Horoskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 30/2015

Teksti: Anna.fi

Tällä viikolla Aurinko ja Merkurius liikkuvat yhdessä ja tekevät kolmiota Saturnukselle. Aivan huikeaa aikaa laittaa asioita konkreettisesti järjestykseen ja saada kaikki toimimaan.

Oinas

20.7.2015

Elämä on näihin aikoihin hiukan jähmeää, eivätkä läheskään kaikki asiat suju ensi yrittämällä niin kuin pitäisi. Väsyneenä teet uskomattomia virheitä, kuten tulet lähipäivinä huomaamaan. Ole tietoinen töppäyksistäsi ja ota ne vastaan tervetulleina viesteinä väärin valitusta suunnasta tai hetkestä.

21.7.2015

Tänään sinulla ei ole varaa tehdä oikeastaan mitään omien tunteittesi vastaisesti, sillä se kostautuu välittömästi erilaisina, pieninä ongelmina ja hankaluuksina tehtäviesi hoitamisessa.

22.7.2015

Jos huomaat jonkun asian painavan tavallista enemmän mieltäsi, niin se on vain merkki siitä, että on oikea aika esittää omat, todelliset ja rehelliset mielipiteesi asiasta. Varo sortumasta edes puolittaisiin totuuksiin, sillä ne johtavat aivan varmasti sylttytehtaalle.

23.7.2015

Ajatuksesi toimivat kirkkaasti ja tiedät miten mikäkin asia kannattaa esittää, jotta se tulisi oikein ymmärretyksi. Nyt kannattaa olla aktiivinen ja viedä itsellesi tärkeitä asioita eteenpäin kaikilla sektoreilla.

24.7.2015

Elämäsi meri myrskyää ehdottomalla voimallaan eikä sinun kannata tehdä muuta kuin keskittyä selviämään yhdestä ongelmasta kerrallaan. Älä yritä edes vilkuilla muiden tarpeisiin tai odotuksiin, sillä sinulla on aivan tarpeeksi tekemistä omissa asioissasi. Suuret muutokset ovat edessäsi juuri nyt.

25.7.2015

Sinua saatetaan pyytää yllättäen johonkin tehtävään, tapahtumaan tai illanviettoon. Kutsu kannattaa ottaa vastaan vaikka vaistosi kilkuttaisivat varoituskelloja. Luvassa on positiivista jännitystä jonka yliherkkä omatuntosi pyrkii rajaamaan pois kokemustesi piiristä.

26.7.2015

Yllättäviä hankaluuksia on tiedossa sellaisen projektin tiimoilta, johon olet viime aikoina kohdistanut paljon energiaasi. Älä silti luovuta, sillä vaikeudet ainoastaan opastavat tekemään tiettyjä muutoksia suunnitelmiisi, jonka jälkeen kaikki menee jälleen hienosti.

Härkä

20.7.2015

Järki luistaa ja energia virtaa oikeaan suuntaan. Mieti mitä asioita haluat juuri nyt viedä eteenpäin, sillä myötätuuli vaikuttaa enemmän kuin lupaavalta kaikkia sellaisia asioita ja ideoita kohtaan, jotka saavat sinut tärisemään innostuksesta. Anna luovuuden voiman ohjata elämääsi oikeaan suuntaan.

21.7.2015

Älä anna ahdistavalle olotilalle ylivaltaa tämän päivän tekemisissäsi, vaan anna sen ohjata sinua pois sellaisten asioiden ääreltä, jotka eivät tällä kertaa palvele tarkoitustaan elämässäsi.

22.7.2015

Ajatuksissasi ja puheissasi on ideaa ja toimivuutta niin paljon ettei sinulla ole syytä jättää oivalluksiasi ajatusten tasolle vaan tarttua toimeen. Parasta olisi kirjoittaa ideoitten pääkohdat muistiin tai vähintään jakaa ne jonkun asiaa ymmärtävän kanssa, jolloin ne jo käynnistyvät ja loppu sujuu itsestään.

23.7.2015

Tunnet tänään tavallista selvemmin mikä asia tai mitkä ihmiset imevät energiaasi. Tänään on myös paras hetki vapauttaa itsesi näistä olosuhteista ilmoittamalla, että kiitti, mulle riitti.

