä saavutat jälleen tasapainosi ja kaikki näyttää paljon paremmalta.

24.3.2015

Olet tänään herkällä tuulella vaistoamaan mitä juuri nyt kaipaat elämääsi samoin kuin vaistoat mitä missään nimessä et siihen halua sisällyttää. Olo tuntuu hiukan ahdistavalta, elleivät ihmissuhteesi ole kaikilta osin kohdallaan. Kaikki vähänkään epäilyttäviltä tuntuvat asiat on hyvä selvittää.

25.3.2015

Tunne siitä että pystyt melkein mihin tahansa pitää tänään paikkansa ja siksipä kannattaakin keskittyä omasta mielestäsi tärkeimpiin ja ennen kaikkea sinua eniten innostaviin asioihin. Sinussa on alkukantaista luovaa voimaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Muiden asiat voi jättää tuonnemmaksi.

26.3.2015

Tunnelmassa löytyy, mutta et silti tahdo oivaltaa mihin päin suksesi kääntäisit. Turhan tökkimisen välttämiseksi kannattaa lopettaa liika miettiminen ja keskittyä vain siihen mikä on kulloinkin tärkeintä.

27.3.2015

Elät onnekasta vaihetta elämässäsi, mutta tänään törmäät asioihin, jotka tavalla tai toisella ovat esteenä myönteiselle kehitykselle elämässäsi. Älä lakaise vähäpätöiseltä vaikuttavia epäkohtia maton alle, sillä juuri niiden korjaaminen kruunaa onnistuneen kumppanuuden.

28.3.2015

Kiinnostut jostakin uudesta asiasta ja mielesi tekee syventyä siihen tarkemmin. Joudut sen vuoksi luopumaan jostakin aikaisemmasta sopimuksesta, mikä ei sitten sujukaan ihan helposti. Älä anna pienten hankaluuksien horjuttaa intoasi.

29.3.2015

Huomaat varmaan että jollakin lähelläsi olevalla ihmisellä päivä ei suju lainkaan hyvin. Asiaan puuttuminen vain pahentaa tilannetta, joten koeta malttaa mielesi ja pitää näppisi erossa hänen elämästään.

Neitsyt

23.3.2015

Sanasta miestä ja sarvista härkää on päivän tunnuslauseesi. Et pelkää mitään etkä ketään vaan pystyt sanomaan epäröimättä oman mielipiteesi. Vaikka tällainen käyttäytyminen herättää pientä närää niin lopputulos on varmasti positiivinen.

24.3.2015

Pystyt tänään osoittamaan ihanalla tavalla rakkautesi niille, jotka ovat sen ansainneet. Hyvä tuulesi tarttuu nyt muihinkin ja pieniltä ihastumisilta on lähes mahdotonta välttyä. Ole vain oma itsesi ja nauti tästä päivästä sekä kaikesta saamastasi huomiosta avoimin mielin ja sydämin.

25.3.2015

Sinua ei saa tänään pakolla liikahtamaan senttiäkään paikaltasi, sillä haluat keskittyä tarkkaakin tarkemmin omiin asioihisi ja hyvä niin. Jos elämässäsi on liian voimakkaita ulkoisia pakkoja, niin nyt sellaiset tuntuvat erittäin ahdistavilta ja luotaan työntäviltä. Ethän anna pakottaa itseäsi mihinkään.

26.3.2015

Innostusta saattaa tänään riittää moneenkin lähtöön, eikä vauhtia tarvitse suotta jarrutella, mutta kannattaa silti valita yksi asia kerrallaan, jota keskityt viemään eteenpäin.

27.3.2015

Sinulla on hyvä vaihe ihmissuhteissasi, mutta kaikki eivät katsele myötämielisesti elämäsi etenemistä. Joku saattaa olla sinulle kateellinen ja tulla aiheetta pottuilemaan tai levittämään aiheettomia epäilyksiä. Älä kuuntele epämääräisiä vihjailuja vaan vaadi selviä faktoja. Niitä tuskin löytyy.

28.3.2015

Kuulet tänään asian tai asioita, jotka vaativat sinua korjaamaan käsityksiäsi luotettavaksi kokemastasi ihmisestä. Älä silti tee hätiköityjä päätöksiä, sillä tulet havaitsemaan että ainoastaan sinun odotuksesi tuota toista ihmistä kohtaan olivat epäluotettavia tai asiattomia.

29.3.2015

Joku yrittää ehkä purkaa sinuun kehnoa oloaan päivän kuluessa, mutta koeta säilyttää rauhallisuutesi. Hänen kehnolla olollaan ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi ja riittää kun sinä tiedät sen.

Vaaka

23.3.2015

Jos tänään ajatus sotkeentuu ajoittain oikein kunnolla, niin kysymyksessä on selvä ristiriita sisimpien tunteittesi ja muille antamasi vaikutelman välillä. Joudut siis hiukan määrittelemään suuntaasi ennen kuin ajatus jälleen kirkastuu.

