Horoskoopit

Vuosihoroskooppi 2014: Neitsyt

Teksti: Anna.fi

Vuoden 2014 ensimmäinen puolisko on Neitsyelle hektinen sekä sosiaalisissa suhteissasi että työelämässä, ja heinäkuun jälkeen kaipaat suurempaa irtiottoa kaikesta kiireestä. Suurten päätösten tekeminen on edessä myös rakkausasioiden osalta.

Lue Neitsyen vuosihoroskooppi 2015!

Vuosihoroskooppi 2014: Neitsyt

Sinut tunnetaan tarunomaisena työnarkomaanina, mutta tämä vuosi tuo maineeseesi muutoksia: vuosi 2014 on Neitsyelle perääntymisen aikaa. Jos koskaan on täydellinen aika rentoutua, se koittaa nyt! Vuoden ensimmäinen puolisko tosin jatkuu viime vuonna alkaneella sosiaalisuuden vimmalla. Liiallinen sosiaalisuus alkaa kuitenkin vähitellen käydä hermoillesi, ja kesään mennessä olet täysin valmis vetäytymään omaan rauhaasi. Olet herkempi kuin valtaosa ihmisistä, ja koet raskaaksi jatkuvan paineesi auttaa ja kannustaa kaikkia heitä, jotka lähestyvät sinua loistavan ohjeistuksesi toivossa.

Jo vuonna 2012 alkanut täydellinen henkinen muutoksesi alkaa nyt tuottaa tulosta: ajattelusi ja kommunikaatiotaitosi ovat terävämpiä kuin koskaan aiemmin. Olet tehnyt paljon työtä juurettomuuttasi vastaan ja löydät tämän muutoksen seurauksena tavan hallita mieltäsi. Olet oivaltanut, että ajatusten tuulettamiseen ei vaadita ihmeitä, vaan se onnistuu esimerkiksi säännöllisellä päivittäisellä kävelylenkillä. Koska uuvut helposti liiallisesta asioiden miettimisestä, olet viime vuoden aikana alkanut ymmärtää, kuinka tarpeellisia hengähdystauot sinulle ovatkaan.

Raha ja velat ovat elämässäsi suuressa roolissa vuonna 2014. Olet kyllästynyt velkaantumispuuskiisi ja haluat sitoutua siihen tavoitteeseen, että saavutat balanssin tuloissasi ja menoissasi. Yhtäkkiä huomaatkin, että määrätietoisuutesi tasapainoisen budjetin löytämiseksi on arvojärjestyksessä korkeammalla kuin mikään muu asia. Tiedät, että mielesi tyyntyy ja luovuutesi pääsee taas valloilleen, kunhan raha-asiat on ensin hoidettu kuntoon. Lopputulos tuleekin olemaan kaiken ponnistelun ja uhrausten väärti tulet rakastamaan sitä, miltä raha-asiasi vuoden päästä näyttävät!

Romantiikka

Rakkauselämässäsi alkoivat suuret muutokset vuonna 2008, eivätkä nämä muutokset ole vielä edes puolitiessä. Voit siis odottaa kohtaavasi vielä elämänopetusten uuden tason! Nykyisestä parisuhdestatuksestasi riippumatta olet voimakkaasti sidoksissa nykyiseen partneriisi tai johonkuhun uuteen ihmiseen, joka todella ravistelee maailmaasi.

Koska rakkaus on jatkuva matka omaan päänsisäiseen maailmaan, haluaisit aika ajoin paeta metsään ja jatkaa siellä elämääsi erakkona. Rakkauselämässäsi painopiste tulee olemaan nyt kumppanuudessa: arvostat ihmissuhteissasi syvää yhteyttä toiseen ja koet erittäin tyydyttäväksi pariutumisen henkilön kanssa, joka on kanssasi tasavertainen. Ihmissuhteet ovat sinulle perustavanlaatuisia erityisesti sellaisen henkilön kanssa, joka antaa sinulle tilaa vaeltaa ja parannella haavojasi sekä sietää ajoittaista räjähtelyäsi. Tänä vuonna olet myös entistä halukkaampi uhraamaan aikaasi johdonmukaisen parisuhteen eteen ja jumaloit kumppania, jolla on potentiaalia ja halua kehittää itseään eri asioissa.