24.7.2015

Älä ota turhia paineita ellet saa hoidettua kaikkia suunnittelemiasi asioita, sillä tällaisena aikana mikään ei tahdo pysyä totutussa järjestyksessä. Lähes kaikilla on edessään sama hullun mylly ja siksi sinulta odotetaan ihan mahdottomia. Hyväksy häiriöt ja viivästymiset sekä itseltäsi että muilta.

25.7.2015

Tämä on vauhdikas päivä ja parhaimmillaan myös menestyksellinen mikäli pystyt vastaamaan sinulle esitettäviin haasteisiin tai kutsuihin epäröimättä. Elätkö sinä omaasi vai jonkun toisen elämää? Mieti sitä ja vastaa kyllä!

26.7.2015

Joudut tänään katsomaan silmästä silmään asioita ja ihmisiä, joiden tiedät tekevän elämästäsi vaikeaa odotuksillaan ja vaatimuksillaan. Olisikohan jo aika ottaa elämä omiin käsiisi ja tehdä loppu sinua rasittavista vaateista?

Kaksoset

20.7.2015

Saturnus rauhoittaa tahtia ja aiheuttaa ajoittaista väsymystä. Kunnioita tänään kehoasi ja pyri tekemään vain se mikä sujuu vaivattomasti. Tietoisuus omien voimavarojesi rajallisuudesta on todellista viisautta ja opettaa sinua valitsemaan pakollisen tekemisen sijasta tärkeän eli oikean tekemisen.

21.7.2015

Hyvä lataus on nyt päällä ja sinun kannattaa suunnata energiasi sellaisiin asioihin, jotka itse koet tärkeimmiksi ja tällä hetkellä toimivimmiksi. Elämäsi mielekkyys syntyy siitä mitä tänään teet eikä koskaan tekemisen tuloksista.

22.7.2015

Tiedostat hyvin selvästi mitkä asiat tekevät elämästäsi vaikeaa ja raskasta. Jos olet valmis päästämään niistä irti, niin nyt on yksi parhaista hetkistä mennä kertomaan tämä ilouutinen asianosaisille. Lopulta päätöksesi tukee kaikkien siihen liittyvien elämää, vaikka ensin ihan joltakin muulta vaikuttaisi.

23.7.2015

Ideasi ja suunnitelmasi kiteytyvät tavallista selkeämpään asuun aivoissasi eikä niitä kannata jättää sinne pyörimään. Kerro ideoistasi rohkeasti kaikille, jotka jaksavat kuunnella. Saat tukea ajatuksillesi yllättäviltä tahoilta.

24.7.2015

Vaikka ympärilläsi räiskyy ja rätisee niin sinä pystyt loistavasti oivaltamaan mitä missäkin tilanteessa tulee tehdä. Säilytä vain oma rauhasi ja keskity omaan kulkuusi, sillä muiden sotaan sinulla ei ole oikeutta mennä sekaantumaan, ellet välttämättä halua osallistua raskaiden sotakorvausten maksamiseen.

25.7.2015

Hetkelliset ahdistuksen tuntemukset ovat viestejä jostakin kesken olevasta asiasta, joka pitäisi ottaa vielä tänään tehokkaasti käsittelyyn. Tiedät kyllä mistä on kysymys, joten älä siinä enää ihmettele vaan toimi.

26.7.2015

Joku asia johon olet viime aikoina sitoutunut näyttää menevän loistavasti eteenpäin, mutta varaudu ikäviin ja odottamattomiin yllätyksiin, jotka eivät missään nimessä tarkoita kyseisen suunnitelman kaatumista vaan tiettyjen korjausten välttämättömyyttä.

Rapu

20.7.2015

Juuri näihin aikoihin on ehdottomasti hyvä hetki aloittaa konkreettisesti jonkun itsellesi arvokkaan suunnitelman toteuttaminen, sillä homma pysyy nyt hansakassa paremmin kuin pitkiin aikoihin. Sopimukset ja muut kirjalliset projektit onnistuvat paremmin kuin aikoihin ja lanttu leikkaa.

21.7.2015

Ilmassa on melkoisesti sähköä ja sählinkiä, joka voi pahimmillaan aiheuttaa jopa vaaratilanteita, ellet tietoisesti rauhoita tahtiasi ja pienennä tälle päivälle asettamiasi vaatimuksia.