24.3.2015

Tänään et tahdo itsekään tietää mitä haluat tai mihin voisit olla tyytyväinen. Tästä syystä jotkut kokevat olonsa vaivautuneeksi seurassasi. Mahdollinen ahdistus ajaa sinua uuteen suuntaan elämässäsi ja tänään on kaikin puolin oikea aika kääntää peräsintä reippaan puoleisesti itsellesi sopivaan kurssiin.

25.3.2015

Sinussa on tänään positiivista jännitettä sellainen määrä, että sillä hoitaa helposti kuntoon jonkun sinulle tärkeän, mutta keskeneräiseksi jääneen asian. Itsestään sekään ei tietysti tapahdu ja rutiineista on pystyttävä irrottautumaan lähes kapinallisen rohkeudella. Sen jälkeen sinua ei pitele mikään.

26.3.2015

Ajoittainen epäusko erään merkittävän suunnitelmasi toteutumiseen iskee päälle jossain vaiheessa päivää, mutta siitä pääsee helposti eroon kun ripustaa hetkeksi hanskat naulaan ja rauhoittuu.

27.3.2015

Joskus onni lymyää odottamattomissa paikoissa. Lähipäivinä sinun kannattaa seurata alitajuntasi outoja vihjeitä ja uskaltautua yhteen tai useampaan seikkailuun. Mielesi yrittää keksiä hyviä tekosyitä rutiiniin takertumiselle, mutta sillä tavalla menetät otteesi elämän virrasta.

28.3.2015

Kohtaat kanssasi samalla aaltopituudella olevia ihmisiä. Heillä on hyviä ideoita tai ajatuksia tarjottavanaan juuri tämän hetkiseen tilanteeseesi. Luota välittömään tunteeseesi ja ole valmis toimimaan sen ohjauksen mukaisesti.

29.3.2015

Pinnasi on päässyt päivän mittaan lyhenemään etkä jaksa tänään kuunnella itseesi kohdistuvaa arvostelua. Tietoisena tästä olotilasta voit ohittaa arvostelijat olan kohautuksella, joka iloksesi saa heidät harmistumaan vielä enemmän.

Skorpioni

23.3.2015

Joku puuttuu tekemisiisi ikävältä tuntuvalla tavalla, mutta voit kääntää tilanteen voitoksesi kysymällä vilpittömästi mitä hän tekisi sinun asemassasi. Siihen hän nimittäin ei pysty asettumaan.

24.3.2015

Elät rakkauselämässäsi luovaa ja jännittävää vaihetta, jonka aikana kannattaa seurata alitajunnan osoittamaa suuntaa pelkoa tuntematta. Sinua saatetaan pyytää osallistumaan johonkin tilaisuuteen tai vain kahviseuraksi läheiseen konditoriaan. Tänään kannattaa katsoa mitä elämällä on sinulle tarjottavana.

25.3.2015

Olo saattaa tuntua hiukan huteralta ja jännittyneeltä, mutta se on pelkästään hyvä asia. Tämän jakson aikana olisi pystyttävä ottamaan joku tärkeä askel eteenpäin sellaisessa asiassa, jonka sisimmässäsi tunnet ratkaisevaksi oman tulevaisuutesi kannalta. Pelko kuuluu asiaan ja se on nyt voitettava.

26.3.2015

Energiaa luulisi nyt riittävän vaikka mihin eikä tätä päivää kannata haaskata vastentahtoiseen tekemiseen eikä missään nimessä liian monen asian tekemiseen samalla kertaa. Tulokset syntyvät innostuksesta eivät koskaan hosumisesta.

27.3.2015

Elät kriittistä vaihetta rakkauselämässäsi ja näinä päivinä tunnet syvää ja aiheellista tyytymättömyyttä pielessä oleviin asioihin ihmissuhteissasi. Olosuhteita tulee tällöin pystyä merkittävällä tavalla uudistamaan, jotta kumppanuus säilyisi raikkaana ja mielenkiintoisena.

28.3.2015

Suhtaudut tänään tavallista suorasukaisemmin jokaiseen ihmiseen, joka jollain tavalla pyrkii käyttämään sinua hyväkseen. Anna heidän hermostua omiin odotuksiinsa ja säilytä rauha sisälläsi.

29.3.2015

Suhtaudut tänään tavallista suorasukaisemmin jokaiseen ihmiseen, joka jollain tavalla pyrkii käyttämään sinua hyväkseen. Anna heidän hermostua omiin odotuksiinsa ja säilytä rauha sisälläsi.