Koska kommunikaatio on sinulle parisuhteessa erittäin tärkeää, sinun on mahdoton synnyttää syvempi side sellaiseen henkilöön, jonka kanssa ajatukset eivät kohtaa. Juurikin toimivan keskusteluyhteyden puuttumisella on sinulle ratkaiseva merkitys niissä valinnoissa, joita ihmissuhteissasi tänä vuonna teet. Opit viime vuoden aikana, että vaikka henkilö olisi ulkoisesti miten valloittava tahansa, et voi tehdä kompromisseja siinä, että teidän on sovittava henkisellä tasolla yhteen.

Saturnus jatkaa syvällisiä oppituntejaan seksuaalisuudesta vuonna 2014. Nyt onkin viimeinen vuosi, jolloin tämä kosminen piiskuri on Skorpionin merkissä, joten ota tästä seksikkäästä ja uudistavasta ajasta kaikki ilo irti! Saturnus myös opettaa sinulle, kuinka tärkeää on omistautua täydestä sydämestään sille, jota rakastaa. Kun olet päättänyt sitoutua, ymmärrät, että tässä kurssissa pysyminen on ainoa reitti syvään ja tyydyttävään parisuhteeseen. Ei siis enää jahkailua!

Työ

Vuosi 2014 antaa sinulle lukuisia tilaisuuksia hyödyntää mielikuvitustasi. Muista kuitenkin yksi sääntö: työskentele fiksummin, älä rankemmin etenkin heinäkuun jälkeen. Kesän jälkeen saatatkin olla valmis totaaliseen breikkiin, joten ota vuoden ensimmäisestä puoliskosta irti kaikki mahdollinen.

Raha, sijoitukset ja velat näyttelevät työelämässäsi varsin suurta roolia tulevan parin vuoden ajan. Opit paljon siitä, millaista voimaa on pesämunan keräämisessä ja miten se auttaa tavoitteidesi kasvattamisessa. Kun olet viettänyt pari aiempaa vuotta vapaammin ja vähän ylellisemmin, ymmärrät, kuinka tärkeää on vihdoin päästää irti kädestä-suuhun-elämäntyylistä. Olet yksi tähtikartan fiksuimmista ja neuvokkaimmista merkeistä, joten sinulla ei kuitenkaan ole mitään syytä paniikkiin. Kun hyödynnät organisointitaitojasi, voit tuplata tai jopa triplata potentiaalisi tienata rahaa! Kun rahaa alkaa tulla, voit alkaa säästää sitä normaalia pidempää kesälomaa varten.

Saturnus tuo sinulle edelleen suuria paineita siitä, että saat varmasti viestisi perille. Vaikka olisitkin aiemmin vetäytynyt somettamisesta, huomaat, että sinunkin kannattaa laajentaa työasioissa yleisöäsi sosiaalisen median kautta. Ilmaisun osalta sinulla ei tulekaan olemaan hätää: Pluto jatkaa matkaansa luovuuden kentässäsi aina vuoteen 2023 saakka, joten sinusta kehittyy vielä taiteellisen ilmaisun mestari! Tiedät myös, miten näitä taiteellisia ominaisuuksia kannattaa hyödyntää.

Lue myös:
Vuosihoroskooppi 2014: Härkä
Vuosihoroskooppi 2014: Oinas
Vuosihoroskooppi 2014: Kaksoset
Vuosihoroskooppi 2014: Kauris
Vuosihoroskooppi 2014: Vaaka
Vuosihoroskooppi 2014: Leijona
Vuosihoroskooppi 2014: Jousimies
Vuosihoroskooppi 2014: Skorpioni
Vuosihoroskooppi 2014: Vesimies
Vuosihoroskooppi 2014: Kalat
Vuosihoroskooppi 2014: Rapu

Lähde: Astrology.com

X