22.7.2015

Nyt pystyt tekemään ideoistasi ja ajatuksistasi konkreettisia sovelluksia. Sinun kannattaa ryhtyä sanoista tekoihin, sillä homma kuin homma on varmasti hanskassa, sikäli kun olet siitä aidosti kiinnostunut. Osaat tehdä hyviä sopimuksia, eikä epäselvyyksille jää ainakaan sinun osaltasi tilaa.

23.7.2015

Tunnet hienoista voimattomuutta ja saamattomuutta sellaisissa asioissa, joita et uskalla tai pysty viemään eteenpäin sinulle sopivalla tavalla. Selittely ei enää maistu ja parasta olisikin sanoutua irti rasittaviksi käyneistä osista elämääsi.

24.7.2015

Elät erittäin levotonta aikaa ja sinun kannattaa olla hyvin varovainen etenkin liikenteessä. Rauhoita elämääsi ja vältä kaikkea hosumista. Käytössäsi on todella suuri oivalluksen lahja ja tarvitset paljon tilaa ja aikaa sen toteuttamiseen. Nyt on aika tehdä radikaaleja siirtoja elämässäsi.

25.7.2015

Tänään kannattaisi tehdä mahdollisimman itsenäisiä ja jopa uhmakkaita siirtoja, sillä ne johdattavat sinua outoon mutta varmasti oikeaan suuntaan. Ihminen ilman pientä seikkailua silloin tällöin on henkisesti kuollut.

26.7.2015

Olet tänään loistavassa tilanteessa viedäksesi onnistuneesti eteenpäin jotakin työelämäsi uudistumiseen liittyvää muutosta tai parannusta. Oivallukset syntyvät sekunnissa ja jo seuraavassa asiaa pitäisi pystyä viemään eteenpäin.

Leijona

20.7.2015

Tietyt hankalassa vaiheessa olleet asiat kiristävät tänään pinnaa tavallista enemmän. Silti tämä on yksi parhaista hetkistä hoitaa keskeneräiset asiat kuntoon. Helppoa niiden hoitaminen ei silti varmaan ole, mutta ajan laatu suosii rehellistä lähestymistapaa ja palkitsee ne jotka uskaltavat pistää itsensä likoon.

21.7.2015

Nyt on oikea hetki laittaa energiasi hyötykäyttöön. Keskity kaikessa rauhassa ja innostukseesi luottaen viemään eteenpäin omaa tärkeäksi kokemaasi projektia. Se on tervettä itsekkyyttä.

22.7.2015

Mikäli kohtaat jonkun asian hoitamisessa selvää vastarintaa tai takaiskuja niin koeta löytää uusi reitti tai suunnitelma. Vastus voi olla yllättävän kova, mutta asian selvittäminen muuttaa koko tilanteen sinun kannaltasi oikeaan suuntaan. Nyt et saa hyväksyä arvelutavalta tuntuvia tarjouksia.

23.7.2015

Aurinko ja Merkurius merkissäsi antavat lisää pontta ja uskottavuutta kaikille tänään esittämillesi asioille ja mielipiteille. Nyt kannattaa puhua suu puhtaaksi ja katsoa sitten kuinka hyvään malliin asiat järjestyvät.

24.7.2015

Eletään melkoisen epävakaata aikaa, mutta sinulla on Uranuksen sekstiilin ansiosta hyvät mahdollisuudet pysyä selkkausten yläpuolella. Säilytä siis malttisi nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja ole valmis korjaamaan suuntaasi heti kun ensimmäiset häiriöt osuvat kohdalle.

25.7.2015

Älä ihmettele jos tänään kohtaat ihmisiä, jotka saavat veresi kiehumaan. Jollain tavalla he pystyvät manipuloimaan elämääsi. Älä anna heille tätä mahdollisuutta suuttumalla sen enempää. Käytä kiehuva voimasi sellaisen päätöksen tekemiseen, joka palauttaa ohjat omiin käsiisi.

26.7.2015

Päivän mittaan saattaa joku työelämääsi liittyvä asia hermostuttaa sinua ja muuttua hyvin hankalaksi. Kohtaat siinä tilanteessa itse asettamiasi vaatimuksia, jotka ovat liian suuria toteutuakseen. Mikä estää sinua tyytymästä siihen mitä saat aikaan luonnollisesti, liikaa yrittämättä.