Jousimies

23.3.2015

Joku hyvin hankala väärinkäsitys saattaa sotkea tämän päivän lukujärjestyksen, mutta älä anna moisen pikku seikan sotkea koko elämääsi. Muuta suosiolla lukujärjestystä paremmin olosuhteita vastaavaksi.

24.3.2015

Tunnet vahvaa alitajuista tarvetta lähteä toteuttamaan jotain omaa, ihmissuhteisiin liittyvää ideaa tai haavetta. Nosta vaan rohkeasti kytkintä ja anna itsellesi lupa ajelehtia kulloinkin parhaalta tuntuvaan suuntaan. Uskalla ottaa vastaan kaikki se hellyys ja rakkaus, jota sinulle mahdollisesti osoitetaan.

25.3.2015

Saat palikat paikalleen melkein ajatuksen voimalla ja siksi kannattaa keskittyä sellaiseen tulevaisuuttasi rakentavaan projektiin, joka myös tekohetkellä antaa sinulle eniten. Varo miettimästä lopputulosta. Keskity nauttimaan itse toiminnasta. Sisäinen voimasi ohjaa sinua ihan varmasti oikeaan suuntaan.

26.3.2015

Monenlaista hankaluutta pukkaa nyt näköpiiriin eikä tilanteeseen ole odotettavissa helpotusta ennen kuin maltat seisahtaa ja löytää jälleen oman rytmisi tämän päivän tapahtumissa.

27.3.2015

Joku oikein hyvältä tuntuva ihmissuhteisiin tai rakkauselämään liittyvä mahdollisuus houkuttelee sinua mukaansa. Älä kuitenkaan aseta sille liian suuria odotuksia, sillä pettymyksen vaara on olemassa. Niin kauan kun elät tässä hetkessä, sinulla ei ole mitään menetettävää.

28.3.2015

Tämä on loistava päivä sekä antaa että vastaan ottaa hyviä neuvoja tulevaisuuden varalle. Arvosta korkealle se mitä puhut ja se mitä kuulet, sillä ajatusten ja tunteiden harmoniassa elää totuuden siemen.

29.3.2015

Mieltäsi painaa joku asia, joka pitäisi ehdottomasti saada hoidettua pikimmiten. Tänään ei kuitenkaan ole oikea aika hoitaa mitään väkisin, joten viisainta on antaa asian olla ja keskittyä johonkin mukavampaan juttuun.

Kauris

23.3.2015

Hoida ihmeessä jokainen mieltäsi askarruttava asia kuntoon heti kun sellainen juolahtaa mieleesi. Osaat nyt esittää asiasi niin vastustamattomalla tavalla että viesti menee varmasti perille.

24.3.2015

Elämä kutsuu sinua tänään nauttimaan rakkauden tavallisesta poikkeavista ja jopa hiukan arveluttavista antimista tavalla tai toisella. Anna itsellesi lupa seikkailla edes hiukan ja ottaa vastaan se mitä sinulle tarjotaan. Säteilevä olemuksesi herättää tänään ansaittua huomiota ja valinta jää sinulle.

25.3.2015

Elämä on näihin aikoihin hiukan jähmeää, eivätkä läheskään kaikki asiat suju ensi yrittämällä niin kuin pitäisi. Väsyneenä teet uskomattomia virheitä, kuten tulet lähipäivinä huomaamaan. Ole tietoinen töppäyksistäsi ja ota ne vastaan tervetulleina viesteinä väärin valitusta suunnasta tai hetkestä.

26.3.2015

Tänään sinulla ei ole varaa tehdä oikeastaan mitään omien tunteittesi vastaisesti, sillä se kostautuu välittömästi erilaisina, pieninä ongelmina ja hankaluuksina tehtäviesi hoitamisessa.

27.3.2015

Nyt kannattaa ottaa haaste vastaan lähteä mukaan mihin tahansa sinua kiehtovaan juttuun oikealta tuntuvan ystävän tai seuralaisen kanssa. Kaikki pelko on nyt aiheetonta, sillä tämän kokemuksen avulla pystyt asettamaan rakkauselämäsi oikeisiin mittasuhteisiin.

28.3.2015

Tänään hermostut ihmisiin, jotka puhuvat vain puhumisen ilosta. Et jaksa kuunnella tyhjänpäiväisyyksiä ja annat kyllä muidenkin huomata sen. Parempi olisi kuitenkin sulkea vain omat korvansa eikä kenenkään suuta. Peilihän se vain siinä jaarittelee.

29.3.2015

Olet melkoisen sotaisalla tuulella eikä kenenkään kannata tulla haastamaan riitaa kanssasi ellei halua maistaa häviön katkeraa kalkkia. Koeta säilyttää malttisi ja rauhallisuutesi, jolloin voitto maistuu vielä paljon makeammalta.