Neitsyt

20.7.2015

Sinulla pysyvät nyt hengen työkalut hyvin hyppysissä ja siksi onkin syytä keskittyä toteuttamaan jotakin itsellesi tärkeää ideaa tai suunnitelmaa ensisijaisella prioriteetilla. Luovuutesi otetaan vastaan lähes innostuksen vallassa kaikkialla, missä pystyt itse käyttäytymään avoimesti ja omaa ajatustasi kunnioittaen.

21.7.2015

Joskus on tällaisia päiviä, jolloin vain kertyy niin paljon erilaista tekemistä, ettei lopulta tahdo saada yhtään asiaa kunnolla hoidettua. Unohda edes hetkeksi itsellesi laatimasi aikataulu ja lähde haukkaamaan happea tai vaikka kupposelle kuumaa.

22.7.2015

Elämässäsi vaikuttavat epäselvyydet tai hankaluudet kannattaa nostaa käsittelyyn juuri nyt, sillä pystyt kääntämään asian kuin asian eduksesi ja puhumaan kovemman luokan auktoriteetit puolellesi. Sanoillasi on maagista voimaa ja siksi mitään ei kannata jättää sanomatta. Pallo pomppii nyt sinulle.

23.7.2015

Tänään on puhumisen ja kirjoittamisen päivä, joten sinunkin kannattaa rohkaista mielesi ja tuoda rehellisesti esille omat ideasi ja ajatuksesi, vaikka oletkin vähän paitsiossa parhaita apajia ajatellen.

24.7.2015

Ajan hermostunut laatu pyyhkii ohitsesi kovalla vauhdilla. Sinun ei tarvitse ajautua samaan soppaan ellet halua. Marsin sekstiilin tuella osaat luovia kovassakin myrskyssä, aiheuttamatta vahinkoa itsellesi. Ruori on kuitenkin pidettävä tiukasti omissa käsissä.

25.7.2015

Parhaimmillaan sinulle sataa useampiakin mahdollisuuksia tehdä tästä päivästä kiinnostava ja erilainen. Vastaa ainakin yhteen myöntävästi, sillä juuri tällaisissa yllättävissä tarjouksissa on elämisen makua.

26.7.2015

Nyt on oikea hetki tehdä joku merkittävä sitoutuminen päivän tai parin mittaiseen juttuun, joka liittyy joko työelämään tai harrastuksiisi. Muista että vain itse voit antaa itsellesi luvan tai kieltää jotain itseltäsi. Kumpaa nyt haluat tehdä?

Vaaka

20.7.2015

Voimat saattavat olla tänään vähän kateissa ja niitä ei ole syytä rasittaa äärimmilleen. Hoida se minkä hyvin jaksat ja jätä loput huomiseen. Saturnus ei anna sinulle mahdollisuutta suunnata energiaasi ikäviltä tuntuviin asioihin ilman armotonta väsymystä. Voitat paljon, jos maltat löysätä ajoissa.

21.7.2015

Vauhtia kannattaa pitää tänään yllä jos tuntuu että tekemistä riittää, sillä osaat reagoida oikealla tavalla uusiin tilanteisiin ja saat monia itsellesi tärkeitä asioita liikahtamaan ratkaisevasti eteenpäin.

22.7.2015

Asiat etenevät omalla tahdillaan ihan oikeaan suuntaan vaikka et itse tunnukaan saavan niihin selkeää otetta. Tällaisena aikana omat ajatukset voisi laittaa hetkeksi aikaa pakkolomalle ja opetella luottamaan elämän automaattiohjaukseen ihan kaikessa rauhassa.

23.7.2015

Esittämissäsi sanoissa ja ajatuksissa on tänään selkeästi enemmän voimaa ja vakuuttavuutta, joten uskalla tarttua myös hiukan pelottaviin aiheisiin reippaalla myötäotteella. Sinulle riittää kyllä ymmärrystä.

24.7.2015

Vaikka kiire kuinka tuntuisi pukkaavan päälle niin yritä rauhoittaa menoasi, sillä tapaturma ja onnettomuusriski vaanii kiireistä menijää. Uranus ja Mars ovat uudistamassa elämääsi pyörremyrskyn voimalla. Varaudu luopumaan turhista velvollisuuksista ja tekemään muutenkin salaman nopeita ratkaisuja.

25.7.2015

Et tahdo saada kunnon otetta sellaisiin asioihin, joiden motivaatio on kateissa. Ellei joku asia ota sujuakseen niin jätä se mieluummin tältä päivältä hoitamatta, sillä elämäsi kannalta menestyksellistä on vain mielekäs tekeminen.

26.7.2015

Tulet saamaan tämän päivän aikana vahvan varmistuksen jostakin hiljattain tekemästäsi ja työelämääsi tai harrastukseesi liittyvästä ratkaisusta. Kohtaamasi kannustus on merkki siitä, että suuntasi on oikea, ainakin toistaiseksi.

Skorpioni

20.7.2015

Tunne siitä että pystyt melkein mihin tahansa pitää tänään paikkansa ja siksipä kannattaakin keskittyä omasta mielestäsi tärkeimpiin ja ennen kaikkea sinua eniten innostaviin asioihin. Sinussa on alkukantaista luovaa voimaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Muiden asiat voi jättää tuonnemmaksi.

21.7.2015

Tunnelmassa löytyy, mutta et silti tahdo oivaltaa mihin päin suksesi kääntäisit. Turhan tökkimisen välttämiseksi kannattaa lopettaa liika miettiminen ja keskittyä vain siihen mikä on kulloinkin tärkeintä.

22.7.2015

Olet tekemässä tärkeitä päätöksiä elämässäsi ja nyt jos koskaan pystyt tuomaan ajatuksesi ymmärrettävästi myös muiden tietoisuuteen. Ideoita ja suunnitelmia kannattaa tuottaa suorastaan tehoviljely ideaa noudattaen näiden päivien aikana. Päättelykykysi ei horju tiukassakaan paikassa.

23.7.2015

Olet tänään tavallista rehellisempi itsellesi ja olet valmis tuomaan esille kokemasi vääryydet jopa liiankin hyökkäävästi. Sanoissasi on tavallista enemmän energiaa ja siksi sinun on syytä harkita puheitasi hyvin tarkkaan.

24.7.2015

Tämä on aikaa jolloin asiat, noin yleisesti ottaen, eivät pysy järjestyksessä, mutta sinä saat kyllä oman elämäsi langat pysymään suorina. Varo millään tavalla sekaantumasta muiden ongelmiin, sillä sinne asti onnekkuutesi ei ulotu. Jokaisen on nyt saatava ratkaista itse solmukohtansa.

25.7.2015

Älä hukkaa tätä päivää, sillä kaikki mihin tartut innostuneena ja motivoituneena saa aivan erityistä, menestykseen johtavaa tuulta purjeisiinsa. Anna itsellesi lupa valita tekemisesi uudella tavalla.

26.7.2015

Saat tänään päähäsi selkeän kuvan siitä mihin suuntaan elämäsi on menossa ja siksi kaikki tänään eteesi tulevat ratkaisut on tehtävä välittömästi ja mahdollisimman itsenäisesti.

Jousimies

20.7.2015

Sinua ei saa tänään pakolla liikahtamaan senttiäkään paikaltasi, sillä haluat keskittyä tarkkaakin tarkemmin omiin asioihisi ja hyvä niin. Jos elämässäsi on liian voimakkaita ulkoisia pakkoja, niin nyt sellaiset tuntuvat erittäin ahdistavilta ja luotaan työntäviltä. Ethän anna pakottaa itseäsi mihinkään.

21.7.2015

Innostusta saattaa tänään riittää moneenkin lähtöön, eikä vauhtia tarvitse suotta jarrutella, mutta kannattaa silti valita yksi asia kerrallaan, jota keskityt viemään eteenpäin.

22.7.2015

Joku sinua vaivaava asia tulisi pystyä ottamaan esille vaikka pelkäisitkin seurauksia, sillä mitään todellista pelättävää ei ole näköpiirissä. Todellisuudessa tämänkertaisen parannusehdotuksen julkaiseminen antaa sinulle odottamattoman suuren edun, joka palvelee sinua vielä pitkään.