Vesimies

23.3.2015

Ota tämä päivä ihan rauhallisesti, sillä tunteesi ja ajatuksesi sekoittuvat helposti keskenään etkä tahdo saada sanottavaasi perille ymmärrettävässä muodossa. Ellet pysty olemaan hiljaa niin puhu edes rauhallisesti.

24.3.2015

Jos olet jo pidempään tuntenut tyytymättömyyttä joitakin rakkauselämääsi liittyviä asioita kohtaan, niin tänään on hyvä sanoutua irti sellaisista osista ja tekijöistä, jotka eivät enää palvele tarkoitustaan. Kumppanille on hyvä kertoa mitä olet tekemässä, mutta hänen luvastaan se ei saa olla kiinni.

25.3.2015

Järki luistaa ja energia virtaa oikeaan suuntaan. Mieti mitä asioita haluat juuri nyt viedä eteenpäin, sillä myötätuuli vaikuttaa enemmän kuin lupaavalta kaikkia sellaisia asioita ja ideoita kohtaan, jotka saavat sinut tärisemään innostuksesta. Anna luovuuden voiman ohjata elämääsi oikeaan suuntaan.

26.3.2015

Älä anna ahdistavalle olotilalle ylivaltaa tämän päivän tekemisissäsi, vaan anna sen ohjata sinua pois sellaisten asioiden ääreltä, jotka eivät tällä kertaa palvele tarkoitustaan elämässäsi.

27.3.2015

Joku asia saattaa sinut epätoivon partaalle rakkauselämässäsi. Huomaa että kysymys on vain asettamistasi ylisuurista odotuksista, jotka eivät nyt toteudu haluamallasi tavalla. Rakkaus ei tunne huomista eikä eilistä. Se vaan on tässä ja nyt tai sitten ei ole. Katso kumpi pätee sinun elämääsi nyt.

28.3.2015

Olemuksesi ja käyttäytymisesi herättää tänään ansaittua luottamusta kanssaihmisissäsi ja saat hoidettua kuntoon yhden tai useamman sinua vaivanneen epäkohdan. Elämä näyttää heti paljon valoisammalta.

29.3.2015

Voit tuntea olosi hyvinkin energiseksi ja innostua kasaamaan liikaa hommia tälle päivälle. Intoilu kostautuu välittömästi pieninä pettymyksinä ja epäonnistumisina, jolloin kannattaa nopeasti hiljentää vauhtia.

Kalat

23.3.2015

Tänään on ilmassa yllätyksen makua, sillä joku haluaa palkita sinut rehellisistä ja yhteistä päämääräänne tukeneista ajatuksistasi ja sanoistasi. Ota kiitollisuus vastaan epäröimättä ja turvallisin mielin.

24.3.2015

Älä ihmettele, jos päähäsi pälkähtää ihan hassuja ihmissuhteisiin tai rakkauselämääsi liittyviä ideoita. Olet varsin kekseliäällä ja samalla herkällä tuulella eivätkä ideasi ole lainkaan niin mahdottomia kuin miltä ne aluksi saattavat kuulostaa. Lähde vain rohkeasti tekemään unelmista totta.

25.3.2015

Saturnus rauhoittaa tahtia ja aiheuttaa ajoittaista väsymystä. Kunnioita tänään kehoasi ja pyri tekemään vain se mikä sujuu vaivattomasti. Tietoisuus omien voimavarojesi rajallisuudesta on todellista viisautta ja opettaa sinua valitsemaan pakollisen tekemisen sijasta tärkeän eli oikean tekemisen.

26.3.2015

Hyvä lataus on nyt päällä ja sinun kannattaa suunnata energiasi sellaisiin asioihin, jotka itse koet tärkeimmiksi ja tällä hetkellä toimivimmiksi. Elämäsi mielekkyys syntyy siitä mitä tänään teet eikä koskaan tekemisen tuloksista.

27.3.2015

Näinä päivinä sinulla on hyvä tilaisuus saattaa rakkauselämääsi vaivanneet epäkohdat oikeaan järjestykseen, vaikka se vähän kirpaisisikin jompaakumpaa tai molempia. Tiedostat epäkohdat ja tiedät mitä niille tulee tehdä. Ellei kumppanisi ole halukas muutoksiin, lienee se selvä merkki rakkauden puuttumisesta.

28.3.2015

Järki ei tänään luista odottamallasi tavalla ja pieniä lipsahduksia on odotettavissa sanallisessa kommunikoinnissasi muiden ihmisten kanssa. Älä kanna moisista kömmähdyksistä sen isompaa huolta. Voit aina korjata jos joku käsittää sinut väärin.

29.3.2015

Kaikki minkä tänään teet hyvällä fiiliksellä tulee tuottamaan lähes välittömän palkinnon tavalla tai toisella, mutta ilman fiilistä ei kannata lähteä hosumaan yhtään mitään.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 20.-26.3.
Kuukausihoroskooppi 3/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X