23.7.2015

Tunnet olosi tänään tavallista varmemmaksi ja olet valmis esittämään ideoitasi ja mielipiteitäsi toisten kannanottoja pelkäämättä. Tietoisena tästä toimivasta energiasta voit saada monta asiaa kolahtamaan kohdalleen.

24.7.2015

Sinua ajaa suuri alitajuinen tarve saada joku keskeneräinen asia päätökseen. Ongelmia on edessäsi, mutta silti juuri nyt on oikea hetki toimia. Mitä hermostuneemmaksi tunnet itsesi, sitä tärkeämmästä siirrosta on kysymys. Rohkeutta tarvitaan hirmuinen määrä, mutta palkkio on sen mukainen.

25.7.2015

Etsit tänään omaa suuntaasi ja jokainen elämääsi väärään suuntaan vievä asia osaa heittäytyä todella hankalaksi. Pysäytä turha hosuminen välittömästi ja katso uudelleen huomenna.

26.7.2015

Lähi aikoina tekemäsi ja työelämään liittyvä päätös kaipaa juuri tänään jotain selvää tarkennusta. Mieti tarkasti mihin suuntaan haluat elämääsi viedä, sillä tänään tekemilläsi päätöksillä on tavallista paremmat lähtökohdat.

Kauris

20.7.2015

Sinussa on tänään positiivista jännitettä sellainen määrä, että sillä hoitaa helposti kuntoon jonkun sinulle tärkeän, mutta keskeneräiseksi jääneen asian. Itsestään sekään ei tietysti tapahdu ja rutiineista on pystyttävä irrottautumaan lähes kapinallisen rohkeudella. Sen jälkeen sinua ei pitele mikään.

21.7.2015

Ajoittainen epäusko erään merkittävän suunnitelmasi toteutumiseen iskee päälle jossain vaiheessa päivää, mutta siitä pääsee helposti eroon kun ripustaa hetkeksi hanskat naulaan ja rauhoittuu.

22.7.2015

Mielipiteesi ja ideasi saattavat kohdata odottamattoman rajua vastustusta, mutta nyt ei kannata antaa periksi. Vie vain suunnitelmaasi eteenpäin. Ongelmat vain mittaavat sitoutumisesi määrää ja mikäli olet valmis kääntämään vaikeudet positiivisiksi mahdollisuuksiksi, pääset todella pitkälle.

23.7.2015

Jos tunnet vastustamatonta tarvetta nostaa jonkun sinua vaivanneen asian esille juuri tänään niin älä ihmeessä jää miettimään vaan toimi. Mitä pidempään mietit, sitä varmemmin juttu jää harkinnan asteelle. Esiin nostettuna se korjautuu yllättävän helposti.

24.7.2015

Varaudu hoitamaan vain yhtä asiaa kerrallaan, vaikka elämän armoton rytmi tempoo sinua joka suuntaan. Hosumalla tulee pahoja virheitä. Mars ja Uranus eivät anna sinulle mahdollisuutta toimia muiden odottamalla tavalla, ilman vakavia seurauksia. Selviät kuiville vain tietoisella itsekkyydellä.

25.7.2015

Vitaalisuutesi on hyvissä kantimissa ja jollain tavalla sinun täytyy päästä purkamaan puhtiasi tai muuten iskee armoton tylsyyden aalto hetkellisenä hyökynä niskaasi. Tiedät mikä sinua eniten kiinnostaa. Sinne siis.

26.7.2015

Tänään on erinomainen päivä lyödä lukkoon eräs jo muutaman päivän vireillä ollut työelämääsi tai harrastuksiisi liittyvä suunnitelma. Ole valmis toimimaan vikkelästi, sillä muuten tilaisuus menee ohi niin että heilahtaa.

Vesimies

20.7.2015

Olo saattaa tuntua hiukan huteralta ja jännittyneeltä, mutta se on pelkästään hyvä asia. Tämän jakson aikana olisi pystyttävä ottamaan joku tärkeä askel eteenpäin sellaisessa asiassa, jonka sisimmässäsi tunnet ratkaisevaksi oman tulevaisuutesi kannalta. Pelko kuuluu asiaan ja se on nyt voitettava.

21.7.2015

Energiaa luulisi nyt riittävän vaikka mihin eikä tätä päivää kannata haaskata vastentahtoiseen tekemiseen eikä missään nimessä liian monen asian tekemiseen samalla kertaa. Tulokset syntyvät innostuksesta eivät koskaan hosumisesta.

22.7.2015

Vaikka uskosi ei tahdo riittää sinua vaivaavan asian lopulliseen selvittämiseen niin nyt olisi syytä voittaa pelkosi ja käydä rohkeasti tulta päin. Elät aikaa, jolloin kosminen selvitysmies on sinun puolellasi, etkä tarvitse tueksesi sen paremmin läheisiä kuin kaukaisiakaan ihmisiä.

23.7.2015

Mikäli joudut jossakin tilanteessa toimimaan vastoin omaa käsitystäsi, niin nyt saatat yllättää itsesi ja ilmoittaa kylmän rauhallisesti, että enää se ei onnistu. Ja heti helpottaa.

24.7.2015

Sinun on pystyttävä päättämään hyvin itsenäisesti lukujärjestyksestäsi vaikka se saattaa nyt tietää koviakin yhteenottoja muiden kanssa. Saatat hermostua silmittömästi, mikäli yrität sopeutua muiden laatimaan systeemiin. Ole valmis nousemaan elämäsi barrikadille ja puolustamaan oikeuksiasi tarvittaessa.

25.7.2015

Tämä päivä saattaa tuntua yllättävän takkuiselta, ellet ole vielä löytänyt omaa paikkaasi ja asemaasi tässä elämässä. Turhuudet eivät nyt jaksa kiinnostaa, joten lienee aika uudistaa jotain jo tässä päivässä.

26.7.2015

Jos tänään kohtaat selviä, negatiivisella tavalla tunnepitoisia reaktioita työelämääsi liittyvissä asioissa, niin pidä silti tiukasti kiinni omasta näkemyksestäsi. Vain sinä itse voit päättää tulevaisuudestasi.

Kalat

20.7.2015

Saat palikat paikalleen melkein ajatuksen voimalla ja siksi kannattaa keskittyä sellaiseen tulevaisuuttasi rakentavaan projektiin, joka myös tekohetkellä antaa sinulle eniten. Varo miettimästä lopputulosta. Keskity nauttimaan itse toiminnasta. Sisäinen voimasi ohjaa sinua ihan varmasti oikeaan suuntaan.

21.7.2015

Monenlaista hankaluutta pukkaa nyt näköpiiriin eikä tilanteeseen ole odotettavissa helpotusta ennen kuin maltat seisahtaa ja löytää jälleen oman rytmisi tämän päivän tapahtumissa.

22.7.2015

Vain harvoin ajatuksesi juoksevat yhtä selkeinä ja voimakkaina kuin nyt, joten älä epäröi tarttua esille nouseviin ideoihin. Homma toimii tarkasti ja varmasti kuin maailmankello. Älä yritä mennä asioiden edelle. Hoida yksi palanen kerrallaan kuntoon ja anna kokonaisuuden pysyä kannustavana taustakuvana.

23.7.2015

Tänään sinulla on voimakas tunne siitä, että joku sinua vaivannut asia täytyy saada selvitettyä. Ajankohta on varmasti paras mahdollinen, joten asiaan! Vaikka tiedät jonkun ottavan nokkiinsa, niin silti asia kannattaa hoitaa pois päiväjärjestyksestä.

24.7.2015

Pystyt pitelemään lankoja käsissäsi vaikka elämä kuohuu hurjalla vauhdilla kaikkialla ympärilläsi. Moni tulee pyytämään apuasi, mutta muiden ongelmat ovat valtasi ulkopuolella. Voit silti antaa tukeasi ja valaa apua tarvitseviin rohkeutta tehdä itse elämälleen välttämättömät radikaalit muutokset.

25.7.2015

Ihmistuntemuksesi ja samanaikainen energisyytesi tekee sinusta tänään suositun seuralaisen. Katseet kääntyvät perääsi ihastuneiden huokausten saattelemana, sillä voimasi on kiehtovaa ja puoleensa vetävää.

26.7.2015

Olet mukana jossakin suuremmassa, mahdollisesti sosiaalisessa suunnitelmassa, johon liittyen pystyt tänään määrittelemään oman osuutesi tarkasti ja määrätietoisesti. Luota tuntemuksiisi.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 17.-23.7.
Kuukausihoroskooppi 7/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X